Cime se "dopingujete"?

Started by Bred, 21-06-2007, 13:23:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

luda

Ljudi, od guarane mozete ostati sterilni-razmislite o tome :wall: :wall:...Pogotovu muskarci...Ginko je vrh!!! :)): :)):

Nightmaster

Ja koristim Glicin. Doneo mi cale iz Rusije i stvarno deluje. Inace, Gingkomax nije los. Kada prsnem sa zivcima dva Persencica i oooopustenooo...

pig_am_am

ajaoj... pa nemoj... jos si mali da prsnjavas sa zivcima...
a i persen deluje "na dugotrajno" uzimanje...

zezas me,a?  :K

kako se od guarane ostaje sterilan?  :shock

Phenomenon

2 Ред Була дневно и ништа више. Евентуално кафа, мада кафа је много горка па ни уз пола кила шећера не могу да је пијем.

Bred

Quote from: Phenomenon on 27-02-2008, 12:38:40
2 Ред Була дневно и ништа више. Евентуално кафа, мада кафа је много горка па ни уз пола кила шећера не могу да је пијем.
me too.

zanimljivo ovo za guaranu, bas me interesuje objasnjenje? :hmm

Wlada

Мали офф...
Quote from: Bred on 27-02-2008, 15:56:56
zanimljivo ovo za guaranu, bas me interesuje objasnjenje? :hmm

А мене да ли је тачно да се остаје стерилан уколико се пуши џоинт у коме су поред стабла и листова марихуане и семенке?  :hmm

ПС Нисам мајкеми :K

Bred

Ne preterujte sa vodom (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,13154.0.html)

LM, meni jedan doktor rece da on nema mnogo iskustva sa persenom ali da studentima zbog nervoze preporucuje da piju kantarion za umirenje zeluca i propranolol [?!?!?!] da uzmu kad krenu na ispit da bi smirili tahikardiju?  :hmm :hm :wink:

idealno losa

Ma kakva guarana,ostanem ja budna ali nikada nista ne naucim,blokirani svi regioni za memorisanje :shock :shock

Bred

zerocool

ginko je najzdraviji, ali od njega ne moze covek da se propameti.
ja trcim i to me razbudi, ali kad je frka vise i bolje ucim, mada sad nikako da osetim da je frka.
postoje stvari koje sigurno pomazu, ali nisu vredne polaganja ispita, davanja uslova, zavrsavanja faxa. mislim na spid, ali to je ubijanje nervnih celija, a i svih drugih na duze staze.
sto se tice alkohola, meni pomaze, jer se koncentrisem da me ne uhvati, a opet pijem kad ni jedan lek protiv bolova u stomaku ne pomaze, pa zato znam

skydiver

Jutarnja dva-tri skoka (padobranska), po mogucnosti sa 3000-3500m. Pauza od sat-dva i za knjigu :bokmal:
Verujte mi radi. Pa, ne studiram ja dzaba 8-9 godina  :>

irena

Quote from: skydiver on 22-04-2008, 21:44:31
Jutarnja dva-tri skoka (padobranska), po mogucnosti sa 3000-3500m. Pauza od sat-dva i za knjigu :bokmal:
Moj covek...  :K

skydiver

Quote from: irena on 22-04-2008, 22:43:48
Quote from: skydiver on 22-04-2008, 21:44:31
Moj covek...  :K

Zbog Padobranstva ili sto sam posle ovih veselih 8-9 tek dao uslov za chetvrtu   :116: :peace:

irena

Ma i ja sam adrenalin junkie. Dobro, nije bas da skacem padobranom (ali bih). A i uslov za cetvrtu sam dala 8 godina posle upisanog faksa. :K I bile su uglavnom vesele godine (sa manjim cimanjima), a i celo studiranje mi takvo... a i zivot! :~