Na pomolu ljubav izmeðu Ognjena i Danijele

Started by Bred, 14-06-2007, 16:21:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

Autor: M. Radojkoviæ
Iako su mnogi nagaðali da æe se maneken Ognjen Ivanoviæ po izlasku iz kuæe „Velikog brata“, a pre preseljenja u Dubai dugo opra¹tati od svoje drugarice iz tu¹-kabine Goge, on poslednje dane u Beogradu provodi sa glumicom Danijelom Vranje¹ za koju ka¾e da je njegov tip devojke vi¹e nego Goga.

Spekulacije o njihovoj vezi poèele su jo¹ na ¾urci Peðe D Boja kada su Ognjen i Danijela zajedno u¹etali na splav, a kako ka¾u, oni se od zavr¹etka emisije neprestano dru¾e.
- Ognjen je super momak, naravno da mi se dopada i potpuno je prirodno da nas dvoje naðemo zajednièki jezik. Èim sam ga ugledala prvi put, znala sam da æemo se lepo slagati - isprièala je za „Blic“ Danijela Vranje¹ i dodala da se ovih dana neæe razdvajati od njega.
- Trudiæu se da ovih dana, dok Ognjen ne otputuje u Dubai, vi¹e vremena provodim sa njim, jer mi je drag i blizak. Ne mogu da ka¾em da smo u vezi, tako ne¹to je nemoguæe jer se on uskoro seli u Dubai. Ali volela bih da imam takvog momka. ®ao mi je ¹to je sve ispalo ovako. On je jako kvalitetna osoba i nadam da bi bila druga prièa sa nama da on ne odlazi - zakljuèila je glumica.
Ognjen, kome je put u Dubai pomeren za desetak dana zbog dokumentacije, nije ¾eleo da nam otkrije da li ne¹to oseæa prema Danijeli.
- Danijela je super osoba, ona je moj tip devojke vi¹e nego Goga. Na¾alost, ispala je veæ prve nedelje emisije. Kada otputujem u Dubai, nas dvoje æemo sigurno ostati u kontaktu - isprièao nam je Ognjen koji je sa svojom lep¹om polovinom iz kuæe Gogom ostao dobar prijatelj.
- Goga i ja smo ostali prijatelji. Ionako se u kuæi izmeðu nas nije izde¹avalo ni¹ta vi¹e od poljupca - zakljuèio je Ognjen.

Goga: U tu¹-kabini nije bilo seksa
Nakon ¹to je iza¹la iz kuæe „Velikog brata“, Gogu je saleteo udvaraè, biznismen iz Frankfurta.
- Pre ulaska u kuæu udvarao mi se jedan deèko iz Frankfurta i sada smo ponovo u kontaktu. Pitala sam se kako æe on reagovati na moje dru¾enje sa Ognjenom, ali nema razloga da se ljuti jer se izmeðu nas nije desilo ni¹ta vi¹e od poljupca - ka¾e Goga kojoj ne smeta Ognjenovo i Danijelino dru¾enje.
- Èula sam da izlaze. Ukoliko su zajedno, ¾elim im sve najbolje - zakljuèila je Goga.

Sole

o Boze, kakav spoj!
dal' je moguce da se ona moze dopasti nekome?
meni je skroz nikakva, ne mogu da verujem da je smotala Ognjena...
ali ako on kaze da je ona njegov tip (vise nego Goga), sta reci vise...
strasno! ;-)

Bred

mina-L

Cura ne izgleda nesto bas extra, ali za razliku od Goge makar ima nesto u glavi,nije prazna ko tikva!

zabica

ma taj je bio sa gogom samo iz dosade (vidite da kaze da je danijela ispala prve nedelje - znaci nju bi muvao!)

nije ona nista posebno, ali svako ima svoj tip-mozda on voli placljivice :smekerica:

a goga je ostala na visini - Èula sam da izlaze. Ukoliko su zajedno, ¾elim im sve najbolje - zakljuèila je Goga  8)

tarantulica

lijepa bosanka

Ova Danijela je krš!!! Užasna je!!! Razmažena!!!  :bljak:
Uf,kada se samo sjetim koliko je cmizdrila za najmanju sitnicu!!! Ja da sam bila tamo ne bih se suzdržala da je ne  :box :box :box :box :box
A on,ljepotan,pa zar nije mogao da nađe neku koja nije bila u kući VB!!! :hmm Ova zemlja prepuna lijepih žena...

zabica

tarantulica

Ok, da li samo meni prethodna 2 posta mame osmeh na lice?  :smekerica:

cvjetic

Quote from: tarantulica on 17-06-2007, 08:03:00
Ok, da li samo meni prethodna 2 posta mame osmeh na lice?  :smekerica:
i meni mame...zvuce mi kao vic,ako smo se skapirale dobro...

lijepa bosanka

Evo cure  :cvet :cvet :cvet

Nije on moj tip muškarca!!! :K Ne volim ja te puno lijepe,nekako mi djeluju prazno,pomalo nestvarno!!!  :luda

Ali stvarno je ona Danijela GROZNA!!!  :box

Jutros na Vikendviziji Ognjen i Goga gosti...
I Goga mu kao poklonila ulje za masažu(jer je svima trebala da namijeni nešto iz Božen korpe),ali je rekla da će ga masitati neka druga djevojka!!! :smekerica:

shumshi

Ovaj lik je vama puno lep  :shock
Ono jeste zgodan...ali lep  :shock  meni lici na hobita  :happy:

zabica

nije lep, samo ima nesto simpaticno, a zgodan je taman kako treba :>
a goga je dobra sa tim svojim upadicama, to mi se i u kuci svidelo, vidi  se da ne moze bas svako sa njom da se igra :smekerica:

danijela, razmazena do bola, nista drugo.

malena

Meni ovo dvoje uopste ne idu zajedno,a i mnogo vise mi se svidja Ognjenov brat Ivan,mnogo je sarmantniji i zanimljiviji...  :K Zato ne propustam Kes taksi...

jecapereca

Za mene je Ognjen samo zgodan i simpatican, lep nikako. Bolji par su mi Danijela i Ogi, i ne smatram da je Danijela razmazena vec je bila placljiva jer je preosetljiva, niti je ruzna, njen problem su  podocnjaci.