Cime se "dopingujete"?

Started by Bred, 21-06-2007, 13:23:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

olgica

Vodommmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!
Uzmam i kafu i crnu cokoladu,a najvise volim crne cokolade sa povecanim sadrzajem kakaoa. Omiljena mi je crne toblerone sa bademima,mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!

malena

Sve ovo sto pominjete kod mene ne deluje,bar ja ne osecam.Posto svakodnevno jedem cokoladu i pijem kafu i oko 3l vode,tako da mi se ni u vreme ispitnog roka nista ne menja,sem sto tada u naletu stresa jeden onoliko kolko ne bi trebalo,pa posle toga imam prilicno problema da se vratim na normalu,sto mi nekad ne polazi za rukom,pa cu kad zavrsim fax imati,pa videcemo koliko ali potrajace... :roll: :K

Darker

Smrda

ja po ovom vreemenu,samo vodom..
H2O rulzzzzzzzzz

malena

Dark samo sam niska rastom,al sam zena ipo... :K :loptica

katarina

Pertlama! Nesto me ne drzi stolica, od sutra samo pertlama! Zavezacu se za stolicu, majke mi! Pa ne moze ovo vise ovako!

Al-Jasmina

Quote from: katarina on 05-08-2007, 22:41:22
Pertlama! Nesto me ne drzi stolica, od sutra samo pertlama! Zavezacu se za stolicu, majke mi! Pa ne moze ovo vise ovako!

Priheftati se covek mora...to je!

Ja sam se kao bludni sin
pokajnicki vratila cak i Guarani :>

mina-L

Dopingujem se kafom od koje mi na kraju bude muka! Ne vredi,moram pronaci nesto drugo!To sa pertlama je odlicna ideja! :lol2:

jecapereca

Dzaba se vezati za stolicu ako misli lutaju

malena

Quote from: jecapereca on 06-08-2007, 18:15:10
Dzaba se vezati za stolicu ako misli lutaju
E bas imam taj problem... Nekako i uspem da sedim i kao ucim,ali misli su mi...  :hmm :wall:

Al-Jasmina

Gledajte u jednu tacku dok ponavljate,
ako sarate ocima okolo- saraju i misli :>

also, rekose mudraci iz indije,
ne ucite u pretrpanom prostoru, pojednostavite okolinu da vam misli ne bi skakutale okolo kao Alpski kozorozi :>

hahaha ne cekaj ovo poslednje su rekli uredjivachi enterijera iz IKEA-e :>

vazda gladan

... .... .....

Sole

jel' to neko rekao Pelinkovac?  :loptica    :ziveli         jao, jao, najjace pice, samo ne verujem da bi mi pomoglo da naucim nesto, izletela bih odmah napolje i potrazila prvu zurku. :V
da se ratim ja na temu...
dakle, voda, multivita, kafa, mada od nje cesto bezim u  :besetz:, ali pomaze stvarno.
probala sam i Duovit memo. onako, sladak je, ima ukus na lesnike, drzao me je u pocetku, jun sam isterala nekako, alu jul nikako. definitivno su mi trebale 2 kutije. .blah.
meni se nista od tih doping sredstava ne svidja, ne verujem ni u sta sto ima sa tim veze, sve mi je to placebo, ali kad sam dosla na fax shvatila sam da nije sve uvek moguce nauciti i da cu mnogo cesce biti u prilici da puknem nego ranije.
svidja mi se onaj doping sa zelenim cajem, zdrav doping nema sta, moracu da probam.
kakve Guarane, kakvi bakraci, kad ne pijes redovno, ima totalno kontra efekat.

Al-Jasmina

Pa ja guaranu pijem po potrebi,
sto bih se trovala na regularnoj bazi onolikom kolicinom ugljenih hidrata?

Sem toga, seceri su za trenutni energetski lifting :) zar ne?

shiky

Joj ja od guarane umem da budem weeeeeeeeeeee!!PATT(party all the time)  :>
Imam i svedoke  :luda