Starke rulz!

Started by aziraphale, 05-06-2007, 13:50:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Enea

ja znam, ja znam =)) to je jedan od razloga zashto nisam upisala V .. mislim skinuti se sa roshki, i izuti iz dubokih patika a onda obucji.... ahaha ha ha uzas! svaka vama chast, osetili ste i najmanje zrnce prashine.. kakvo je  trchanje na 8oom u njima?

nego, last year techa nije dozvoljavao burazeru da pazari starke.. nije on neki strogi, nego je bata pun poshtovanja.. e, a ja sam na to odlepila, iscimala batu da se nadjemo u gradu, ushli i pazarili krem poluduboke.. a zeleo je crvene.. nigde nije bilo broja.. nosi ih, ne skida ih!
nije proslo dva sata, pozelela sam da kupim one prljavo ljubicaste sa belim cveticjima.. evo i sada nakon cele godine, prshnjavam i dalje na iste.. i suzdrzavam se, jer pored ovoliko letnje obucje, ne mogu da se odluchim shta da obujem.. a njih kada bih imala, sve ostalo bih izignorisala ( a tu pochinje konfuzija ) i noslila dok se ne raspadnu..

aaaa sad bih u grad, da ih ispazarim, a moram da uchim =(

shareno me chini srecjnom

mislim koga shopping ne ispunjava?

aziraphale

Quote from: dissolved girl on 13-06-2007, 14:22:50
ahahaaha pocela sam isto da pisem pa odustadoh..jbg,neki ljudi su jednostavno nezahvalni:D..pa da otkrijem tajnu ili da jos malo drzimo ljude u neizvesnosti?!..hmmm..aj jos malo:P

mislis, a?
nesto poput :besetz:?

vazi.  :K

dissolved girl

Enea

kakvo je  trchanje na 8oom u njima? :K

Darker

brede, te tvoje starke, kao ¹to rekoh - nisu starke, nego buvljaku¹e, i jesu neudobne i njesra...
Prave i jedine su poluduboke;-) Èak i kaki :p
Samo zaboga, ne zlatne :wall:

Enea

a lila na bele cveticje? =)

Maslacak

hehe
meni su te slatke :happy:

cvetiæi mogu, to je hipi :>

Darker

Juèe se vozim tramvajem, a pored mene kvarcovama, sreðena, izblajhana sa neverovatnim silikonom u usnama, sa krv crvenim lakom za nokte, belom majèicom i uskom, kratkom d¾ins ¹orts-u, sa satom koji je kao ko¾na ¹iroka narukvica, a sat je privezak na njoj, elem, ¾eludac mi se prevrne, a riba nosi starke sa mrtvaèkim glavama... :wall:
Da mi je neko prièao, da su mrtvaèke glave toliko fancy, mora da je èula za onu od platine sa 8000 dijamanata :wall:

P.S. JBM ti strake, noge me ubi¹e od hodanaj ovih dana :K
Love hurts :K

dissolved girl

Quote from: Darker on 15-06-2007, 07:39:02
Da mi je neko prièao, da su mrtvaèke glave toliko fancy

e bre vidi se da ne pratis modu:P
to ti je hit ovog proleca/leta sta god..

aziraphale

Quote from: dissolved girl on 15-06-2007, 10:21:42

to, to! reci mu da pojma nema!

@darker
bas si je osacovao za neku koja ti se ne dopada. :>

dissolved girl

Quote from: aziraphale on 15-06-2007, 10:24:25
to, to! reci mu da pojma nema!

darkeru,pojma nemas!!!:P

Bred

P.S. JBM ti strake, noge me ubi¹e od hodanaj ovih dana :K
Love hurts :K
:1 :F :K

Enea

Quote from: dissolved girl on 15-06-2007, 10:21:42
Da mi je neko prièao, da su mrtvaèke glave toliko fancy

Da, mrtvachke glave su apsolutni hit.. na pertlama, patikama, garderobi.. kazem TOtalni su hit!

Darker

Eeeee, a kad se setim dobrih starih vremena kad su se bakute za mnom okretale, krstale i ¹aptale: jadna li je njegova majka, jerbo nosih "sekta¹ku-mrtvaèka-glava-majicu"

@ Azira: Jeap, pre primetim ono ¹to mi bode oèi, èitaj: ne dopada :wink:

Enea

ali ti si tu devojku izanalizirao od glave do pete, preko ofarbanih noktiju u crveno, e bre darkeru