Rada D Seljanka[nije pogrdno]

Started by Bred, 14-06-2007, 15:55:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Darker

Aaaaaaaaa
E dobro onda...
A zar nema neka inteligentnija humoristièka emisija? :K

cvjetic

meni je Grand nesto poput South parka...tamo je tema:,,Ajde da ismijavamo glupe Amerikance.'',ovde je tema:,,Ajde da ismijavamo glupe Srbe.''...i usput im uzmemo sto vise para mozemo...
tako ja to nekako vidim...

Sole

u pravu si!
ono je ponekad stvarno sramota sta tamo pricaju, snimaju, pustaju...
pravi sund a'la Sasa Popovic!

pig_am_am

to ti je u nedostatku cirkusa. mada je sad ovo uvreda za cirkus.

Masha

Jednom uhvatila pomenutu emisiju i ostala sokirana, sto mladim ljudima koji su spremni na sve i svasta samo da bi prosli u "sledece kolo", sto cuh da govori direktor cuvene izdavacke kuce, sto voditeljima, sto zirijem, sto direktorom, sto publikom, sve u svemu, jedno veliko iznenadjenje bi u pitanju. Pevanje Rade D seljanke, ovaj naslov tek ne razumem, ocekivala sam malo vise kreativnosti, ne mogu da komentarisem jer nisam ni cula kako peva. U tom jednom bacanju pogleda na pomenuti sou, nisam videla nista sto bi me nasmejalo jer toliko je tuzno da ne moze biti smesno, a i dobila sam nagon da bacim peglu. Pravi primer za tri sata, ili vec koliko traje, nekvalitetnog programa.

pig_am_am

pa to svi znamo. samo drugacije posmatramo.

Masha

Pa u tom drugacijem posmatranju i jeste poenta.

pig_am_am


Bred

da li ste primetili da je naslov ove teme rada d seljanka a ne zvezde granda ili sam grand? :batina:

Masha

A zasto da se ne pominje Grand kad je to Radino radno mesto?

Bred


lycos

Quote from: Masha on 01-07-2007, 22:45:19
jer toliko je tuzno da ne moze biti smesno, a i dobila sam nagon da bacim peglu. Pravi primer za tri sata, ili vec koliko traje, nekvalitetnog programa.
:pljes:  :pljes:  :pljes:

Bred

#27
SVET INTERVJU RADMILA MANOJLOVIÆ! U POÈETKU SAM PEVALA I ZA 10 EVRA! SA SANJOM SAM IMALA KONFLIKT JER ME JE NAPALA DA JE KOPIRAM

Mama mi je pred smrt rekla da æu biti nova Dragana Mirkoviæ!

Nikada neæu zaboraviti kada je jedan pijani gost uleteo pod ¹atru i sa repetiranim pi¹toljem u ruci povikao: "Sve æu vas poubijati!"
Radmili Manojloviæ iz sela Èetere¾e kraj Po¾arevca po¹lo je za rukom da za kratko vreme postane miljenica milionskog auditorijuma zahvaljujuæi kome se i na¹la meðu sedam finalista treæe sezone izbora za "Zvezde Granda". Uprkos velikim ¾ivotnim lomovima, atraktivna dvadesetdvogodi¹njakinja uspela je da ostvari ono ¹to ni onima koji ¾ive u idealnim uslovima ne polazi uvek za rukom. Iz ¹kole je bukvalno u¹la u kafanu, a i u kafani i u ¹koli bila je najbolja. U srednju Ekonomsku ¹kolu putovala je svaki dan pe¹ke od Èetere¾a do ®abara, a onda autobusom do Velike Plane. To je nije spreèilo da se prikljuèi odabranom dru¹tvu od 150 najboljih maturanata u zemlji i tim povodom bude ugo¹æena od strane kraljevskog para na Belom dvoru.
Razgovor sa popularnom Radom zapoèeli smo sa njenim poèecima u muzici.
"Poèela sam da pevam sa sedamnaest i po godina na poziv jednog gospodina iz KUD-a 'Lipar' koji je osnovao svoj bend a nije imao pevaèicu. Dva meseca smo pripremali repertoar i kada smo uve¾bali ¹ezdesetak pesma, poèeli smo da nastupamo. Pevali smo pola godine u dve diskoteke. Nakon toga me je otac uzeo pod svoje. Danas znam oko 2.000 pesama i mogu da se pohvalim da mi je poslednjih nekoliko godina gotovo svaki vikend radan", priseæa se svojih poèetaka na¹a sagovornica.

