Big Brother II serijal

Started by pereca, 19-06-2007, 01:17:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Ko ce pobediti u II serijalu Velikog brata?

Suzana
Burek
Aleksandar
Djordje
Vesko
Vesna
Natasa

sandric

Pa dobro sad ce biti malo zanimljivije,onaj narcis iz NS ce uneti pometnju medju devojkama,licno mislim da ce se on i Burek boriti oko Jelene...Crnogorac mi je ok,a ne kapiram sta ce onaj iz Uzica tu kad ima porodicu...

Ivke

 Pa taj narcis iz N. Sada je izjavio kako ne voli sponzoruse i devojke koje se otvoreno nabacuju...videcemo koliko dugo ce ostati dosledan... :lol:

*

Koliko se ja secam on je rekao da nikad ne startuje curu koja ga ne gleda, da mu se ne svidjaju cure koje su prepotentne i napucane, da ih nikad ne bi imao za cure, ali da ih vrlo rado iskoriscava  :K

Pedja

Наложиле се младе мајмунице  :K

Favis

Pa svi gledate VB!!! Ne verujem!!   :K

pig_am_am

kad to ima danas? da vidim momke. :K

Bred

Dakle, burek dobio konkurenciju. Bice zanimljivo  :K O0

pig_am_am

....kako cu sad da glasam za nekog drugog u ovoj anketi?... :wall:

igrackica

Zato ja jos nisam glasala :)

Sole

ni ja!  :>
gde da glasam kad ni ne pratim toliko, pa veze nemam dok sam pohvatal ko je ko...  :hmm
e, kad je veceras?
ima valjda od 8?  :hmm


nasty girl


VB: Elmir uneo politiku u Kuæu!


Ubacivanje petoro mu¹kih ukuæana u Kuæu Velikog Brata razgalilo je devojke koje su do subote bile "osudjene" na Milo¹a i Bureka, koji su izgubili lagodne pozicije.

Ipak, novi ukuæanin Elmir Kuduzoviæ iz Tuzle prilièno je uzdrmao atmosferu u Kuæi i pitanje je da li æe u njoj ostati, jer je prekr¹io neka pravila, a prvo je ¹to je govorio o politici, odnosno isprovocirao je Bureka, koji je sa Kosova.

"Je li Burek, je l' ®ivan (kako mu je pravo ime) èesto ime u Albaniji?", upitao je Elmir, pred zaprepa¹æenim ukuæanima, na ¹ta mu je Burek odgovorio: "Zna¹ li kad æe Kosovo biti Albanija...?"

Ostali ukuæani su tra¾ili od Elmira da prekine raspravu o politici, ali je on nastavio. "Ovo nije politièka tema. Kosovo ili Albanija, svejedno. Ja samo ¾elim da èujem da li je ®ivan èesto ime?".

To nije jedini incident ovog 26-godi¹njeg Tuzlaka. Prema saznanjima "Kurira", on je uoèi ulaska u Kuæu dao intervju za jedan lokalni medij u kojem je najavio uèe¹æe u Velikom Bratu. To je protivno pravilima Velikog Brata!

U medjuvremenu, novi sastav ukuæana odmah je dobio i prvi nedeljni zadatak - letovanje na Crnogorskom primorju. Danilo iz U¾ica, Tanja i Marina su animatori èiji je zadatak da brinu o turistima, a to su ostali ukuæani. Njih troje æe morati da ih zabavljaju, da se postaraju da im u svakom momentu bude prijatno, spremaæe im hranu i piæe.

Takodje, animatori imaju i ulogu spasilaca i u svakom trenutku barem jedan od njih mora biti kraj bazena da se neko od turista ne bi udavio. Animatori ne smeju da se kupaju u bazenu.

Turisti sa druge strane u¾ivaju u svim blagodetima najluksuznijeg letovanja. Oni æe morati da nose kupaæe kostime i najveæi deo vremena æe provesti le¹kareæi pored mora. Oni moraju da u toku trajanja zadatka budu u kontinuiranom stanju zabave. Svaki put kada ukuæani èuju zvuke Kongo plesa moraju da formiraju voziæ i igraju u ritmu Kongo plesa.

(MONDO)

----------------------------------------

Necu da komentarisem ovo, samo cu se iznervrati!!!  :ohman: :ohman:

Ivke

#146
 Ovo stvarno nije za komentar...I jos se i u ispovedaonici pravdao kao nije to politika...Ma   :F :F :F :djavo :djavo :djavo


E ali ove zene su stvarno smesne...Svima je kao Stevan bas bezveze...to je naravno dok on ne obraca paznju ...a kad bi samo jednu pogledao kako bi se stvari promenile...

sandric

I treba da izbace onog iz Tuzle..pa ko je on da prica da li je Kosovo Albanija ili nije

lijepa bosanka

 :namcor :namcor :namcor :namcor :namcor
E,gdje su sad oni moji zagovaraèi zajednièkog ¾ivota????? Sjetite se Edina??
Pa vidite kako se ¾ivi s njima,gdje smo 1:1,sve je drugaèije ovdje..
Ali dobro...ko razumije-shvatiæe!!!!

Treba da leti napolje,izuzmimo ovaj incident, od poèetka ima neki nabusit stav...kao on je faca.. :box :bljak:

Bred

a ono pravdanje da nije znao da li je sa kosova ili albanije?  :wall:
otkad to u albaniji postoji ime zivan ili zivadin whatever  :djavo  :namcor