Junski rok

Started by Murakami, 06-06-2007, 00:47:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

sandric

Ja sam takodje polozila ali ja sam radila kolokvijum i po meni mnogo je bolje izaci na ceo ispit

Bred

Quote from: sandric on 13-06-2007, 12:17:42
...po meni mnogo je bolje izaci na ceo ispit
zasto?

BK

Quote from: Murakami on 12-06-2007, 19:41:55
...Toliko nabijaju tenziju sa onim iscekivanjem i ulaskom kod profesorke da sam se totalno pogubio :batina
Ne znam sta im to znaci.Cisto izivljavanje po mom misljenju....
To i ja mislim, tako sam se i ja osecala, prvi put kad sam pala koliko sam se iznervirala nisam mogla nista ni da vidim, a naravno nisam imala ni vremena,a drugi put sam polozila i opet nisam mogla nista da proverim od uzbudjenja, a naravno opet vreme...Mislim da bi trebalo da izadju rezultati na oglasnoj tabli, pa onda se naviknes na cinjenicu da li si prosao ili pao, pa smireno mozes da vidis sta si uradio na testu.
A da ne pricam ako slucajno zakasnis, moras da cekas da sve prozove.JA sam imala srece jer sam dosla ranije a  ranije me je profesorka prozvala. Drgarica je cekala oko 3h jer je zakasnila.

sandric

Quote from: Bred on 13-06-2007, 12:21:42
Quote from: sandric on 13-06-2007, 12:17:42
...po meni mnogo je bolje izaci na ceo ispit
zasto?

Zato sto na ispitu manje detaljise,mi smo na prvom delu imali bar 5 pitanja koja su vezana samo za histamin a na drugom delu smo imali pitanja koja su vezana za prvi semestar.Ipak je bolje izaci na ceo ispit :wall:

Tscholakow

Pa kad ste svi tako uspesno polozili zasto se javljate i ostavljate nepotrebne komentare. Javite ako imate nesto u vezi sa ispitom, predavanjima, nesto sto drugima koristi, a ne da nagomilavate vase subjektivne stavove, koji malo koga interesuju. Moderatori malo vise paznje obratite na izgled i sadrzaj vasih blogova.

Murakami

Quote from: Tscholakow on 15-06-2007, 13:22:26
Pa kad ste svi tako uspesno polozili zasto se javljate i ostavljate nepotrebne komentare. Javite ako imate nesto u vezi sa ispitom, predavanjima, nesto sto drugima koristi, a ne da nagomilavate vase subjektivne stavove, koji malo koga interesuju. Moderatori malo vise paznje obratite na izgled i sadrzaj vasih blogova.

Odakle si ti izronio ?
I ko tebe pita za misljenje ? :batina
Iznosimo ono sto mislimo da treba da iznosimo !!!
Ako ti se ne svidja ti nemoj da citas ili jednostavno pali !!!
Svaki komentar je dobar i za nekoga koristan !!!
A po broju tvojih poruka tj. koliko si (ne)doprineo ovom forumu ne bi trebalo da se cujes!!!
Drugo ovo su teme a ne blogovi!
A trece dobar deo postova su subjektivna misljenja i ono sto su SUBJEKTI culi,saznali,uradili na ispitima...

tarantulica

Ok, rekli ste shta ste imali...

Tema je junski rok...

Tscholakow, ako imash neke primedbe, imash posebnu temu gde mozesh da ih podelish sa drugima...

pig_am_am

tscholakow,kladim se da's ti zena  :K
mislite li da u junu prvi rok bude laksi?

zoca

ma isto ti je to...a posto cujem da se vrlo malo pitanja ponovilo...ne bih se nicem boljem ni sad nadala..

Murakami

Ja nesto kontam da ce sada ponoviti...Ne znam zasto...Samo osecaj..

DrSchmidt

Pozdrav svim kolegama. Postovi su odlicni, Tarantulice svaka cast. Imam par pitanja-interesuje me da li se kod potvrdjivanja ispita ostavlja index ili ne? Da li je potvrda i dalje 26.6. u 10h? U koliko sati pocinje ispit? Hvala.

cvjetic

mislim da se ne ostavlja index,potvrda je tada,a ispit 27. u 9 sati!

tarantulica

Ne ostavlja se index, samo zapishu tvoje ime ili zaokruze na spisku :cvet:

DrSchmidt

Expressan odgovor! :) Hvala!

guja

ljudi ja nadjoh negde na forumu da je potvrda u 11h a ne 10h?je l' ste vi to bili na faxu pa videli da je u 10h ili...?stvarno mi se ne cami sat vremena bez potrebe...