Bucka-Ceo zivot sam na dijeti

Started by Bred, 11-06-2007, 16:27:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Bred

Izvor: PRESS
INTERVJU: Slaðana Ðorðeviæ Bucka, zvezda Granda
CEO ®IVOT SAM NA DIJETI

Tokom dijeta sam umirala za hranom, imala krize i padala u nesvest. Nisam uop¹te sreæna zbog svoje kila¾e, niti se sviðam sama sebi

Onoga dana kada ju je Dragan Brajoviæ Braja kritikovao zbog izgleda, Slaðana Ðorðeviæ (22), mlada zvezda "Granda", nije mogla ni da pretpostavi da æe je to vinuti u visine.

Suze ove ¹armantne buce koje su usledile, posle uvreda poznatog tekstopisca, osvojile su gledaoce koji su listom glasali za nju. I zvezda je roðena! Bucka! Odmalena je ma¹tala da bude frizerka i pevaèica, a to je i ostvarila. Osim ¹to radi u svom frizerskom salonu, takmièi se u "Zvezdama Granda", a peva i po slavljima.

Niko nije hteo da me slu¹a zbog kila¾e!

Studenkinja si FMU, za¹to si izabrala da ba¹ kroz Grand promovi¹e¹ sebe?

- Ja sam se pojavila na prvoj audiciji za zvezde Granda i mene apsolutno niko nije hteo da slu¹a ni dva minuta. Bili su u fazonu "aj' zdravo", verovatno zato ¹to im je tada izgled bio va¾niji. Drugi put sam na audiciju oti¹la iz èiste zabave, sa drugaricom, tek da popunim slobodno vreme. Bila sam ubeðena da neæu proæi. Kada su me zvali da saop¹te da sam u¹la u u¾i izbor, bila sam ¹okirana, pitala sam da nisu pogre¹ili!

Da li se nada¹ pobedi u "Zvezdama Granda"?

- Volela bih, ali ne verujem da æu pobediti. Do¾ivljavam to kao Loto, a po¹to nikada nisam dobila ni u jednoj igri na sreæu, ne verujem ni da æu ovde.

Zavr¹ila je srednju frizersku i srednju muzièku ¹kolu za flautu i solo pevanje, a sada je na Muzièkoj akademiji na smeru Etnomuzikologija. Ova nesuðena operska pevaèica, koja je ba¹ zbog svog izgleda jedinstvena na na¹oj estradi, otvoreno i iskreno prièa za Press o problemima sa kila¾om.

Tvoj izgled se stalno komentari¹e, da li ti to smeta?

- Mo¾da je Braja hteo da me pokopa a sebe uzdigne, ali komentar mu jeste bio na mestu. On je rekao veliku istinu o na¹oj estradi - da ja sa svojim izgledom ne mogu da uspem. Nisam ljuta ni na koga. Ko god mi je ne¹to lo¹e rekao, nije to uradio iz lo¹e namere. Na sve to gledam sa vedrije strane. Pozitivac sam i nemam crne misli. Ali, u emisijama me direktno provociraju zbog te¾ine. Terali su me skoro da igram trbu¹ni ples da bi videli da li me je stid da igram bez obzira ¹to sam tolikih gabarita.

Nema¹ kompleks?

- Ne. Ako mi ka¾u da dubim na glavi, uradiæu to ako uspem!

Da li uop¹te razmi¹lja¹ da oslabi¹?

- Razmi¹ljam (smeh). Ceo ¾ivot sam na dijetama. Pre osam godina sam imala 35 kila manje. Da vidite moje slike tada ne biste mogli da me prepoznate. Ali jedna velika istina je da sam po ceo dan u gradu i osuðena na pekare i brzu hranu. Taj moj nezdravi ¾ivot je doprineo da izgledam ovako kako izgledam. Nisam uop¹te sreæna zbog toga, niti se sviðam sama sebi. Ne volim ¹to sam debela i zato æu to da promenim.

Kako podnosi¹ dijete?

- Nemam dovoljno strpljenja. Volela bih da mogu da smr¹am preko noæi, ali ne mo¾e. Trudim se, ali ¹ta da radim.

Da li si i sada na dijeti?

- Bila sam, pa sam prestala. Krenem pa stanem... Sad opet planiram dijetu, ali ozbiljno, jer moram da poradim na tome iskljuèivo zbog zdravlja, kao i da bih se bolje oseæala. Ne bih nikada dr¾ala dijetu zato ¹to mi je neko rekao da moram da smr¹am ili zato ¹to to scena zahteva. Mene je narod prihvatio takvu kakva jesam, ali sigurna sam da bih bolje izgledala sa 15 kila manje.

Kako izgleda kada re¹i¹ da dr¾i¹ dijetu?

- Kad krenem na dijetu, tu je kraj sa hranom. Mogu da mi stave na sto ne znam ¹ta, ja sam re¹ila da ne jedem. Ali dijeta mora da ima neki rok trajanja. Nikada ne bih pristala na dijetu "odsad pa nadalje". Moram da se ogranièim na neki period.

Moram na operaciju glasnih ¾ica

Planira¹ da diplomira¹ i solo pevanje, ali te je u tome usporio polip na glasnim ¾icama.

