Kako se asistenti sa biohemije ponasaju prema nama ?

Started by Murakami, 14-06-2007, 10:43:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kako se asistenti sa biohemije ponasaju prema nama ?

Kao sa vrecama djubreta!
18 (16.1%)
Kao sa nizim bicima!
55 (49.1%)
Kao sa studentima!
15 (13.4%)
Kao sa kolegama!
12 (10.7%)
Extra!
12 (10.7%)

Total Members Voted: 112

Murakami

Bred

a ti malo obrazlozi sta konkretno mislis i na sta se zalis? :wink:

Enea

pa pazi, kako koji, ja bar ne mogu sve u isti kosh da ih strpam.. jedino tvrdim da  odgovor ne moze da bude - extra..

Bred

ja stekoh utisak da su sve iste... i bas me cudi kako je to moguce?

Enea

nisu, ima onih koje stvarno izvlace prosek, i stvarno su krajnje fer, na nashu veliku srecju

Bred

Enea

eee, kad porastesh samo cje ti se kasti :K
samo da znate da-
ni u ludilu, ih ne bih branila.. sada, ovde.. samo sam objektivna

Harry

E, jedina svetla tacka je jedna "nova" asistentkinja kojoj necu pominjati ime. Ostale su katastrofa. Ana Stefanovic samo vice pa cak i kad studenti rade ispit, Ana Crvena misli da je policajac na ispitu a Jelena tek...Ne kazu studentima da moraju da ponesu tablice na ispit a onda kad ih studenti na ispitu pitaju  mogu li da dobiju tablice odgovaraju-to je vas problem?! Sta da student radi na ispitu iz statistike BEZ TABLICA?!
Da ne pricam da se na samim vezbama iz biohemije ponasaju krajnje arogantno, kao da su studenti niza rasa.
I moze li mi neko objasniti svrhu USMENOG odgovaranja prakticnog ispita iz biohemije nakon oba polozena kolokvijuma????

stef

Nije ti palo na pamet da poneses tablice... :K :hmm pa valjda se malo raspitas o ispitu pre nego sto izadjes na njega...
Napisite slobodno ovde sta mislite o kom asistentu, i zbog cega, pa cu ja otici da porazgovaram sa njima, da resimo eventualne probleme...

Harry

Ja sam poneo ali bilo je ljudi kojima su asistenti rekli da na ispit dolaze sa rukama u dzepovima.
Takodje sad cujem da je u jednoj grupi bilo pitanje u kojem je trazena da se primeni formula koja je i na predavanjima bila pogresno napisana a studentima su oduzimali poene zato sto su radili po toj formuli sa predavanja.
I kakvi su ono zadaci na kompjuterskom delu?! Neke tipova zadataka prvi put vidimo a na vezbama smo radili krajnje jednostavne primere!

stef

Napisi mi formulu molim te...Videcu nesto da porazgovaram sa njima, ili ce Mikele posto mu je svezija materija...

Harry

Ne znam koja je formula, to nije bila moja grupa. Jebi ga.

Enea

ne verujem da je dvoje od 13, odgovorilo da se ponasaju extra.. povracja mi se od toga..

mikele

И ја сам начуо да је било неких пропуста везано за испит из статистике,али то је за неку другу тему.
А ја бих се сложио да је јако тешко ставити их у исти кош,тако да...
Али генерално,цела пета година је баш онако...Као да сам тек уписао факс,јбте ко где стигне.
Али добро,преживех и то.

Murakami

Bitno je svaki put reci onu frazu : "Cast izuzecima"
Jer ipak potpuno uopstavanje nije nikad dobro  :hm
Postoji jedna asistentkinja koja se lepo ponasa ali ne znam kako se zove....nije mislim nikome drzala vezbe...
Ali ono sto me izuzetno zanima je ovo dvoje ljudi koji su glasali za extra  :hmm
Da li stvarno to misle !!!
Voleo bih da napisu svoje razloge.( mada imam osecaj da su to neki padobranci koji su slucajno/namerno uleteli na anketu i namerno glasali za tu opciju...)