Big Brother II serijal

Started by pereca, 19-06-2007, 01:17:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ko ce pobediti u II serijalu Velikog brata?

Suzana
Burek
Aleksandar
Djordje
Vesko
Vesna
Natasa

Luximus

Da su jos nasli nekog ko Harija to bi zvek bio! :)

Ivke

 E jeste stvarno neverovatno koliko lici...Ja sam prvo bas razmisljala odakle mi je poznata, pa sam tek posle shvatila!

Ivana_89

i meni ona lièi na Seli  :K

pig_am_am

na ovoj anketi vodi ovaj...? da ne kazem ruznu rec.  :bljak: za bureka. gledala sam...ogavan je.
:shock :shock :shock

Ivke

E sada ga je Jelena malo postavila na mesto, kada mu je rekla da ga voli kao druga, pa se malo primirio... :lol2:

Sole

a i Jelena je  :bljak:
koliko smo se samo puta ispovracali u ovoj temi  :>

voli fudbalere i muskarce sa statusom, a onda se njeni roditelji  pricaju o tome kako to uopste nije tacno...  :wall:
i kako njihova cerka nije takva...  :namcor

svi oni kao glumataju, e nije nego...  :roll:

Ivke

 E jeste ovaj Burek stvarno za  :bljak:...Ostaje nam samo da se nadamo izbacivanju u subotu...

avgogh

Ja navijam za mog Uzicanina!

sandric

Burek je pokazao pravo lice i bas je prostak,mada mislim da jako dobro taktizira.Setite se Mikija koji je takodje prozivao ukucane iako ovaj to radi mnogo vulgarnije.Tanja mi je ok a Natasa me uvek nasmeje kako ne zna da sklopi jednu obicnu recenicu....Objavljeno je ko je nominovan,zna li neko nesto vise

Sole

ja ne znam ni ko je nominovan...  a005

:>
pa, ko je?
ko je imao pravo da nominuje? svi?

*

Pa, da, danas je sreda = danas su im nominacije, samo sto ja nemam pojma ko je...
a mislim da onaj Bosanac, Elmir, valjda nema prava ove nedelje da nominuje!

Ja i nisam gledala zadnjih par dana tako da i ne znam sta je bilo sa Burekom, ali se na kilometar vidi da decko nije svoj na svome, kao ni ta Jelena - sto bi rekao onaj Zeka : ona je previse fina da bi ga odjbla! hahaha hihihi
Ovi muskarci me stvarno nekad oduseve svojim izjavama  :K

Ja mislim da se vecina njih i dalje folira...
Ko zna sta bi se sa nama desilo kad bi nas bacili u kucu sa 9-10 nepoznatih, zatvoreni??!   :hmm
Ali, sa ovima - ocekujemo BOOM, samo da im daju malo  :ziveli


nasty girl

VB: Zeka u "Burekovom ¹esnaestercu"


Uèesnik Velikog Brata, 26-godi¹nji Tuzlak Elmir Kuduzoviæ dobio je samo javni ukor zbog klasiène politièke provokacije, iako je to strogo zabranjeno u ovom rijaliti-¹ou.

Tokom "mu¹kih razgovora" ukuæana, Elmir je, kao naivno, upitao Bureka, odnosno ®ivana da li je to "èesto ime u Albaniji?", na ¹ta mu je Burek odogovorio: "Zna¹ li kad æe Kosovo biti Albanija?".

Tuzlak se potom u ispovedaonici neve¹to opravdavao da ne zna da li je ®ivan sa Kosova ili iz Albanije, pa da ga je zato to pitao.

Veliki Brat mu je izrekao kaznu zabrane nominovanja ove nedelje. Sudeæi prema anketama na raznim forumima, ali i na sajtu MONDA, Elmir je vrlo brzo postao najneomiljenija liènost medju fanovima Velikog Brata.

U pro¹lom serijalu, Crnogorac Nikola zbog sliène svadje sa Bosancem Edinom i pevanja èetnièkih pesama ka¾njen je direktnom nominacijom, nakon èega je bio i izbaèen iz kuæe.

Inaèe, Burek nije jedini koji je "natrèao" na Elmirov "humor". I Milo¹, alijas Mi¹el ili doskora¹nji "Kralj Kuæe", bio je meta napada Tuzlaka, koji ga je tokom nedeljnog zadatka "Crnogorsko primorje", u ba¹ti upitao "da li ima erekciju?" (Mi¹el je u tom trenutku bio u kupaæim gaæama).

