Za¹to se ¾ene nerviraju?

Started by Darker, 28-05-2007, 09:25:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

katarina

Joj mene nervira kad mi kasni a ne javi se da ce kasniti!!! Sto to mrzim! Pa sve cupkam u mestu dok ne dodje!

stef

Dobro to i mene nervira, predpostavljam da je univerzalno.

malena

To svakog nervira,smatram to nepostovanjem tudjeg vremena...

tarantulica

Ali je super ako i ti kasni¹, pa se niko ne ljuti zbog toga  :cvet

Maslacak

Moj deèko se nervira ¹to JA ponekad razbacujem stvari... i ulazim obuvena do pola njegovog stana...i tako :K :K

Inaèe...ja nemam problem sa tim uobièajenim stereotipima koji nerviraju ¾ene, a koji se redovno spominju u èasopisima... Moj deèko je veæi èistunac od mene, mrzi sport, ne izlazi, niti ima neko dru¹tvo, ne pije... Mene nervira njegova opsednutost tehnikom i materijalnim stvrima, ali i neke potpuno druge, njegove lièni, osobenjaèki biseri, asocijalnost... ¹to mu uop¹te ne zvocam veæ smirujem sama sebe ovim:"htela si posebnog, eto ti ga sad!" :K

A ne nerviram se ni kad mi ne poma¾e oko neèega u kuæi, jer znam da samo nema svest da sam uoèi da mi treba pomoæ, ali da æe mi vrlo rado pomoæi ako ga lepo zamolim... ¹to i uradim :)

Ali dugo smo mi zajedno... nauèili smo dobro da re¹avamo te sitnice :wink:

Darker

Quote from: katarina on 07-08-2007, 10:38:05
Joj mene nervira kad mi kasni a ne javi se da ce kasniti!!!

Pa pazi, da mojoj devojci kasni, ja bih se isto iznervirao, ali nisam ba¹ siguran kako bi joj se javilo da joj kasni ???? :K :K

katarina

Quote from: Darker on 08-08-2007, 09:03:17
Quote from: katarina on 07-08-2007, 10:38:05
Joj mene nervira kad mi kasni a ne javi se da ce kasniti!!!

Pa pazi, da mojoj devojci kasni, ja bih se isto iznervirao, ali nisam ba¹ siguran kako bi joj se javilo da joj kasni ???? :K :K

HA HA Dddd!!! Bas si duhovit!  :palica:
A inace to na sta si ti mislio se javi, znas sigurno vec, zene tada obicno oteknu svuda!

Darker

[off] kako je lako iznervirati ¾ene, samo malo pretera¹ sa infantilno¹æu, hehehehehe [/off]

Maslacak

:siza: :siza: :116: :116:

Dare, mislim èak da to nije bio off :>
...¾iva istina...  :K

Al-Jasmina

Znam, kad se s infantilnoscu pretera
pozelim da zgromim doticnu osobu
:>

Tuzno je sto sam u zivotu videla tolike zene koje su plakale
od besa zbog nekih momenata u kojima se muzevljeva ili infantilnost momka bez potrebe ispoljavala na stetu njegove porodice  :ohwell:

Darker

Quote from: Al-Jasmina on 09-08-2007, 23:34:53
[off] Bièuj bièuj me... Bièuj Stojane :K [/off]

aziraphale

Quote from: Darker on 09-08-2007, 23:41:37
Quote from: Al-Jasmina on 09-08-2007, 23:34:53
[off] Bièuj bièuj me... Bièuj Stojane :K [/off]

oh, grow up! :)

minica

Mene nervira kada znam da sam pogresila. Jednostavno mi je tesko da to prihvatim.

Al-Jasmina

Pogresila u cemu?
Sitnicama ili bitnim stvarima?

minica

Pa najvise kada pogresim u odnosu na partnera, ili prijatelja. Za ostale stvari, to mogu lako da ispravim. A te greske u vezi sa deckom ili prijateljem, uvek ostave neki oziljak. One su uglavnom vezane za naucena ponasanja iz porodice, (impulsivnost, osecaj manje vrednosti, nepostovanja, neprihvatanja, osecaj zapostavljenosti)...If me razumes?