Matura slavnih

Started by Bred, 06-06-2007, 09:22:42

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

Autor: M. Èule |


Vreme je srednjo¹kolskih matura. Mladiæi i devojke jure odela, haljine, lepe cipele... Verovatno ste se vi¹e puta pitali kako su neke zvezde izgledale u doba kada su sveèano zavr¹avale srednju ¹kolu. „Blic“ vam predstavlja zvezde na prelazu iz osamnaeste u devetnaestu.
Uvelièaj sliku
Frizure posve drugaèije, o stajlingu da i ne govorimo. Da li mo¾ete da zamislite Kornelija Kovaèa sa leptir-ma¹nom i pivom u ruci koje ispija poslednjeg dana u Srednjoj muzièkoj ¹koli u Subotici. On se toga odlièno seæa.
„Maturirao sam 1960 godine. Uh, tada smo pevali, igrali, pilo se pivo. Bilo nas je malo u odeljenju. Mo¾da nas dvadesetak buduæih muzièara. Seæam se da sam nosio odelo i leptir-ma¹nu. Bio je to divan period“, seæa se Kornelije.
S druge strane, ima i onih koji su promenili nekoliko srednjih ¹kola i nisu imali matursko veèe. Glumac Aljo¹a Vuèkoviæ je jedan od njih.
„Ja sam se stalno selio kada sam bio mlad. I¹ao sam u mnoge srednje ¹kole - u Sarajevu, Splitu... Nisam zavr¹io srednju ¹kolu u jednom gradu, tako da i nisam zvanièno slavio maturu“.
Ima i onih koji su na kraju svoje maturske veèeri zavr¹ili na aerodromu.
- Maturirala sam sa osamnaest i po godina u Petoj beogradskoj gimnaziji. Matursko veèe je bilo fantastièno! Sa¹ila sam jednu lepu haljinu koju sam i kasnije nosila. Slavili smo u hotelu „Metropol“. Posle smo oti¹li u jednu diskoteku, a kada smo ogladneli, seæam se da smo oti¹li na aerodrom da doruèkujemo i popijemo kafu jer u to vreme ni¹ta drugo tako rano ujutru nije radilo - ka¾e Suzana Manèiæ.
Pogledajte Èolu, Boru Èorbu, Goricu Popoviæ, svetske zvezde poput Madone, Kevina Kostnera, Brusa Vilisa... neposredno posle ili na sam dan srednjo¹kolske mature.

blic

josefina87

Ha,neverovatno!
jedino sam  prepoznala cecu,èolu i stalonea..oni nekako i podseæaju sada(ceca i èola su mi bili poznati dok sam bila klinka,pa nije ni èudno)..ali..bora èorba..on mi je najvi¹e upao u oèi.. :lol: stvarno su se mnogo promenili..mada mi je veæina bila lep¹a u maldosti..èudo stvarno :116: :116:

Bred

da, za corbu sam prvo morao da pogledam o kome se radi tj sta pise na slici ispod :shock:
sta alkohol uradi coveku :wall:

shumshi

ceca je bas bila slatka  :happy:
sta silikoni urade coveku  :wall:

Girl

Meni su svi simpaticni!

besno pile

brus vilis  :116: :116: :116:
gorica popovic je baaaaaaash slatka
a ceca & dragana mirkovic-jednom nesreca,uvek nesreca  :roll:

pig_am_am

Quote from: besno pile on 08-07-2007, 11:51:58
brus vilis  :116: :116: :116:
gorica popovic je baaaaaaash slatka
a ceca & dragana mirkovic-jednom nesreca,uvek nesreca  :roll:
:siza: :siza: :siza: :siza:
slazem se
ali zdravko colic! taj ko da je gorstak! hoce li se taj ikada promeniti?