Poucno

Started by leila_bgd, 18-06-2007, 22:20:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

leila_bgd

Poucno

Muz i zena odluce otici na odmor na jezero poznato kao meka i raj za  ribolovce.  Muz obozava u ribiciju izaci u cik zore, a njegova zena  obozava u miru citati knjige.  Jednog jutra se muz, poslije nekoliko  sati ribolova, vratio i odlucio malo drijemnuti, a zena tada odluci  sama izvesti camac na jezero premda se na njemu sama bas i nije  najbolje snalazila.  Upali motor i izveze camac na jedno usamljeno  mjesto, baci sidro, izvadi knjigu i nastavi uzivati u tisini i  citajuci svoju knjigu.

Tuda naide ribolovni inspektor u svom camcu, pristane uz zenin camac  i kaze:  "Dobro jutro gospodo. Sto to radite?"
      "Citam knjigu", odgovori ona (i pomisli: zar to nije ocigledno?)  "Nalazite se na dijelu jezera zabranjenom za sportski ribolov",  obavijesti je inspektor.  "Zao mi je gospodine, ali ja ne pecam. Ja  samo sjedim u camcu i citam knjigu".  "Da, ali u camcu imate sav  pribor potreban za pecanje i sto se mene tice mogli bi s pecanjem  otpoceti svakog trenutka. Bit cu primoran povesti Vas do stanice i  protiv vas podnijeti prijavu", rece on.  "Ako vi to zaista i uradite  onda znajte da cu i ja protiv vas podnijeti prijavu, ali zbog  silovanja", odgovori mu zena.  "Ali, pa ja vas nisam niti  dotakao!?", rece inspektor.
      "Da, ali vi za to imate sav potreban pribor i sto se mene tice mogli  bi s tim otpoceti svakog trenutka ... "  "Dovidenja gospodo i  uzivajte u ovom lijepom danu".

POUKA :
      Ne ulazi u raspravu sa zenom koja cita. Vrlo je vjerojatno da ona  zna i misliti.