Sladoledi

Started by tarantulica, 24-06-2007, 10:55:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Koje sladolede cheshce kupujete?

frikom
13 (50%)
delta
13 (50%)

Total Members Voted: 26

tarantulica

Ja sam stekla utisak da ljudi mnogo vishe kupuju Frikomove sladolede ovih dana, pa sam mislila da to ima veze sa nagradnom igrom...  8)

Darker

Definitivno ima veze sa nagradnom igrom, sav se smorim ako na ¹tapiæu nema ni¹ta, imam utisak da d¾abe jedem... Frikom rulz, i to kapri naravno!!

Mada gore pominjani Loli pop deltin je vr', ali deltu nisam jeo 100 godina...
A porodièni frikom su NEUPOREDIVO bolji...

igrackica

Frikom King sa keksom i bademima i onaj sa jagodom! Kapri naravno (ali je stari bio bolji, ova cokolaa je sada gorka).
Cokoladne sladolede ne podnosim, osim ako je samo preko, a vanilu i svo voce obozavam mmmmmmm
Porodicni iskljucivo Delta, mnogo su bolji i to svi oni razni novi, te sa plazmom, te neki sa visnjama, ne znam vise ni koji sve ima.

Enea

pa ima i delta nagradnu igru.. lizi dalje u potrazi za blagom

Mili

Quote from: Darker on 24-06-2007, 17:07:01
A porodièni frikom su NEUPOREDIVO bolji...

E onda sigurno nisi probao poridicni delta sa profiterolama... :wink:
A i sa lesnikom je super!

Ali najbolji sladoled koji sam ikada probala je deltin (ali GRCKI) sa nekim gromuljicama od karamele i badema prelivenih cokoladom...  :happy:

Darker

Ali je gluplja tri puta :wink:

Darker

Probao sam, frikom konza-vaistinu konza :K

dissolved girl

frikom.

najjaci sladoled na svetu je Häagen-Dazs..totalno ludilo.

Enea

frikom mi je kao neka pena zasladjena

deltine profiterolice i nirvana rulaju, ali ja vise volim vocjne i sharene

ali volim straus frikomov ama bash

tarantulica

Deltina nagradna igra ima manje nagrada...
Sa Frikomovih 101000 evra mogu da kupim Deltin stan i da mi josh ostane... :loptica

Uz Deltine sladolede se dobijaju gumice za kosu i sheshirici...
Ne bash tako dobar potez za poboljshanje prodaje... 
Na mene nije delovao :ball2:

benefit

Best brownies je definitivno najbolji Delta sladoled. Mada i Kit Kat kornet je extra, kao i Best cokolada i bela cokolada.
Sto se Frikom-a tice, Milka porodicno pakovanje je skroz super, a nisu losi ni Milka sladoledi na stapicu.
Od sladoleda kojih nema na nasem trzistu u vrhu su Twix i Bounty sladoled.

Sole

krivo mi je sto nisam jos probala best brownies, mada mi ti ogromantni sladoledi nisu bas privlacni. kao kad sam jela u Budvi onaj deltin Koloseum, zamalo se nisam zadavila, taj sladoled moze ceo dan da te drzi, ne znam da li bi mi uspelo da ga celog pojedem.
inace, vise kupujem Frikom, ne znam zasto, ali Macho mi je extra i on je vec zadnje 2 godine moj izbor. nije bitno koji, mada mi je u poslednje vreme super onaj kapucino.
nikako da probam i onaj porodicni sa plazmom, mislim da je i on iz frikoma.
volim deltine porodicne, ima neki sa lesnikom i parcicima cokolade, on mi je extra da se udavis!
a sto se tice nagradnih igara...
one nikako ne uticu na moj izbor, mada mi je jaka fora sa onim pronadji dva ista znaka kod frikoma, ne moras da se cimas da bilo sta saljes i petljas, samo pogledas i to ti je sto ti je. ;-)
sve te igre su cista prevara...
mada sam na neku foru na Adi prekjuce dobila frizbi za 3 kupljena macha, pretpostavljam da je bila neka promocija.

jecapereca

Meni su bolji frikomovi sladoledi.Ne biram kada je sladoled u pitanju moze sve.
Dobri su ovi novi milkini na stapicu.mmmmm

Wolf

Top gun od cokolade-moj favorit :T

ivilija

Cist sex sto se sladoleda tice je SVARCVALD TORTA CORTE D'OR!!!zaista bez premca nema boljeg sto se mene tice!!! :loptica