Ceda: Kostunica 'oce da me ubije

Started by Bred, 21-06-2007, 12:43:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

Izvor: PRESS


Lider LDP-a pozvao specijalnog tu¾ioca Slobodana Radovanoviæa da odmah poène rasvetljavanje pozadine ubistva premijera Ðinðiæa

Ljudi, branite me od lidera DSS-a... Èedomir Jovanoviæ

Predsednik LDP-a Èedomir Jovanoviæ optu¾io je JUÈE premijera Vojislava Ko¹tunicu da hoæe da ga ubije!

Na konferenciji za novinare poslanièke grupe LDP-a u Skup¹tini Srbije, Jovanoviæ je optu¾io Ko¹tunicu da od formiranja nove vlade poku¹ava ne samo da marginalizuje LDP na politièkoj sceni, veæ i da ga "fizièki elimini¹e".

Na pitanje ¹ta misli kada tvrdi da vlast poku¹ava fizièki da ih elimini¹e, Jovanoviæ je rekao da nikada nije dobio odgovor zbog èega èetiri godine policija 24 sata stoji ispred njegovog stana, da je bilo vi¹e od 200 napada na aktiviste LDP-a, da je tokom izborne ti¹ine ispod njegovog automobila postavljen eksploziv, kao i da nikada nije rasvetljeno ko je pre tri godine pretio njegovoj porodici.

Lider LDP-a pozvao je specijalnog tu¾ioca za organizovani kriminal Slobodana Radovanoviæa da odmah poène rasvetljavanje pozadine ubistva premijera Zorana Ðinðiæa i da "iz fioke izvadi sve ¹to se u njoj nalazi".

Jovanoviæ je rekao da misli na "navodne dokaze i falsifikovane transkripte telefonskih razgovora, ali i zahteve da se istraga o ubistvu Ðinðiæa nastavi saslu¹anjem Vojislava Ko¹tunice, Aleksandra Nikitoviæa, Dragana Joèiæa, Radeta Bulatoviæa, Dejana Mihajlova i Aleksandra Tijaniæa".

On je rekao da se poslednjih dana u medijima "koje kontroli¹e dr¾avna bezbednost" vodi kampanja protiv njega i njegovih najbli¾ih saradnika i da zato LDP neæe odustati od dobijanja odgovora na sva pitanja iz pro¹losti.

Jovanoviæ je optu¾io Ko¹tunicu i da napadom na Stanka Subotiæa Caneta poku¹ava da ukloni iz Srbije VAC, koji je vlasnik "Politike", jer ne mo¾e da podnese nemaèku dominaciju u tom listu.
(AG.)

-----------
:siza:  :wall: :K

Roben

 :siza: :siza: :siza: :siza: :siza: :siza: :siza:
"Шмрк" постао духовит

lycos


dirigent

Treba svi da se cuvamo , ne samo Ceda . Kostunjavi svakog od nas vreba sa sve glogovim kocem da nas zatuce u nekom tamnom budzaku.

Bred

Da, bas lici na krvolocnog ubicu :K

darusaz

Јел ово заиста његова изјава или првоаприлска шала? Мајко Божија, дакле Чеда је чудо...

Darker


hulio_salinas


dirigent

Hahahaha , otkad nisam cuo tu pesmu ...

Bred

koju pesmu?

D, da li ti mislis isto kao tvoj idolopoklonik  da Kostunije 'oce da ga kokne?

hulio_salinas

[off]Bred - pesma je "Gedo, gluperdo" - Djorje Balasevic[/off]

shiky

Quote from: Bred on 22-06-2007, 16:56:21
Da, bas lici na krvolocnog ubicu :K
Ma strasan je taj Kostunica :K
A sto se tice Cedomorca(hehe pade mi na pamet njegov novi nadimak) i cedomoraca no comment...sta li ce jos da smisli protiv Kostunice?
To sto policija stoji 24h ispred njegovog stana,znaci da hoce da ga ubiju? :hmm

tarantulica

A zashto policija stoji 24h ispred njegovog stana?  :batina

benefit


Bred