Tenis - Rolan Garos 2007

Started by mikele, 22-05-2007, 22:51:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

yeca

Novak igra prekosutra u èetvrt finalu protiv Rusa Andrejeva koji je ispod 120. na ATP listi ali odlièno igra.

tarantulica

RG. Zimonjiæ za rodjendan oduvao polufinale

Nenad Zimonjiæ na najlep¹i moguæi naèin u ponedeljak je u Parizu proslavio 31.rodjendan. Dubl majstor iz Srbije u paru sa Slovenkom Katarinom Srebotnik plasirao se u polufinale Rolan Garosa.

Ziki i Kata, koji na gren slemu u Parizu brane titulu, u èetvrtfinalu su nadigrali prve favorite turnira, amerièki miks Bob Brajan - Liza Rejmon, sa 2:0, po setovima 6:4, 7:6 (6).

Za plasman u finale Zimonjiæ i Srebotnik, koji su pre poèetka turnira bili postavljeni za ¹este nosioce, igraæe protiv Kineskinje ®i Jan i Marka Nolsa sa Bahama.

(MONDO)

malena

Jelena i Ana u 1/2 finalu...  :Bog :Bog :V :V :V  :~ :~ :~ Sve cestitke obe su sjajno igrale...  :Bog :Bog :~

biwi

svaka cast devojke!!!! jos nam samo ostaje da nas obraduju srpskim finalom, a kako su obe dans igrale mislim da nisu daleko od toga...

mikele

Ана је стварно играла...Ма немам речи,ако овако настави,све је могуће.Мало је попустила у другом сету,али први и трећи су били врхунски.Резултат је 6-0,3-6,6-1 за Ану.
А Јелена...Што она зна да га искомпликује,то не зна нико.Али на сву срећу,на крају се све добро завршило.Добила је меч са 6-3,7-5
Е сада могу да почне да маштам о српском финалу :b7:
Како би ти било лепооооооооооооо :face:

Masha

U polufinalu Ana igra protiv Sarapove, a Jelena protiv Zastin Enan. I ja bih volela da to bude finale srpskih teniserki. Svaka cast obema!

yeca

Danas su organizatori turnira od naše delegacije tražili zastavu Srbije i himnu jer... hehe sve je moguće!!!

tarantulica

Sad sam gledala snimak meca Jankovic - Vajdisova...
Znala sam da je Jelena pobedila, a nervirala sam se kao blesava...

Chestitke Jeleni i Ani za plasman u polufinale  :pljes: :pljes: :pljes:

katarina

i ja sam gledala... A koji je problem bio sa navijacima?

pereca

E valjda ce bar jedna dospeti u finale.
Svaka cast  :Bog

tarantulica

Prichali su, pa Jelena nije mogla da se koncentrishe...

Uplashila sam se da ce da se iznervira onako kako samo ona zna i da ce da izgubi dobijen mech...

A vec sam znala da je pobedila... :wall:

Masha

Zimonjiæ i Santoro u polufinalu Rolan Garosa

Nenad Zimonjiæ i Fabris Santoro plasirali su se u polufinale Rolan Garosa, nakon pobede nad ruskom kombinacijom Igor Kunjicin – Dimitrij Tursunov rezultatom 2:0 (6:4, 7:5). Najbolji srpski dubl igraè i njegov partner igraæe u borbi za finale protiv èe¹kog dubla Lukas Dlohi – Pavel Vizner, koji su eliminisali prve favorite, Amerikance Boba i Majka Brajana sa 2:1 (5:7, 6:4, 6:4).
Zimonjiæ je juèe ostvario i plasman u polufinale miksa sa Slovenkom Katarinom Srebotnik.

izvor www.blic.co.yu

willie the scot

mozemo da se nadamo finalu henin-ivanovic...ako ana bude kao prvi i treci set danas...sarapova je poludela,na pocetku turnira se mucila sad je nasla formu.bice tesko ani.
jelena ima 0.01% sansi.
henin osvaja u zenskoj.sto mi ide na nerve ta mala zlica...fuj...navijao sam za onog nabildanog monstruma da je pobedi danas.

Masha

Federer i Davidenko u polufinalu Rolan Garosa

Ro¾e Federer i Nikolaj Davidenko boriæe se za finale Rolan Garosa, nakon pobeda u èetvrtfinalnim meèevima. Najbolji teniser sveta savladao je ©panca Tomija Robreda rezultatom 3:1 (7:5, 1:6, 6:1, 6:2), dok je Rus bio bolji od Giljerma Kanjasa – 3:0 (7:5, 6:4, 6:4).
Sutra u preostalim èetvrtfinalnim meèevima igraju Novak Ðokoviæ protiv Igora Andrejeva i Karlos Moja protiv Rafaela Nadala.

izvor www.blic.co.yu

mikele

Ако се очекивало да Роџе победи Робреда,то се не може рећи за победу Давиденка над Кањасом.
Кањас је стварно одиграо цео турнир на високом нивоу и ја сам очекивао његов пролазак у полуфинале.Е то би онда била права посластица,меч Федерер-Кањас. a005
Вероватно се многи питају шта је ту толико специфично.Па посебно је то што је Кањас ове године играо два пута против Федерера и оба пута га победио и то на подлози која савршено одговара Федереру.То је било на турнирима у Америци,тачније у Индијан Велсу и Ки Бискејну(Новак је освојио титулу).То су два турнира из мастерс серије које је Роџе освајао прошле године,а ове је на оба турнира губио од Кањаса који тек што је поново почео да игра после суспензије услед допинга.
Е зато ми је криво што је испао Кањас јер баш ме је занимало какав би био исход тог меча јер би се играло на шљаци која је омиљена подлога Кањасу,а знамо како се Федерер сналази на истој.
За сутра само да вас подсетим,Новак од 12 сати игра против Андрејава на Филип Шатрије стадиону.
Ајде Ноле још ти да победиш па да скоро у свим конкуренцијама имамо нашег учесника у полуфиналу(само женски дубл ће проћи без Срба,надам се). :wink: