Stosovi o farmaceutima?

Started by hulio_salinas, 31-05-2007, 04:40:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

KaBoom

A znate onaj...

Bio mlad tehnièar na praksi u apoteci i jednog dana ¹ef morao da izaðe ne¹to iz apoteke i ka¾e mu da poslu¾i pacijenta, ako neko naiðe. I naiðe jedan èika i tra¾i ne¹to od kijavice. Ok, ode on i vrati se ¹ef i pita "jel bio neko"?
Tehnièar: "jeste".
©ef: "I? ©ta je tra¾io?"
Tehnièar: "Ne¹to od kijavice"
©ef: "I? ©ta si mu dao?"
Tehnièar: "Ricinus"
©ef: "Da li si ti normalan, pa to nije od kijavice, kako æe mu to pomoæi??? Gde je taj èovek?"
Tehinèar: "Eno ga preko puta, dr¾i se za banderu. Neka sada kine ako sme!"  :K2:

sunchica

mirror-girl

KaBoom da nisi bio ti taj tehnicar :)

frckica-j

KaBoom,  :116: :siza:

©to se tebe tièe Mirrorko, vjerujem da ne bi imali du¹e da te ubiju. Ne bih ni ja!  :jub:

Bred

duhovit kolega tehnicar ...
:siza:

mirror-girl

frckica-j

KaBoom

Nije KaBoomèe tehnièar, bar ne farmaceutski. Ja sam gimnazijalac po struci. Ali trudim se da budem i tehnièar, pogotovo ne mali i (ali) tehnièar! :K2: Bezobrazne ¾enetine... :plez :>:

Ne znam da li je ovaj bio...

Ulazi mator èikica u apoteku i di¾e ruku, pokazuje 5 prstiju...
Apotekarka: "Dobar dan èiko. ©ta pet?"
Èikica: "5 vijagri!"
Apotekarka: "Aaa èiko, biæe akcije?"
Èikica: "Biæe, biæe, dolazi mi kom¹inica veèeras na veèeru..."
I ode èikica... Dolazi sutradan i ulazi u apoteku i di¾e obe ruke, deset prstiju pokazuje.
Apotekarka: "Bilo akcije sinoæ, a? Zafalilo vam vijgri?"
Èikica: "Ma jok, kom¹inica nije do¹la, daj mi neku kremu za ruke, za ¾uljeve!!!" :K2:

(Good old handjob! :>:)

mirror-girl

Lepo sam ja nekad dano rekla da umesto ovog tvog sirotog Boba treba da visis TI-to ti je za ovo "zenetine"!

A ovaj handjjob je stvarno  :dole:

:fancy:

Bred

frckica-j

KaBoom, ako nastavi¹ sa ovim "¾enetine", mogao bi da tra¾i¹ ti te masti za ruke. Ali ako promijeni¹ to u "drage moje i ljubljene dame" , pa recimo da bi mogao da od tehnièara dogura¹ do akademika.  :wink:

Bred

[off]ako si mu rekla, kovrdzo[/off] :F :>:

mirror-girl

Razgovaraju 2 studenta farmacije:
Prvi:"Hocemo li na predavanja ili kafu?"
Drugi:"hajde da bacamo novcic,ako ostane u vazduhu,idemo na KAFU"
:streber:

frckica-j

Èek, èek, zar ti ovo nisi veæ negdje napisala. Za Bredija i KaBoomèeta???

mirror-girl

Jest,al ga nema taj post,bar ga ja ne nadjoh,pa rekoh,mora da je cenzurisano zbog nedodirljivih,pa postavih original :>: