Cime se "dopingujete"?

Started by Bred, 21-06-2007, 13:23:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

zerocool

Ja sam pocela da cirkam pivo, smiri me super, ali to je onako za lagani finis uvece,pa lepo kuntanje  :ziveli

philoserbiana

kafa mi se smucila,pa sam pocela da pijem Kras Ekspres  :cvet
inace,danas je neki doktor Marjanovic pricao o Memoaktiv-u u emisiji o zdravlju na 1.kanalu...preporucio ga je svim osobama koje imaju jako stresne situacije u zivotu...recimo-upravnici,direktori,studenti,djaci,odlazak u mesto sa drasticnim klimatskim uslovima...

frckica-j

Ima li ne¹to za podizanje raspolo¾enja kad ste u daunu? Da nije neki alkohol ili ¹mrkavica ili ne¹to jo¹ gore? Ne¹to relativno normalno.

mirror-girl

Ja kad sam smorena,odvrnem mjuzu do kraja da poludi komsiluk i ne obazirem se na dranje... :)

philoserbiana

caj od kantariona,parce cokolade,odlazak u kupovinu i razgledanje izloga,pevanje u horu,razgovor i druzenje sa pozitivnom osobom...sve to podise raspolozenje... :ok:

frckica-j

Mogla sam da probam sa tim kantarionom. Hvala. :cvet Ovo ostalo, pa zavisi, kako-kad.

philoserbiana

pijem instant kafu sa mlekom,ja pravim,bez secera  :cvet

max

koristim cigarete,mada bi bilo lepo da ih ostavim,ali kako???Pusac sam 10god.

philoserbiana

cula sam od nasih kolega sa fakulteta,ali starijih da se odlicno pokazala Minakva sa jodom...dobra za koncentraciju...probajmo  :streber:

frckica-j

Vidi¹ nije lo¹e. Ali pripaziti na ¹titnjaèu...

AnaCrvena

Quote from: philoserbiana on 19-09-2008, 08:44:22
kafa mi se smucila,pa sam pocela da pijem Kras Ekspres  :cvet
mmmmnjam...mada,vise mi se svidja milka choko drink,a i ovaj novi cipiripi nije los.vooolim cokoladno mleko!
samo,to meni nije doping,ne 'radi' me uopste...

frckica-j

Ja ne smijem pomisliti na Kra¹ ekspres. Kad sam jo¹ bila mala, jedna moja kom¹inica je kra¹ jela ka¹ikom, a ne u mlijeku. I naravno, ja sam probala i meni se to svidjelo. Vi¹e me nisu uspjeli natjerati da ga ikad ponovo popijem u mlijeku. Sad ne bih smjela ni poku¹ati-previ¹e na kukovima i bez toga...  a005

willie the scot

jel zna neko kako omega tri preparati skracuju sinapticko vreme? da li je to tacno uopste? cuo sam da je u americi radjeno klinicko istrazivanje. navodno, koriscene su neke velike doze- mnogo vece od jednog grama. profesore?

frckica-j

Ja sam èitala neke studije o omega 3 jer sam imala referat iz brome. Smatra se da omega 3 poveæavaju oslobaðanje acetil-holina u sinapsama i na taj naèin omoguæavaju br¾i prenos akcionog potencijala, pa shodno tome br¾e uèenje i pamæenje. Ali koliko se sjeæam, nisu kori¹tene mnogo veæe doze od RDA. I ispitivanje je uglavnom raðeno na djeci koja su blago kasnila u razvoju, mo¾da nekih pola godine za svojim vr¹njacima, u smislu jezièkog razvoja i moguænosti pamæenja. Takoðe se primjetilo da pobolj¹avaju moæ koncentracije naroèito kod hiperaktivne djece. Proèaèkaj po internetu, naæi æe¹ sigurno.

Yasmin

samo sveze povrce dolazi u obzir... sargarepica npr.