Tenis - Rolan Garos 2007

Started by mikele, 22-05-2007, 22:51:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

yeca

Skratio mi ¾ivot Novak... qq  :ninja:
Onaj Francuz se ba¹ danas ne¹to gadno istripovao  :nene:
:V

mikele

Quote from: tarantulica on 02-06-2007, 21:14:37
Ok, samo neka dobre vesti ne postanu iznenaðenja  :wink:
Па пази,изненађења су увек могућа,али реално гледано и Новак и Ана су добили лакше противнике.
Е сада поставља се питање шта је ''реално''.Па реално је оно што показују ВТА и АТП листе,а оне показују да су Вердаско и Медина Гаригес лошије пласирани од Давида Ферера и Хантухове.
Али као што рекох,изненађења су увек могућа(умало да нам то данас демострира Ђоковић у дуелу са Пасионсом који је 129 на АТП листи),али ја се искрено надам да их(мислим на изненађења) у овом случају неће бити.

Ево распореда за сутра(тј.већ данас):

Јелена Јанковић игра трећи меч на Филип Шатрије терену против Марион Бартоли из Француске.Пре њих се игра један ''женски'' и један ''мушки'' дуел,тако да се почетак не очекује пре 15 часова(напомена први меч почиње у 11 часова).
Ана Ивановић игра свој меч против Медине Гаригес на терену број 1 и то је,такође,трећи меч по реду.Али ова два меча(мислим на Анин и Јеленин меч) не би требала да се поклопе јер пре Аниног меча се играју два меча у женској кокуренцији,тако да ће она,највероватније,пре Јелене на терен.
Ненад Зимоњић у недељу игра два меча и то оба на терену број 2.Прво игра са Сантором против белгијског дубла О.Рохус/Флиген(2 меч на терену број 2),а касније у пару са Словенком Среботник игра против микс-дубла Санторо/Мирза(4 меч на терену број 2) :shock
Значи Зики сутра прво игра са,а затим против Сантороа :K

Al-Jasmina

Bas smo odjednom tako dobri u tenisu-
nakon godina nicega, ili skoro nicega :)
Zanima me kako ce na kraju da se postave nase teniserke
po svojim dostignucima u odnosu na nekadasnju nasu Moniku Seles :>

mikele

Па ако се зна да је Моника освојила 9 Гранд Слам титула,онда ни Јелена,ни Ана немају неке аргументе да се пореде са њом,бар за сада.
Мада тешко је поверовати да могу да јој се приближе по било ком критеријуму,бар када су тениска достигнућа у питању.
Али са друге стране,Ана и Јелена су 100% наше,док за Монику то не може да се каже,тако да...
Ма нека Ана и Јелена освоје половину од оног што је Моника и ја ћу бити презадовољан. :)
А Штефи 22 Гран Слам титуле :shock
Не могу да верујем

biwi

ma monika je neka mudzahedinka ja nju nikada nisam racuo da je nasa... zato ana i jelena samo napred do prve gren slem titule u wta za srbiju!!!!!!!

mikele

Ајде сада сви заједно да се вратимо теми :cop:
А тема је овогодишњи Ролан Гарос. :wink:

Зимоњић је успешно пребродио прву препреку за данас.Он и Санторо су победили Белгијски пар О.Рохус/Флиген са 5-7,6-3,6-2 и на тај начин су се пласирали у 1/4 финале.

tarantulica

Ana je pobedila 6-3, 3-6, 6-3  :loptica :loptica :loptica

A Jelena je oduvala Marion Bartoli 6-1, 6-1  :Bog :Bog :Bog

katarina

Zamislite da nase dve budu u finalu:)

tarantulica

Nenad Zimonjiæ i Katarina Srebotnik plasirali su se u èetvrtfinale RG, u kom æe igrati protiv amerièkog para Liza Rejmon - Bob Brajan, prvih favorita za osvajanje titule  :~ :~ :~

malena

Svi nasi koji su igrali danas,su se plasirali u 1/4 finale...   :Bog :Bog   :pljes: :pljes::loptica :loptica  :V :V

yeca

Quote from: katarina on 03-06-2007, 15:32:59
Zamislite da nase dve budu u finalu:)
Nije nemoguæe ni malo :)

Je l' zna neko sa kim igra sutra Novak??

Roben

ево јецо микеле је написао јуче
Quote from: mikele on 02-06-2007, 20:49:54
У 4 колу игра против Фернанда Вердаска који је направио изненађење и победио 12 носиоца Давида Ферера.

yeca

yeca

ALE ALEEEEE  :~

Novak Djokoviæ - Fernando Verdasko   6:3  6:3  7:6    :V

U sledeæem kolu Novak æe igrati protiv pobednika meèa Igor Andreev (RUS) - Markus Bagdatis (CYP)

mikele

RG: Djokoviæ u tri seta do èetvrtfinala
(http://nono9.us)

Najbolji srpski teniser Novak Djokoviæ nastavio je da "terori¹e" protivnike na Rolan Garosu. Mladi Beogradjanin, koji je postavljen za ¹estog nosioca, pobedio je u osmini finala ©panca Fernanda Verdaska sa 3:0, po setovima 6:3, 6:3, 7:6.

Jedan dan odmora ba¹ je prijao srpskom teniseru, koji je u meè u¹ao potpuno spreman. Veæ u èetvrtom gemu Djokoviæ je napravio brejk, poveo sa 3:1, a potom i sa 4:1. U ¹estom gemu, pri rezultatu 4:2, mladi Beogradjanin spasio je dve brejk brejk lopte, a nedugo zatim majstorski je stigao do prvog seta.

Jo¹ bolju partiju Djokoviæ je pru¾io na poèetku drugog dela meèa, po¹to je u prva èetiri èak dva puta oduzeo servis Verdasku i stigao do vodjstva od 4:0. ©panac je kod rezultata 5:2 uspeo da vrati brejk, ali je to u narednom gemu po¹lo za rukom i Djokoviæu, koji je i drugi set okonèao sa ubedljivih 6:3.

U treæem setu Verdasko je krenuo na sve ili ni¹ta, dok je srpskom teniseru pomalo opala koncentracija. Obojica tenisera "dr¾ala" su svoj servis, mada se, maltene u svakom gemu, igralo na razliku i tako je bilo do taj brejka. Djokoviæ je na startu odluèujuæeg dela meèa poveo sa 2:0, a potom i sa 5:1, a tu prednost srpski teniser znalaèki je saèuvao do kraja i obezbedio plasman medju osam najboljih.

Protivnik najboljeg srpskog tenisera u èetvrtfinalu biæe pobednik meèe izmedju Kipranina Markosa Bagdatisa (16. nosilac) i Rusa Igora Andrejeva.

(MONDO)

Е ово је већ боље. :pljes: :pljes: :pljes:
Добро је да је цео посао завршен у три сета па сада има времена да се одмори до среде.
Још једном све честитке за,до сада,најбоље одиграни меч на РГ