- Koliki si honorar dobijala pre "Zvezda Granda", a koliki sada potra¾uje¹?

U poèetku sam pevala za 10 evra, zatim za 20, pa za 50, a sa "Zvezdama Granda" honorar mi se udesetostruèio. Mada, odnedavno o na¹im anga¾manima brine "Grand" produkcija, tako da sada sve ide preko njih, pa i formiranje cena.

- Sanja Stojanoviæ je u intervjuu izjavila da iskljuèivo nastupa u klubovima i diskotekama. "Sebe ne mogu da zamislim kako ispod ¹atora u sandalama gacam po blatu dok mi se pijani gosti bese oko vrata", rekla je tada. Tebi takve situacije nisu strane?

Ne, niti se stidim ¹to pevam na svadbama. ©tavi¹e - ponosim se time. Sa druge strane, razumem i Sanju. Na takvim i sliènim veseljima ima svakakvih situacija i zaista je potrebno imati debele ¾ivce, da ne ka¾em konjske.

- ©ta pamti¹ kao najtraumatiènije iskustvo?

Nikada neæu zaboraviti kada je jedan pijani gost uleteo pod ¹ator i sa repetiranim pi¹toljem u ruci povikao: "Sve æu vas poubijati!" i to samo zato ¹to pevaè nije znao da otpeva pesmu koju je poruèio. Olak¹avajuæa okolnost je to ¹to je moj otac sa mnom na svim nastupima, pa se, koliko je to na takvim mestima moguæe, oseæam za¹tiæenom. Inaèe, i tata je bio ¾rtva jedne neprijatne situacije kada je nekoliko pijanih gostiju prevrnulo automobil u kojem je spavao. A, da - jednom su mu i volan i¹èupali.

- Misli¹ li da je Sanja ¾elela da te potceni kada je izjavila da ne peva pod ¹atorima?

Ne verujem.

- Da li vas dve razgovarate?

Razgovaramo. Sa svima sam u vrlo korektnim odnosima.

- A, ¹ta je sa incidentom iz ¹minkernice?

Ne znam na ¹ta misli¹...

- Mislim na situaciju kada te je Sanja u bekstejd¾u napala pred jedno snimanje.

Istina je da smo nas dve pre nekih mesec i po dana imale mali konflikt kada me je u ¹minkernici pred svima napala da je kopiram, ali ja sam odavno pre¹la preko toga i ne bih tome pridavala znaèaja.

- U èemu si je kopirala?

Po njenim reèima, u tome ¹to sam obukla ¹orts. Zaista sam se tada neprijatno oseæala.

- Na koji naèin si se odbranila?

Nisam osoba koja se prepucava. Æutala sam. Æutanje je zlato.

- Sa kim si od finalista privatno najbli¾a?

Iskreno - ni sa kim. Nije bilo prilike za to. Nadam se da æemo na moru imati vremena da jedni druge bolje upoznamo i, kako si rekao, privatno se zbli¾imo.

- Koliko SMS poruka u poslednje vreme u proseku dnevno dobija¹ od svojih fanova?

Ne znam taèno, ali èinjenica da mi baterija traje jedan dan dovoljno govori. Na¾alost, nemam dovoljno kredita da svima odgovorim na poruku, pa obièno ovakve i sliène prilike koristim da se javno zahvalim svima onima koji me podr¾avaju.
- Nije tajna da si poslednje dve godine u vezi da deèkom iz Èaèka?

Ba¹ tako - nije tajna, ali ne bih na¹iroko o tome.

- Mo¾e¹ li mi bar otkriti kakvi te mu¹karci privlaèe?

Najva¾nije mi je da mu¹karac zna ¹ta hoæe, da svoju polovinu ume da zadr¾i uz sebe i da je zreo. Kada je o vizuelnom momentu reè, po¾eljno je da mladiæ bude vi¹i od mene, da je crn, markantan...

- Mora li da zna da vozi traktor?

Ne, naravno! (smeh)

- A, ti, kako ti stoji¹ sa tim?

