Zahvaljujem svima

Started by yeca, 23-06-2007, 23:50:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

yeca

Zahvaljujem svima koji su mi slali mailove!!   

Jer, zahvaljujuci vasoj dobroti :   

1. Nagomilao sam otprilike 3000 godina nesrece i umro do sad vec 67 puta zbog raznoraznih pisama koje nisam prosledjivao.   

2. Kad izlazim iz prodavnice, ne gledam nikoga jer me  strah da me ne odvedu u neki nepoznati hotel, drogiraju i izvade mi bubreg da bi ga  prodali na crnom trzistu  organa.   

3. Sirota devojcica Amy Bruce iz Kambodze dobila je moju godisnju zaradu  koju joj je isplatio Microsoft za svaki  poslani mail. Ona je naime bila u bolnici 7000 puta u zadnjih nekoliko godina, a od  1995. ima uvek 8   godina?   

4. Moje ime kruzi svemirom na platinastoj ploci jer sam ga morao upisati kraj ostalih 2 milijarde barem 25 puta  dosad.   

5. Saznao sam recept za vecnu ljubav i srecu: dovoljno je prosledjivati mailove na sve moguce adrese u roku 3 sekunde od  primitka, pritom se ceskati levom rukom po ledjima skakucuci funky chicken oko  Renault-a 4 suprotno od  kazaljke na satu.   

6. Jos uvek cekam da mi nepoznati bogatas iz Boukistana prebaci milijardu boukistanskih zlatnika i Nokiu koju sam zaradio saljuci mail u Ericsson.   

7. Spasio sam bar 2 endemske ugrozene vrste kratkorepih beloruskih veverica.     

8. Procitao sam svih 25 tona sabranih dela Dalaj Lame i skupio 4690 godina mira i blagostanja.   

Jos jednom, HVALA SVIMA!   

VAZNO: ako ovaj mail ne proslijedite u sledecih 20 sekundi na barem 850 email adresa, svemirski dinosaurus ce  doci i pojesti vas i vasu porodicu skupa s malom Amy Bruce koja je u bolnici.  Opet! 

tarantulica

Odlichno!
Sad imam shta da poshaljem sledeci put kad dobijem chain letter  :djavo