Tenis - Wimbledon 2007

Started by mikele, 22-06-2007, 13:25:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

tarantulica

Janko car!!!

Treci mech koji dobija sa 3:2 :-)

Wolf

Namucili su se i Jelena i Janko,
ali je vredelo. U svakom slucaju,
bili su zanimljivi mecevi.

josefina87

jel igraju ana i nole sutra?

Loptica

Cekajte,Janko je danas igrao protiv Gonzalesa?(valjda je tako trebalo) Posto mi vec dva dana ne radi kablovska,pa nemam pojma sta se desava...

josefina87

willie the scot

ovaj tipsarevic nije normalan...ali sto ima chuku da vrati brejk u petom setu :Bog :Bog :Bog
u boljoj je formi nego djokovic...nisam mogao da verujem sta gledam.

tarantulica

Fenomenalan mech!  :Bog

Od vrha, do dna i na kraju opet na vrhu  :Bog :Bog :Bog

I Gonzalesu svaka chast, da on nije igrao toliko dobro, ne bismo ovoliko uzivali...

Janko je fenomenalno servirao i igrao na mrezi i mislim da je pocheo malo pametnije da igra, da je shvatio da nije sve u snazi...  :pljes:

josefina87

J. Jankoviæ: "Stvarno velika borba"

Jelena Jankoviæ je, posle velike borbe, savladala Èehinju ©afarovu i plasirala se u osminu finala ¾enskog turnira na Vimbldonu. Iako je u meè u¹la kao favorit na trenutke se èinilo da bi mogla da izgubi.

"Ovo je bila stvarno velika borba. Na trenutke sam pomi¹ljala, 'Bo¾e, ima li izlaza?'. Mislim da je moja protivnica igrala jako dobro. Nije imala ¹ta da izgubi, imala je neke neverovatne udarce," rekla je Jelena za zvanièni sajt turnira, "Ja se nisam oseæala dobro. Noge su mi bile te¹ke, slabo sam se kretala i to pravi veliku razliku u igri. Kasnila sam na mnoge lopte, dozvoljavala joj da vodi igru. Uspela sam da dobijem drugi set, borila sam se. Bila sam jaka, to je va¾no, i kada ne igram najbolje ¹to umem, trudim se, sreæna sam ¹to sam pro¹la."

Jelena je ¹est puta tra¾ila da se provere sudijske odluke, poslednja tri zahteva bila su opravdana, sudije su pravile gre¹ke.

"To je bio kraj drugog seta, skoro da sam izgubila meè, lopte su bile 'na ivici', mislila sam, za¹to da ne... bolje se oseæam kada iskoristim i tu moguænost."

Jelena je na pitanje da li joj to ¹to je sa ne¹to lo¹ijom igrom uspela da se plasira u sledeæu rundu ohrabrenje rekla da je veæ "videla pakovanje stvari i odlazak iz Londona". Njena sledeæa protivnica je Francuskinja Merion Bartoli.

"Pobedila sam je relativno lako na Rolan Garosu ali mislim da je opasnija na travi. Videæemo, mislim da znam kako da igram sa njom, radujem se ¹to sam u èetvrom kolu i nadam se da mogu i dalje," rekla je Jelena Jankoviæ.

izvor http://www.b92.net/ (http://www.b92.net/)

izvor http://www.blic.co.yu/index.php (http://www.blic.co.yu/index.php)

malena

A u koliko sati danas igraju Novak i Ana?  :hmm

josefina87

od dva uvek počinje prenos wimbledona,pa ćemo videti! :wink:

tarantulica

Sad sam nashla u programu da Ana igra u 12h, a Djokovic od 18h  :hmm

nasty girl

Quote from: tarantulica on 30-06-2007, 09:58:51
Sad sam nashla u programu da Ana igra u 12h, a Djokovic od 18h  :hmm

i ja sam t isto nasla, ali opet pada kisa... :ball2: :ball2:

tarantulica

Rain, rain, go away....  :run

Chef

Novosti u danasnjem broju:

www.novosti.co.yu/code/navigate.php?Id=13&status=jedna&vest=105580&datum=2007-06-30

"Janko Tipsareviæ nije uspeo da ostvari najveæu pobedu u karijeri, a ujedno i najveæi uspeh na Grend slem turnirima. Srpski reprezentativac je posle novog triler-meèa, poklonio plasman u 4. kolo Fernandu Gozanelsu i tako jo¹ jednom propustio priliku da savlada slavnog Èileanca (na¹ teniser je pre dve nedelje propustio meè loptu protiv 6. reketa planete).
Janko je ponovo opravdao nadimak "maraton-men" (kako su ga "krstili" engleski novinari), poveo je sa 1:0 i 2:1, ali je dozvolio Èileancu da izjednaèi na 2:2 u setovima.
U fini¹u - drama! Tipsareviæ je prokockao voðstvo 3:1, a Gonzales 5:2 u gemovima. Maestralnim potezima, Janko je izjednaèio na 5:5, ali je protivniku poklonio jo¹ jedan brejk i tako postao prvi srpski teniser, koji je eliminisan na Vimbldonu."

:25:   :siza: :siza: 

nasty girl