- Zaradila sam ga pevajuæi po kafanama. Lekari su mi rekli da moram da ih operi¹em, ali se pla¹im da æe to biti fatalno po moj glas. Polip je dostigao velièinu zrna gra¹ka, raste sve br¾e i pravi mi probleme. Smeta mi kada pevam vi¹e sati. Tada poèinjem da ka¹ljem i moram da napravim pauzu.

Koliko si izdr¾ala najdu¾e na dijeti?

- Tri meseca, i to je bio najbolji period u mom ¾ivotu. Super sam se oseæala, izgledala fenomenalno, bila poletna. Uop¹te nisam oseæala glad. Ali sve je to zahtevalo posebnu pripremu, a mama se zauzela i spremala mi hranu. Da ja moram sama da spremam, ne bih mogla. Zato i ne volim dijetu, jer kad odem u grad nemam gde da jedem zdravu hranu. Inaèe, sportom se uop¹te ne bavim, èak ni za autobusom ne potrèim. Lenja sam za fizièke aktivnosti. Pre nekoliko dana sam igrala badmington sa drugaricom i dobila upalu mi¹iæa!

Da li sanja¹ hranu kad si na dijeti?

- Bilo je i toga. Umirala sam za hranom, imala krize, padala u nesvest... Ali vi¹e ne. Sada dijetu shvatam kao obavezu i vrstu posla.

U kom jelu najvi¹e u¾iva¹?

- Najèe¹æe jedem sendvièe, pa èak i kada mama skuva jelo. To je lo¹e, ali navukla sam se. Manijak sam za torte i kolaèe, naroèito one sa kokosom. Jedem sve. Volim i kinesku i italijansku hranu. Moja mama dobro kuva i to se vidi po nama. Svi u porodici smo ugojeni.

Da li voli¹ da kuva¹?

- Ne, uop¹te. Sve me pitaj samo nemoj varjaèu u ruke da mi daje¹. Sve ¹to mo¾e da se spremi "nabrzaka", za to sam. Ne volim ni kuæne poslove. Izbegavam da radim sve ¹to mo¾e da uradi neko umesto mene.

Ima¹ li deèka?

- Jaoj, ja se zaljubim za pet minuta, a za tri sekunde odljubim, i tako ceo ¾ivot. Stalno se zaljubljujem, ali nemam momka. Mo¾da æe ne¹to da se desi, kod mene se nikad ne zna. Jo¹ sam mlada za ozbiljnu vezu.
ANA SAVIÆ

josefina87

ba¹ je realna..simpatièno!
jbg,nekada je to i nasledno..ne treba osudjivati druge zbog toga..

pereca

Ko je bre ovo?

Ali bas je slatka. Stoji joj ova konstitucija.

Bred


mikele

Quote from: Bred on 12-06-2007, 16:33:12
pereco citaj text! :F
Переца видела само наслов и слику :trfr:

Ја у принципу ценим људе који немају комплексе и који су свесни својих врлина и мана и желе да ураде нешто по питању свега тога.


pereca

Sorry, al` je i dalje nemam pojma ko je ovo.  :stid:
Ja ne stizem da gledam na tv ni ono sto mi se svidja.

A cek, jel ona sad vec postala neka zvezda?
Mislim, jel blam sto ne znam ko je  :hmm

Masha

Quote from: pereca on 12-06-2007, 22:49:56
Mislim, jel blam sto ne znam ko je  :hmm
Pereco, sram te bilo :K. Sto se, bre, blamiras?
P.S. Mozes slobodno da nastavis da zivis u neznaju, nista bitno ne propustas  :wink:

philoserbiana

чула сам је.пева одлично и народну и забавну музику.много је позитивна.има лепе црте лица,мало је тамније пути и када буде смршала тих 35 килограма које је набацила биће наша хале бери :loptica

mikele

Да,само је питање да ли ће успети да скине тих 35 кила. :roll:
Ја мислим да ће то ићи мало теже,али добро.

Wolf


Bred

Nekada nije sve samo stvar volje :wink:
Quote from: pereca on 12-06-2007, 22:49:56
Sorry, al` je i dalje nemam pojma ko je ovo.  :stid:
Ja ne stizem da gledam na tv ni ono sto mi se svidja.

A cek, jel ona sad vec postala neka zvezda?
Mislim, jel blam sto ne znam ko je  :hmm
nisi cula za zvezde granda?! el ti zivis na mesecu? :K

pereca

izgleda da da.
Ovde na mesecu imam i tv, ali ga ne gledam, jer kad sam kuci, uglavnom blenem u ovaj forum  :)

Ne, stvarno ne znam za njih.
Secam se zvezda granda od pre nekoliko godina, sa onim glupim audicijama.
Sad samo prebacim kanal cim vidim da je grandova emisija na tv, ne registrujuci o cemu se radi.
Zar to zvuci toliko nemoguce?

Bred

aha, morala si bar negde u prolazu da cujes...
[off]drago mi je sto se i na mesecu cita forum[/off]:K

mikele

Quote from: Bred on 14-06-2007, 15:22:33
aha, morala si bar negde u prolazu da cujes...
[off]drago mi je sto se i na mesecu cita forum[/off]:K
:siza: :siza: :siza: :siza:
Ал` си ме слатко насмејао.

mina-L

Joj mnogo je simpaticna i ja bih bas volela da ona pobedi!