Tenis - Wimbledon 2007

Started by mikele, 22-06-2007, 13:25:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sole

jbt, kakav mec, covece! :Bog :shock
pa, poludela sam dok se zavrsio!
kako je odigrao Nole na kraju, svaka cast! nemam reci... :Bog
a Bagdatis je extra lik, kako igra, kako se vracao u mec, neverovatno!
sve cestitke Noletu, odusevio me je kao nikada do sad! :pljes: :loptica :V

Cecilly

Nole,KRALJU,svaka ti cast!!

Ja sam gledala samo poslednji set...ali stvarno me je odusevio!

josefina87

ana je izgubila od gospodjice wiliams... :ball2:

tarantulica

Nisam gledala ni jedan mech, nadam se da ce da bude snimak nocas...

Svaka chast Noletu  :Bog :Bog :Bog

I Ani, naravno, ipak je to polufinale Wimbledona   :cvet

josefina87

he he..nole igra sutra sa nadalom!
hajde ako neko zna u koliko je meè neka javi! :cvet
mada je nole jako umoran...nadam se da æe se makar malo odmoriti i moæi koliko toliko normalno da funkcioni¹e! :roll:

Cecilly

Mec je u 11,odnosno,po nasem vremenu,tacno u podne! :)

malena

Svaka cast Noletu i Ani naravo,ipak se nije obrukala... Ne znam kako ce Nole izdrzati sutrasnji mec,jedva da ce stici da se odmori svakog dana igra mec po 4 sata... :hmm Ali ipak smo sutra uz njega pa sta bude...  :~

josefina87

zaboravih da pitam jel znate da je bartoli pobedila enan..iznenadjenje! :face:

Sole

e, pa to je stvarno za shock!
da ne poverujes, ali stvarno!
ova nasa danas ama bas nije imala neke sanse, dosta je gresila, ne znam da li je ikada pobedila Vilijamsovu?
ne znam ni kako ce Nole sutra da prezivi, danas ja mislim da je u nesvest hteo da padne.
uostalom, nije ni bitno, dosta su dogurali, a njemu opet alal vera za ono danas, pa sta bude neka bude!
;-)

nasty girl

i ja sam se isto iznenadila....mogla sam da se kladim da ce enan pobediti.... :hmm

malena

Nole igra danas u 13h...  :Bog

mikele

Стварно не могу да верујем да су организатори Вимблдона ставили да се оба меча полуфинала у мушкој конкуренцији играју у исто време.
Стварно катастрофа,не знам да ли су они размишљали да можда неко хоће да погледа оба меча. :wall: :wall: :wall:
Не верујем.
А што се тиче Бартоли,ја ћу да се рокнем ако она освоји Вимблдон.Данас ћу свим срцем бити уз Венус.

josefina87

vala mikele,ja æu navijati za bartoli... :K ima samo osamnaest,zamisli tako mlada da pobedi..venus veæ ima vimbldon! :ball2:

pustiæe snimak posle meèa sigurno![/size]

mikele

Па пази,ако освоји Бартоли,онда нека се рокну и Јелена и Ана заједно са мном.
Ма она не заслужује ту титулу.
А што се тиче снимка,то нећу ни да гледам јер ћу знати резултат.Ја сам мислио на људе који то хоће да одгледају уживо.Сигурно многи од њих би желели да одгледају оба меча.И на сви гранд слам турнирима се оба полуфинала играју на централном терену,један за другим управо због тога.

josefina87

pa i meni se gleda u¾ivo,ali kad ne mo¾e.. :ball2:
ipak æu ga gledati jer su to zaista vredni meèevi iako znam rezultat! :K
a ne..ne treba da se roknu..jednostavno im nije i¹lo,a ovoj bartoli je ba¹ krenulo,pa ¹to da ne osvoji,a i jelena je pokazala da je slabija od enan,pa sada i nije tolika bruka ¹to je izgubila od bartoli! :roll: