Idealan muz

Started by tarantulica, 26-05-2007, 12:40:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tarantulica

Bio sam srecan sa svojom devojkom. Zabavljali smo se preko godinu dana i na kraju smo odlucili da se vencamo... Moji roditelji su pomogli na svaki nacin, moji prijatelji ohrabrivali mene i moju djevojku. Ona je san! Postojala je samo jedna stvar koja me je vrlo uznemirivala, a to je njena mladja sestra. Moja buduca surjakinja ima oko 20 godina, oblaci uske mini suknjice i duboke dekoltee. Redovno sam video njeno donje rublje kad sam u njenoj blizini. Mozda sam sebican i umisljen, ali moram priznati da se nije tako otkrivala u blizini drugih. Jedan dan me pozvala njena sestra da dodjem i proverim pozivnice za vencanje. Bila je sama kada sam stigao. Kada sam dosao prosaputala mi je na uho kako me je oduvek zelela, a ja cu uskoro biti ozenjen. Rekla je da prema meni gaji osecanja koja ne zeli i ne moze pobediti. Rekla je da zeli da vodi ljubav sa mnom bar jedanput pre nego se
ozenim i predam njenoj sestri. Bio sam u totalnom soku, nisam mogao progovoriti ni reci. Rekla je: - "Ja idem gore u moju spavacu sobu, ako zelis samo dodji uzmi me." Ukocio sam se. Bio sam totalno ukocen od soka i gledao sam je kako se penje uz stepenice. Kada se popela na stepenice skinula je svoje gacice i bacila ih niz stepenice na mene. Stajao sam tu na trenutak i onda se okrenuo i pojurio na izlazna vrata kuce. Pojurio sam pravo do mog automobila.

U tom trenutku primetih mog buduceg tasta i zarucnicu kako trce prema meni. Zagrlila me i poljubila i rekla: - "Mili moj znala sam da si izuzetan.
A moj tast je dodao: - "Ovaj mali test me uverio da dajem svoju kcer u prave ruke. Cestitam mladicu. Dobro dosao u porodicu."

Pouka ove price je:
"Uvek drzite kondome u automobilu."

josefina87

joj..ne mogu da verujem..prvo sam se skamenila i èitajuæi mislila da li je ovo zaista moguæe..da sestra sestri mo¾e tako ne¹to da uradi..ali..dobro je! :siza: :siza:
pouka je najbolja! :116: :116:
zamisli..nije lo¹a ideja..testiranje pred udaju! :116: :siza:

stef

AquArius

znala sam da je test u pitanju ..
ali pouka je ..  :116: :116:

malena

Stvarno je vrh...  :siza: :siza: :siza:

Masha

Ja sam znala da je neka fora cim je u smesnim tekstovima  :K.

2fast

Ovo je extra...  :K
Poruka je... :116:
:siza:

tarantulica

Quote from: Masha on 26-05-2007, 17:44:43
Ja sam znala da je neka fora cim je u smesnim tekstovima  :K.

Da je premestim negde?

U aktuelna deshavanja?  :smekerica:

Pedja

Добра фора,ја сам ово и пре читао и стварно је врх.

Darker

Ja sam znao odgovor, u ta ta

tarantulica

Quote from: Darker on 28-05-2007, 23:02:23
Ja sam znao odgovor, u ta ta

:batina

[off] izvinjavam se na off-u [/off]

pereca

:116:
Jbg, nemam sestru

yeca

ja imam brata - jo¹ gore  :116: :116: :116: :116: :116: :116: