Tenis - Wimbledon 2007

Started by mikele, 22-06-2007, 13:25:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Roben

ево пренос на другом

josefina87

pobedio je naravno! :pljes:
malo mi je pravio glupave gre¹ke,ali se na kraju sve dobro zavr¹ilo!
:pljes: :pljes:

malena

I Djokoviæ u treæem kolu
Cetvrtak, 28. jun 2007. 18:54

Novak Djokoviæ uspe¹no je prebrodio i drugu prepreku na ovogodi¹njem Vimbldonu. Plasman u treæu rundu treæeg gren slema sezone najbolji srpski i peti svetski teniser obezbedio je savladav¹i Amerikanca Amera Deliæa u èetiri seta 6:3, 3:6, 6:3, 7:6 (4).

Naredni rival Djokoviæu na terenima "Ol Ingland klaba" biæe Nemac Nikolas Kifer, koji u drugoj rundi bio bolji od Francuza Fabrisa Santoroa rezultatom 6:4, 6:3, 6:4.

Novak je odlièno zapoèeo meè protiv Deliæa. Veæ u drugom gemu osvojio je servis protivnika, iskoristiv¹i prvu brejk loptu, a zatim je strpljivom i sigurnom igrom sa osnovne linije, ne forsirajuæi previ¹e, nakon 25 minuta rutinski re¹io set u svoju korist sa 6:3.

Isti scenario, samo u izmenjenim ulogama, ponovio se i u drugom setu. Brejk je ovog puta u drugom gemu napravio 67. igraè sveta, koji je zatim vrlo dobrim servisima i odliènim volejima, saèuvao prednost i identiènim rezultatom 6:3 stigao do izjednaèenja.

Pogadjate, i u treæem setu kljuèan je ponovo bio drugi gem, a kao na poèetku meèa brejk je napravio Djokoviæ, koji je zatim, po receptu iz prvog dela igre, relativno lako stigao do nove prednosti.

Dobru igru iz treæeg Nole je preneo i u èetvrti set u kojem je veæ na startu uspeo da oduzme servis rivalu. Medjutim, Deliæ je uzvratio brejkom u ¹estom gemu, da bi do kraja seta obojica izgubila jo¹ po jedan servis gem, tako da se u¹lo u taj-brejk.

Odluèujuæe mini-brejkove Djokoviæ je napravio iz riterna i posle ukupno dva sata i 20 minuta igre dobio je taj-brejk èetvrtog seta sa 7:4, a meè sa 3:1.

(MONDO)

nasty girl

u jednom trenutku sam pomislila da ce izgubiti, ali je dobro prosao....

Wolf

Pa poce da pravi neke greske, ali izvadi se...
Nije dzaba Nole na vrhu.

Sole

ma da, ali dok nas ne dovede do ludila nije dobar mec!
bas lepo sto su svi prosli dalje, cak je i Tipasrevic poceo znacajno da se popravlja od kad su ovi ostali uzleteli!
superiska! ;-)
ne znam samo sta je bilo sa Zimonjicem...
jel' on opet igra i mix i obican dubl? ;-)

mikele

Зимоњић се пласирао у друго коло мушког дубла.Он и Санторо су победили британски дубл Чилдс/Делгадо са 3-1 у сетовима.Било је јако густо,чак 3 сета су завршена у тај-брејку.Сада их у другом колу чека амерички дубл Ђинепри/Парот.
У микс дублу игра са Италијанком Флавијом Пенетом која је 50 на дубл листи и која је позната и по томе што је дугогодишња девојка Карлоса Моје.Они данас играју 5 меч на терену број 18 против аргентинске комбинације Гарсија/Суарез.
Јанко игра на централном терену против Гонзалеса први меч.Значи да почиње за неких 20-так минута.А Јелена,такође,игра први меч на терену број 1,а противница јој је незгодна Чехиња Луси Сафарова,која је леворука.Али надам се да Јелени то неће представљати проблем јер је њен спаринг партнер на тренинзима,такође,леворуку играч,тако да је имала прилике да се навикне на ту ситуацију.

mikele

Киша на Вимблдону a005
Надам се да неће дуго падати :ohwell:

josefina87

tarantulica

Jelena gubi 1:0, a Janko vodi 1:0  :shock

Shta se deshava???

josefina87

ne znam,ba¹ sam se iznervirala zbog jelene i sada gledam janka :ball2:

josefina87

ki¹a na vimbledonu :roll:
nadam se da æe to pogodovati jeleni :>

tarantulica

Jelena je konachno pobedila Safarovu, 2:1 !!!
Loshe je igrala, ali dovoljno dobro da pobedi :cvet

josefina87

stvarnoo... dobro nam je istrenirala ¾ivce..

malena

Quote from: josefina87 on 29-06-2007, 15:24:42
stvarnoo... dobro nam je istrenirala ¾ivce..
Veoma zanimljiv mec i dosta interesantnih poteza... Na svu srecu Jelena je pobedila... A u pravu si sto se zivaca tice... Cestitke za Jelenu... :Bog