Cime se "dopingujete"?

Started by Bred, 21-06-2007, 13:23:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Al-Jasmina

Zurkuj nad knjigom :> sta da ti kazem :cvet parola-snalazimo se!

philoserbiana

рече ми један мудар човек од шесет лета-шћери,када нешто радиш размишљај само о томе и све ћеш постићи...
најбоље учим када имам друштво за учење и онда се шћерамо до 101 и назад и полаже се испит сигурно.
нисам од оних студената који баш баш редовно дају испите,али сам давно схватила да ми је здравље битније од тога да ли ћу факултет завршити за годину или три.апотека и продаја лекова ме чека,па ме чека  :Z

*

Pametno zboris  :wink:
I ja se slazem da se u drustvu bolje uci, ovako se nekako smorim...
Dobro, padne tu i koja Guarana, sa izvora prirode  :hmm, ali sta cu kad se mora

cvjetic

sva ova sredstva na mene nula poena djeluju! ni Guarana,ni kafa,nista! samo stres,stres,stres i napor!nista vise,zoe je potpuno u pravu!

Al-Jasmina

..besom
(http://nono9.us)

castell

Meni je najveci problem sto po prirodi imam jako nizak pritisak, pa cas posla padne na 90/60 i onda mi se samo spava. Kafu obozavam. Volim i njen ukus, naravno bez secera, i miris, ali izgleda da sam straaaaaasno osetljiva na kofein ili ti nesto sto se u njoj jos nalazi, pa me tako smlati kad je popijem. U zeludcu osecam ogromnu rupu i pocnem sva da se tresem, naravno tu je i onaj osecaj lupanja srca i svi ostali simptomi koje prate osetljive na kofein. Dugo sam mislila samo da nisam dovoljno trenirala sa uzimanjem kafe, ali sam tokom skolovanja saznala da postoji i ta osetljivost.

Tako da znate da ste srecnici sto uopste mozete da je pijete i ako ponekad i ne pomaze bas prilikom odrzavanja budnosti.

A meni, da bih ostala budna, ostaje samo :wall: ili da smislim neki buckuris :124: da mi sredi pritisak.

philoserbiana

rekao mi je jedan farmaceut da treba da pojedem do stanglu crne cokolade zbog fosfora,soljicu-dve kafe,pravim krace pauze posle 45 minuta ucenja.acutil fosforo ne stvara fizicku zavisnost.psihicku zavisnost moze da stvori bilo koje sredstvo,lek,preparat...tako ona kaze.naravno ove pomocne preparate preporucuje kada je bas neophodno,tipa akutil fosforo

Al-Jasmina

:smekerica:
znam jednog ljubitelja akutil fosfora
ali meni nesto ne pomagase onomad preterano  :hm

Bred

ko proizvodi taj acutil?

Al-Jasmina

Domaci je, koliko se secam... :hmm

*

Evo, samo za admina...
ACUTIL FOSFORO, Srbolek, Beograd, SCG

Dejstvo

Ova monta¾a asparagina, glutamina, fosforilserina i vitamina B6 èini izuzetnu potporu metabolizmu nervnih æelija.

Glutamin lako prolazi hematoencefalnu  barijeru i omoguæava bolji uticaj glutaminske kiseline za ishranu nervnih æelija. Acutil fosforu je dodan asparagin koji prelazi hematoencefalnu barijeru, a neophodan je za normalan metabolizam. Piridoksin (vitamin B6) omoguæava bolje dejstvo glutamina i asparagina. Fosforilserin je veoma interesantna supstanca jer svojom strukturom korisno deluje na obnavljanje mo¾danog tkiva, njegovog proteinskog i lipidnog sastava.

[off] internet, decace, internet [/off]

bilja_tb

slusam svoj organizam kad mi se uci ucim kad ne mogu da ucim posvetim se nekim drugim stvarima.Dan pred ispit me muci nesanica i tu noc listam knjigu trema me popusti cim udjem na vrata fax tako da na ispit dolazim dva sata ranije

Bred

[off]ccc, * ja nisam mogao na googletu nis' da nadjem[/off] a005

vlada89

Ja pio taj acutil, i samo me obori da spavam  :K Ako kojim slucajem, prebrodim krizu (ne)spavanja, onda kao nesto malo i deluje, mada ne znam... Za budnocu koristim nes 3 u 1, posto do sad nikad nisam pio kafu, pa valjda deluje  :~

willie the scot

smokin` weed...smokin` weed...smokin` weed...smokin` weed... :K

voda ljudi! 3l vode i trina natrijuma da vodu zadrzi u telu.

voda!

H2O, damn it!!!

:>