Starke rulz!

Started by aziraphale, 05-06-2007, 13:50:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

tarantulica

Hahahahahaha.... :116: :116: :116:

Starke sa shljokicama....

Kuda ide ovaj svet?  :wall:

Korisnicko Ime

Quote from: tarantulica on 12-06-2007, 20:41:42

ma cuti
cuo sam da su napravili i braon starke
onako, kaki boja :K

shumshi

stvarno?  :shock

kaki boja?  :shock

:bljak:

:K

Korisnicko Ime

tako kazu

mada,
cujem da je napravljeno 10 komada
razdelili ih po svetu
traze 10 najkaki ljudi :K

Maslacak

Quote from: tarantulica on 12-06-2007, 20:41:42

Ne ne...ove nemaju ¹ljokice.
nego su... potpuno ZLATNE. Od materijala boje zlata. Ali onako ba¹ ¾uto zlatne boje. E sad...mo¾da imaju i neke ¹ljokice dodatno...nisam sigurna...nisam mogla dugo da gledam u njih :K

A vas dvoje... nije kaki, nego èokolada! :>

tarantulica

Eto, josh da stave i shljokice, pa da se po splavovima djuska u starkama...  :bljak:

Ne znam shta im je to trebalo...

Jel su bash prave starke ili neka imitacija?

Maslacak

Converse, original.

To sam i ja rekla... izdajice jedne! :>

Darker

Brede: te starke koje si ti nosio su plitke i buvljaku¹e, koje smrde sledeæih godinu dana na gumetinu... :K :K :K :K

A ¹to se tièe kaki boje starki, ako veæ prièamo o njima kao simbolu alternative, i vijetnamka je simbol alternative...
A zamislite, postoji i be¾ vijetnamka! I neko i to nosi  :gay: :smekerica: :plez

Zlatne starke? Pa ¹to rekoste - najki je kupio konvers, ¹ta oèekivati?
Ja znam da oèekujem da Paris Hilton, èim izaðe iz zatvotra, pored objaljivanja autobiografije, obavezno kupi starke:-)

shumshi

[off] jao znam, vidjala sam bez vijetnamku...super je... [/off]

malena

Kao klinka u osnovnoj skoli toliko sam mojima trazila te starke i bilo je ili da ih dobijem ili cu da crknem i naravno kupili su mi.Dva puta sam ih obula i evo i dan danas nove novcate eno stoje u ormanu.Moram da kazem da su meni jako neudobne,i da sam ih zbog toga samo dva puta obula ali bukvalno dva puta.Ali tada kad sam trazila da mi ih moji kupe kao prvo nisam znala da su tako neudobne,a kao drugo svi u skoli su ih imali a kako ja da nemam...  :wall: Meni moji hteli da kupe tada jos NIKE patike koje je retko ko imao ali ja htela starke pa starke... I dobila sam ih ,ali sam posle toga i NIKE patike dobila jer sam rekla da je ne mogu da ih nosim a nemam u cemu da idem u skolu... Ja sam imala lose iskustvo s njima ali ako svima vama odgovaraju...  :Bog

Darker

Ne postoji bolja patika za leto;-)
Definitvno...

Bred

Quote from: Masha on 12-06-2007, 18:43:54
Quote from: Bred on 12-06-2007, 13:46:58
bolje mi je ici i bos nego u njima, nemaju ama apsolutno nikakvu svrhu
Hhahahaha, Brede, stvarno si lik! Pa objasnio je zasto nemaju svrhu - nosis ih, a i dalje imas utisak da ides bos hahahahah. ...
upravo. a morali smo da ih nosimo na fizicko :djavo

aziraphale

Quote from: Bred on 13-06-2007, 12:35:37
upravo. a morali smo da ih nosimo na fizicko :djavo

hahahahaha, e moj brede, ako ste starke morali da nosite na fizickom onda ste vrlo srecni ljudi bili. zamolio bih nekog od kolega iz pete beogradske da saopsti nasem neu sta je to "nosi se na fizickom, a kao da si bos?"  :116:

dissolved girl

ahahaaha pocela sam isto da pisem pa odustadoh..jbg,neki ljudi su jednostavno nezahvalni:D..pa da otkrijem tajnu ili da jos malo drzimo ljude u neizvesnosti?!..hmmm..aj jos malo:P

Bojana 153

Quote from: katarina on 05-06-2007, 21:15:27
Ma moje teget ne bih menjala ni za jedne druge!! Imam ih 8 godina, ali ih ne nosim non stop, tako da su ocuvane...uramicu ih jednog dana...

Ovo kao da sam ja pisala... Jes' da su moje bledo-teget boje, ali su zakon!
Starke su mama...