Poku¹avam da nauèim, ali ne ide mi od ruke, a i kako bi kada je traktor koji imamo ruèni rad mog oca i sastavljen je od dva automobila, motora i freze.

- Sla¾e¹ li se da je prelomni trenutak kada si ti u pitanju tokom eliminacija bio onaj kada si se po¾alila da si dete sa sela iza kojeg niko ne stoji?

Ne znam ¹ta bih ti rekla... Ta moja izjava bila je vrlo iskrena i svakakva samo ne pretenciozna i smi¹ljena. Na sreæu, narod je prepoznao moju iskrenost i mene kao, ¹to se ka¾e - devojku iz naroda.

- U kome si proteklih meseci imala najveæu podr¹ku?

U tati i bratu. Oni su mi u isto vreme i najveæa podr¹ka i najveæi kritièari. Da je ¾iva, mama bi se sigurno najvi¹e radovala ovome ¹to mi se de¹ava. Njena najveæa ¾elja bila je da uspem kao pevaèica. Seæam se koliko se samo nervirala tokom kvalifikacija za finaliste prve sezone "Zvezda Granda" u kojima sam takoðe bila. Od 36 kandidata do¹la sam do èetrnaestog mesta. Da sam pro¹la jo¹ jedan krug, snimila bih zajednièki koktel album. Onako razoèarana, mamu sam neposredno pred smrt pitala hoæu li ikada postati slavna, na ¹ta mi je ona rekla da je ubeðena da æu jednog dana biti nova Dragana Mirkoviæ koju je za ¾ivota obo¾avala.

- Vreme (ne)leèi rane?

Ne... Mama Mirjana je umrla kada mi je bilo 19 godina i svakog dana mi sve vi¹e nedostaje. Sad mi je potrebna, da mi da savet, da me uputi. Prvih nekoliko meseci posle sahrane nisam bila svesna tragedije koja nam se dogodila. Stalno sam oèekivala da se pojavi na vratima. Nisam mogla da prihvatim istinu, da shvatim da je jednostavno nema i da je nikada vi¹e neæu videti. Koliko puta se zatvorim u sobu i plaèem da me tata ne vidi. Zbog toga sam i plakala u "Grandu" dok sam èekala da saznam da li æu proæi u prvih pet. Nemanja i ja smo stajali i èekali i sve mi se skupilo. Razmi¹ljala sam o tome kako bi ona reagovala da je pored mene, ¹ta bi rekla. Bilo mi je veoma te¹ko.

NE MOGU SEBE DA ZAMISLIM SA DRUGAÈIJIM NOSOM!

- Hoæe¹ li zaista s jeseni operisati nos kako se pisalo

Trenutno ne razmi¹ljam o tome. Moj nos nije idealan ali se meni sviða ovakav kakav jeste i prosto ne bih mogla da zamislim sebe sa drugaèijim nosom. Nisam optereæena ni sa zubima, grudima...
KADA JE BUCKA U PITANJU - NAROD JE REKAO SVOJE!

- Kako komentari¹e¹ to ¹to te je Bucka na forumu "Zvezda Granda" omalova¾ila, pa ti se posle javno izvinjavala?

Bilo mi je krivo zbog njene izjave jer je ispalo da se probijam na neki drugi naèin, a ne svojim vokalnim kvalitetima. Ipak, narod je rekao svoje. Opet ponavljam, ne ¾elim da rasplinjujem ni takve ni sliène prièe. I Sanju i Bucku cenim kao pevaèice i tu se svaka prièa zavr¹ava.
NA MORE NOSIM KNJIGE!

- Èujem da si za more veæ spakovala knjige i da æe ti uèenje u Crnoj Gori biti glavna preokupacija?

Nema mi druge. Moram da spremim Statistiku u ekonomiji jer mi fali jedan ispit da bih dala uslov za treæu godinu. Noæu æemo nastupati, a preko dana æu bez problema moæi da uèim.

svet.co.yu

Darker

QuoteRadmili Manojloviæ iz sela Èetere¾e kraj Po¾arevca po¹lo je za rukom da za kratko vreme postane miljenica milionskog auditorijuma
Ma miljenica milijardskog auditorijuma :wall: :lol:

Bred

ccc milionski svakako jeste i to niko normalan ne dovodi u sumnju.
naravno, ne novcani.