Cime se "dopingujete"?

Started by Bred, 21-06-2007, 13:23:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

pig_am_am

ju! a ja se pitam odakle mi brada... c c c  :K

Bred

igrackice opet trcis pred rudu :F :)
mi mozemo posluziti kao zamorcici u ogledu kako kofein[ala guarana] deluje na studente? :)
duke, iskreno, prvi put cujem da guarana nekog moze da uspava, bice da si izuzetak. :)

igrackica

Sta sam se sad istrcala? :(
Prethodni clanak kaze da se moze piti pola litra energetskih napitaka, a pola litra guarane black ima 160mg kofeina, samo sam rekla da je ta doza vec kriticna i da se ja ne bih igrala sam tim!
Ne moze biti isto dejstvo na mene od 55kg i nekog tipa od 2 metra i 110 kg, to je valjda logicno?

Bred

aha znaci ne piti 2 guarane dnevno :)

Ivke

KOKA KOLOM bez premca jer je najbolja!!!!!!!!!!!! : :)

tarantulica

Koka kola je super, ali se ipak trudim da je koristim u shto manjim kolichinama, iako mi stvarno pomaze  :wall:

Darker

©vepsom, a pre neki dan sam na red orange proèitao sUstav, max dnevna kolièina je 3,8 l po 70 kg, a ima ciklamat za koji èuh da je kancerogen :wll:

*

Koliko ja znam on jeste kancerogen, odnosno potencijalno kancerogen  :smekerica:

Sad smo na odmoru i nema vise dopinga  :V  :ziveli  :K

Darker

Koji crni odmor, igranka tek poèinje :wink:

willie the scot

najjaci doping na svetu-crna cokolada.
guarana je tesko s***e, diuretik kakvog nema...ali ima mocno delovanje ako popijes litar vode posle toga.
ginko je placebo za ljude mladje od 60...
omega 3 su dokazali da smanjuje vreme sinapticke transmisije, ali moras da se radish najmanje 6 nedelja pre ispoljavanja efekta...
tako da...moj Rp bi bio:...3l vode dnevno, per os, u intervalima od 30min.

lidija

Bred

vala dr.willie mene guarana "ne protera" a da me dize, dize me.
p.s. ona black i nije toliko jaka kao sto pricaju i ja ne primecujem neku razliku izmedju te crne i one obicne zelene...

pig_am_am

koka kola je piiip piiiiiiiiiiiip piiiiiiiiiiiiiiiiip

zoe

Ма дајте људи, најбољи је самодопинг! Оно што нам стрес учини у сваком испитном року, кад подивљају сви неуротрансмитери... будан си и кад треба и кад не треба... Природа се за све побринула... :> :wall: :>

Једини проблем је излазак из стања под константном пресијом. Логична последица - дубока депресија, без обзира на постигнуте резултате. (За ово стварно постоји дијагноза :wall:)

pig_am_am

:wall: nemoj. ne zelim to da priznam! ne! ne! neeeeeeeeee...!