Maloletnici opljaèkali banku

Started by Korisnicko Ime, 31-05-2007, 17:29:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Korisnicko Ime

BEOGRAD - Sedamnaestogodi¹nji S. H. i S. M., obojica iz Zemuna, uhap¹eni su juèe oko 10 sati ujutru, samo nekoliko minuta nakon ¹to su opljaèkali filijalu „Hipo Alpe-Adrija banku“ u Brankovoj ulici i ukrali milion i po dinara i 30.000 evra. Treæi maloletnik koji je uèestvovao u pljaèki uspeo je da pobegne policiji i za njim se jo¹ traga.

Akciju hap¹enja zapoèela je saobraæajna policija, koja se u trenutku pljaèke nalazila u blizini banke. Maloletni S. K. uhap¹en je nedaleko od banke, dok je u ruci dr¾ao kesu sa novcem. U kesi je bio i pi¹tolj koji su razbojnici oteli od radnika obezbeðenja, kao i hirur¹ke rukavice.
Drugi razbojnik, S. M. uspeo je na kratko da pobegne, ali je akcijom saobraæajne policije i OUP-a Savski venac, ubrzo uhap¹en u Ulici Gavrila Principa. Kod njega je pronaðen plastièni pi¹tolj, kojim su po ulasku u banku, zapretili zaposlenima.
- Deèko je trèao Kamenièkim ulicom, odozgo. Nekoliko policajaca je trèala za njim. Vikali su. U tom trenutku sam ulazio u zgradu. Stigli su ga na parkingu kod Ekonomskog fakulteta. Stavili su ga uza zid, ra¹irili mu noge, a onda ga nekoliko puta udarili pendrekom. Oborili su ga na zemlju, a zatim su poèeli da ga udaraju nogama i rukama. Nije se branio. Kleknuo je, a policajci su mu stavili lisice na ruke. Tada je do¹ao inspektor u civilu. Opalio mu je ¹amar. Posle su do¹li i drugi policajci, strpali ga u automobil i odvezli - prièa za „Blic“ jedan od oèevidaca hap¹enja.
On ka¾e da je uhap¹eni mladiæ, dok je trèao Kamenièkom, ne¹to bacio i da su se policajci vratili da to uzmu.
Osumnjièeni maloletnici su prethodno uleteli u banku, maskirani fantomkama. U tom trenutku, u banci su bile èetiri ¹alterske radnice, radnik obezbeðenja i jedan klijent, koji je do¹ao da podigne novac.

Blic




mene je u ovoj prici najvise privuklo to kako su ga u sred bela dana lemali
jeste on pocinio krivicno delo, ali ukoliko se ne opire, ko kerovima daje za pravo da ga biju
sto je najgore da ga udaraju vezanog
stoka  :namcor

Wolf

E, bre, sve mladji i mladji prave s*anja...

lycos

lemali su ga jer ix je iscimao, morali su da potrce.. inace bi sedeli negde u xladu i snimali ribe..

mikele

Quote from: lycos on 31-05-2007, 19:18:09
lemali su ga jer ix je iscimao, morali su da potrce.. inace bi sedeli negde u xladu i snimali ribe..
:116: :116: :116: :116: :116: :116:
Е то си у праву,скроз.Изнервирали се пандури што их је клиња натерао да помере своје дупе

hulio_salinas

Nisu to klinci!

To su ZEMUNCI!  :smekerica:  8)