Kako se asistenti sa biohemije ponasaju prema nama ?

Started by Murakami, 14-06-2007, 10:43:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kako se asistenti sa biohemije ponasaju prema nama ?

Kao sa vrecama djubreta!
18 (16.1%)
Kao sa nizim bicima!
55 (49.1%)
Kao sa studentima!
15 (13.4%)
Kao sa kolegama!
12 (10.7%)
Extra!
12 (10.7%)

Total Members Voted: 112

AquArius

Quote from: Murakami on 15-06-2007, 10:10:27
Postoji jedna asistentkinja koja se lepo ponasa ali ne znam kako se zove....nije mislim nikome drzala vezbe...

Mozda mislis na Sonju.
Ona vise ne drzi vezbe,
drzala je mojoj generaciji i stvarno je sjajna!

:cvet  :happy:

mada imam osecaj da su to neki padobranci koji su slucajno/namerno uleteli na anketu i namerno glasali za tu opciju...

mozda su padobranci sa biohemije,
koji su sasvim slucajno asistenti  :>

aziraphale

Quote from: AquArius on 15-06-2007, 10:16:24
mada imam osecaj da su to neki padobranci koji su slucajno/namerno uleteli na anketu i namerno glasali za tu opciju...
mozda su padobranci sa biohemije,
koji su sasvim slucajno asistenti  :>

pa da, ko bi drugi bio?

Bred

murakami a ti jos nisi izneo svoje KONKRETNE zamerke?

Enea

wolfeitzckie

Јесте Соња била супер, доста је знала и умела то да пренесе, на жалост, побеже на ВМА чини ми се.

stef

Ja sam glasao ekstra, jer su bili maksimalno fer prema meni (napomena nisam tada bio predsednik)...
Verovatno sam jedinstven slucaj... :ball2:

Bred

spavalica

mislim da je sve ovo vrlo subjektivno!meni je drzala vezbe Jelena Vekic,i totalno je bila ok prema nam iz grupe(drzala nam je sve vezbe iz biohemije i 1e iz statistike). mada je prema nekima koji su dosli da odrade vezbe kod nas bila (mozda grubo receno)ali neprijateljski raspolozena.kao nama je sve dozvoljeno(glupiranje,dobacivanje),a ovi su morali "sedi i cuti"!

Enea

Murakami

To da li se odredjeni asistent ponasa dobro prema nekoj grupi je jedna stvar a kada dodje kolokvijum i ispit onda postane isfolirani kre*en je druga stvar !!!
Kada se neko 90% vremena dok traje kolokvijum dernja i preti.
Kada udjes da pitas asistenta nesto a on(a) kaze "Sta hocete?" !!!
Ma bre kada neko zavrsi fax pre godinu dana i pocne da se ponasa prema tebi kao da si neko deriste od nekih 10 godina....

P.S. Nemam nista protiv onih koji imaju drugacije misljenje!
Meni je samo dojadilo da nas shikaniraju...No i to ce proci..

Bred

murakami, nije poenta da PRODJE vec da se nesto PROMENI a tamo , kao i na toxinima, nesto definitvno treba da se MENJA! Zaboga, pa mi smo im kolege a ne ucenici 1. razreda osnovne skole  :!

spavalica

ti Murakami znas da te podrzavam 100% i ako treba nekog  :F,ja sam spremna  :batina !!! :>

@enea: na citavom  faxu ne bih ni jedan odnos (preko tehnicarki,asist,prof.)prema meni okarakterisala kao EXTRA!!!!

jecapereca

Ja sam ogorcena  :namcor ponasanjem asistenata prema studentima ne samo na ovom institutu vec na vecini instituta na ovom faksu, cast izuzecima. Stvarno se ponasaju prema nama kao da smo debili i niza rasa za njih.Smatram i da je bezobrazluk ne dozvoliti studentu da pogleda svoj rad tj. kako su ga oni ocenili neki drugi dan ukoliko nije mogao da dodje onog dana kada je to bilo odredjeno. Ja sam bila medju studentima koji nisu poneli tablice na ispit i to bas zbog toga sto nam je asist. na vezbama rekla da cemo sve dobiti na ispitu. Bila sam zapanjena kada je asist. rekla: "To je vas problem!"

mikele

Quote from: jecapereca on 16-06-2007, 12:49:44
Ja sam bila medju studentima koji nisu poneli tablice na ispit i to bas zbog toga sto nam je asist. na vezbama rekla da cemo sve dobiti na ispitu. Bila sam zapanjena kada je asist. rekla: "To je vas problem!"
Сигурно си била у амфитеатру бр 1. :wink:
Пошто сам и ја то чуо,а било је речено на вежбама да не носимо своје таблице,али је на институту писало да свако носи своје.Тако да је требало носити те таблице(иако је ја нисам понео  :K ).
Али овај коментар ''То је ваш проблем'' им није требао у сваком случају.Не приличи једном асистенту.
Али то је нека друга тема,иако се о истим асистентима ради.

Enea

ja samo jedno znam - sve cje im se vratiti.. kad god i kako god.. neke vishe sile pamte i beleze, sve, ama bash sve..

znate onu - dobro se dobrim vraca...

neka ih