Elmir uglavnom napada Bureka i Mi¹ela, a i ostali novi ukuæani su mu se pridru¾ili u peckanju. Novi mu¹ki ukuæani su brzo napravili svoju ekipu i koriste svakli trenutak da se, kao na ekskurziji ili u ¹koli, podsmevaju Bureku i njegovoj opèinjenosti Jelenom.

Burek se, oèigledno, te¹ko snalazi i ne kapira najbolje peckanja (najbla¾e reèeno) ostalih mu¹kih ukuæana. Zgodni Novosadjanin Stevan Zeèeviæ-Zeka, favorit ¾enskog dela publike, polako "ulazi u Burekov kazneni prostor", tj. kreæe u ofanzivu kada je Jelena u pitanju.

Iako je ukuæanima rekao da mu je "super da gleda Bureka i Jelenu" i da "ne mo¾e da veruje kako je Jelena strpljiva sa Burekom", Zeka je u nekoliko navrata du¾e vreme prièao sa Jelenom, koja mu je priznala da je raskinula sa deèkom "10 minuta pre ulaska u Kuæu VB" (!!!???).

Jelena se Nata¹i poverila da joj je "Burek veoma drag, jer je neiskvaren" i da ne bi ¾elela da ga povredi (èitaj: da ga otkaèi).

Mlada Beogradjanka Jelena gotovo stalno je predmet razgovora mu¹kih ukuæana, a Slavi¹a iz Prijedora u jednom trenutku je imao najprizemniji moguæi komentar: "Nju bih razbio od k..."

Inaèe, novi mu¹ki ukuæani bili su vi¹e nego odu¹evljeni kada su u¹li u Kuæu, a Podgorièanin Milo¹ Novakoviæ je, sumirajuæi utiske u mu¹kojsobi rekao: "Ljudi, kad sam u¹ao sve ¹to sam video bile su sise! Puna kuæa nono3!"

(MONDO)

Sole

#177
Zeka definitivno NIJE moj favorit!  :namcor
o, kako me nervira taj nafurani!  :bljak:

a Jelena je prava supljoglavka...  :wall: sva je kao fina, razvlaci se po kuci od finoce, a ustvari ko zna sta je i ko je...

ja isto nisam gledala zadnjih par dana uopste, tako da nemam pojma o cemu se radi i nikako da vidim zasto je Burek toliko odvratan svima, odnosno nikako da ulovim te njegove nepristojne izjave. samo uhvatim kad smara Jelenu.

a on i Misel su totalno "potonuli" od kad su usli nov muskarci, da je to strasno. kad sam gledala zadnji put, Misela nigde nisam videla.
ne sumnjam da su se sve ove ostale muske "face" skupile i da ih peckaju, ali meni je to vise nego glupo...
mozda previse idealizujem ovaj show...

e da!
svi kao ne vole Bureka, a on vodi sto rece prase...
cudno...

*

Ne znam da li je zato sto meni danas i nije neki dan, ali su mi sad stvarno svi delovali...  :pst
Jelena mi je sva nekako fina, cutljiva, kao da snima sad sta-kako i slicno, ali je mala bacila oko na Zeku, nema sta - bice tu jos svasta.
Burek - smara
Suzana, Tanja, Marina su mi za sad ok, cak mislim da ce ova Sali biti ortak i po.
Nislijka mi je koma, a ona Bosanka mi je bila malo antipaticna u pocetku sa svojom pricom kako je sve provalila, vec sve vidi, sve zna bla bla...
Elmir je i u intervjuu rekao da voli da provocira, da se igra ljudima, tako da smo od njega sve to ocekivali i ne verujem da ce on tako brzo leteti napolje, jer treba neko da potpali vatru u toj kucici
DJetic mi je stvarno ok, na keca je provalio Jelenu  :Bog
I onaj drugi Bosanac mi je ok, nekako je pozitivan!
a Zeka - pa klasican frajer
a Danilo ?! - videcemo
Eto, moje misljenje nasiroko :wink:

Jesu rekli ovom malom, Mishell-u da ima erekciju i stvarno je zvucalo kao cista provokacija i nije mi se dopao taj nastup - mozda zato sto ja nikad ne polazim sa tim stavom da prozivam nekoga kad ga upoznam. A, koliko sam ja videla, jeste mu se malo...  :K  samo ne znam na koga :hmm

Luximus

Ali kad je burek pitao Jelenu: Koliko puta si se poljubila sa deckom za godinu i po dana?!
hahahahahahaha