Cime se "dopingujete"?

Started by Bred, 21-06-2007, 13:23:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

zezanje

sto mi brisete postove
kad je ovaj lupio stvarno
mislim sta koj nono1

Bred

TEST: Da li ste skloni stresu? => http://www.persen.sandoz.co.yu/index-13.htm

skydiver

philoserbiana

u zadnje vreme pijem kafu sa mlekom...da li je neko koristio memoaktiv preparat i sta mislite o tome? :streber:

jelena89

voda+red bull+(votka   :rockon:)

philoserbiana

kakav crni red bull,pa da mi rikne trosna srcka  :gnjec:

katarina

Quote from: philoserbiana on 01-09-2008, 20:24:37
u zadnje vreme pijem kafu sa mlekom...da li je neko koristio memoaktiv preparat i sta mislite o tome? :streber:

jeste moj drug, kaze da je superiska. Zavrsio je studije, a sad radi pa to krka svaki dan...nisam probala i necu.
Philo, probaj ginko.

Bla_bla_blaaaa

ja uzela neki acutil fosforo...i nesto ne primecujem da mi je koncentracija bolja...:P sta cu kad me bas mrzi da ucim :wacko:

frckica-j

Juuu, bre ljudi, vi se ba¹ dopingujete svim i svaèim!!!
Ja, kako sam upisala ovaj faks, ne pijem paracetamol za glavu (izuzev kad ba¹, ba¹ moram) a kamoli sva¹ta ne¹to ¹to vi ovdje spominjete!!!
Zato dok spremam ispit srknem dvije ¹olje domaæe crne u kolièini u kojoj se pije nesica (æe mi rikne srèka definitivno).    :124:
A najbolji lijek za stres pred ispit je neki sport+muzika. Recimo, odvrkaèite omiljenu pjesmu i poènete hiperaktivno da skaèete po kuæi! (Dok vam kom¹ije sa sprata ispod ne po¹alju predsjednika kuænog savjeta na vrata!)  :harfa:

Bred

[off]zar se harfa toliko glasno cuje[/off]  :lol3: :K

Enea

... uzasno dugim spavanjem i sanjanjem.  :indi:

kockalone

...i kod mene kafa,koncentrovana...i muzika.Stvarno pomaze da izbacis nervozu iz sebe,bar na kratko...pa kad prodje dejstvo a ja opet :~.Mada...volele bih da imam boksersku vrecu :box.A red bull...nikad vise!!!Ne znam sta mi bi jednom da to popijem,svi u citaonici su mislili da sam prakticno primenila (ne)znanje o lekicima...kol'ke su mi bile zenice :shock

frckica-j

Ja ¾ivim u kuæi, ali jednom smo kod drugarice napravili lom dva dana pred ispit. Ako ti i¹ta znaèi, spremale smo fizièku hemiju! I totalno pobenavile!  :K2: I pojavio nam se dotièni gospodin. Èak nije bilo ni u doba kuænog odmora. Ipak smo mi fina djeca! :a

Kod mene "kamere" (¹pijun-babe iz kom¹iluka, prim.aut.) obièno doèekaju da vide moju mamu u dvori¹tu i onda je pitaju ¹ta smo to slavili kad se toliko èuje. (eh, da, nije harfa nego Philipsova muzièka linija sa super zvuènicima. Ubij me, ne znam koja. I sve te ostale tehnièke detalje veze nemam-¾ensko bojim se! :K2: )

frckica-j

Jao Kockalone, super post!  :siza: I ja bih voljela tu vreæu!
Ja poènem da pjevam pred ispit! Ozbiljno! Ali, ptice umiru pjevajuæi...

kockalone

...ma nece valjda to biti sa nama...mislim d'umremo .Ma neee,samo ti pevaj :b7: evo ja vec igram!!! :K2: Da se ne dopingujemo nekako mogli bi smo d'umremo od muke...