Starke rulz!

Started by aziraphale, 05-06-2007, 13:50:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

besno pile

Quote from: Smrda on 06-06-2007, 15:28:48

ali zuteeeee..........ccc....

sta fali zutim?molim?
ja sam nosila zute duboke

(azira,NOSILA-proslo vreme :wink: )

igrackica

Meni su ove moje nove, crne, kozne - extra!

Enea

imam ih ja u raznim bojama, ali nosim samo raspale poluduboke krem, bas zato sto su raspale.. starke su keva

nasty girl

ja imam crne i crvene poluduboke i imam bordo i braon (od somota) duboke (do pola lista)....

kako volim starke (ali samo kada ne pada kisa :K)....ma i kada pada i tada ih nosm samo malo promene boju.... :luda

Enea

i zamirisu drugacije, nasty?

marer_86

konkretno meni omiljene ... crne poluduboke

nasty girl

Quote from: Enea on 07-06-2007, 18:28:00
i zamirisu drugacije, nasty?

pa onda ih stavis u masinu i operes... :K

dissolved girl

aj da se i ja zapljunem.

od skoro imam platnene crne sa tankim tankim tankim belim prugicama..mice male..

aziraphale

(nije fer, otvorio sam temu, a nisam se opredelio)

crvene poluduboke!
mada kontam da uzmem i neke tamne ili zelene, nesto tako...

Bred

mrzeo sam osnovnu skolu jer sam morao da nosim starke koje toliko prezirem da vam ne mogu opisati...
bolje mi je ici i bos nego u njima, nemaju ama apsolutno nikakvu svrhu

dissolved girl

Quote from: Bred on 12-06-2007, 13:46:58
nemaju ama apsolutno nikakvu svrhu

hahaha ovo cu da zapisem.

nasty girl

mrzeo sam osnovnu skolu jer sam morao da nosim starke koje toliko prezirem da vam ne mogu opisati...

brate kakv si ti car....
a zasto si morao da nosis? i nemaju nikakvu svrhu? objasni....

Masha

Hhahahaha, Brede, stvarno si lik! Pa objasnio je zasto nemaju svrhu - nosis ih, a i dalje imas utisak da ides bos hahahahah. Moja sestra bi te sad u top stavila! Iskrena da budem, ja starke nikada nisam ni imala na nogama pa ne znam da li je Bredli u pravu, ali sestra se ne zali i stopala su joj bas ocuvana. Ja stvarno nikada nisam bila luda za starkama i zato ih nisam ni kupovala.

Korisnicko Ime

Brede care,
psihoterapeute,
teute,
teute
:K

Maslacak

Haha...
e meni se Starke mnogo sviðaju...
imala sam jedne davno, u osnovnoj ¹koli, negde '96., donela mama iz Engleske, ¹arene, poluduboke, niko takve nije imao :a
sad imam one èizme-starke, tamno sive, koje maltene ne slu¾e nièemu (kao za zimu su, ali ne ba¹ :hmm) koje sam kupila na kraju sezone samo zato ¹to nisam mogla da odolim kako dobro izgledaju...a retkost je da se meni neke cipele svide, kupujem obuæu jednom u 3-4 godine, pa me mama naterala :K
Poslednjih mesec dana sam u ozbiljnom isku¹enju da kupim...crvene, ili crne sa belim ¹avovima, poluduboke...
ali mnogo sam se iznervirala kad sad vidim da ih SVI nose...
taènije, one su kao neki simbol "alternative"...ali kakva je to alternativa kad ih svaka druga osoba nosi...ako ne nosi ne¹to srebrno i ¹lja¹teæe, nosi Starke :K
mnogo ne volem kli¹ee, trpanje u grupe i tako to :>
tako da se dvoumim i dalje :happy:

By the way... videla sam...imaju nove... zlatne... poluduboke...  :bljak: :bljak: