Big Brother II serijal

Started by pereca, 19-06-2007, 01:17:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ko ce pobediti u II serijalu Velikog brata?

Suzana
Burek
Aleksandar
Djordje
Vesko
Vesna
Natasa

zvecarka

ma burek je obican .... prostak .... i ne shvatam ljude kojima on moze biti simpatican... ali svako ima pravo na svoj izbor i svoje misljenje....

Enea

#301
Quote from: Bred on 09-10-2007, 16:27:20
ne, ne, ne. ja mislim da on ne zna adekvatno da se izrazava pa zbog toga biva pogresno shvacen na svakom koraku. no, we will see.
luximuse, mene vise brinu Danilovi simpatizeri  :wink:

da se podzapamo opet malo :smekerica:

avgogh

Quote from: Enea on 10-10-2007, 12:06:39
Quote from: Bred on 09-10-2007, 16:27:20
ne, ne, ne. ja mislim da on ne zna adekvatno da se izrazava pa zbog toga biva pogresno shvacen na svakom koraku. no, we will see.
luximuse, mene vise brinu Danilovi simpatizeri  :wink:

da se podzapamo opet malo :smekerica:
:siza: hahahh! zadnjih par tema koje sam procitala, sve su bile na "krv i noz"!
ne pratim nesto preterano VB, ali i ja sam zgranuta Burekom!  :bljak:

MiKy

ova fora sa parovima im je dobra...Burek se bas isprimao :K
...da ne pricam o Elmiru :juju:

*



"U dvorištu su skoro svi ukućani.
Jelena i Stevan su u bazenu i čekaju da svi ukućani uđu u kuću kako bi ostali sami.
Svi ukućani osim njih odlaze u kuhinju kako bi večerali."

izvor (http://www.velikibrat.co.yu/news/day17.2668.html)

A o Elmiru da ne komentarisemo... :116:
Sta uradi covek pre par dana sa Suzanom u sobi ispod jorgana?

Ivke

E i mene je iznenadilo ovo zblizavanje Jelene i Stevana...Kapiram da se ON bas primio, nego glumi decka sa reckicama  :bljak:...A ona mi je nedefinisana u vezi njega ...Ali ako ostanu jos neko vreme u kuci...bice i tu nesto 1000% - pa to se od njih i ocekuje  :~

*

#306
To da li su se zaljubili ili su se samo primili je pod velikim znakom pitanja... Pre bih rekla samo primili :K
A gledala sam jednom slucajno, da su ove devojke pricale nesto sa njom kao u fazonu da li joj se svidja, pa je Jelena razumela da je pitaju za Bureka i rekla NE, ali cim je skapirala za koga je zapravo pitaju sa osmehom je rekla NE... He he :wink:
Bice, bice, nego sta :K

_______________________________________________

Jelenu su prvo potresle žestoke svađe u kući „Velikog brata“. Onda je sve dodatno pokvario Burek koji je tokom ovonedeljnog zadatka, prilikom kojeg su njih dvoje morali da prespavaju zajedno, krenuo da je nekontrolisano pipka. Najlepša ukućanka je potpuno izgubljena, tužna i neprestano plače. Njena mama Svetlana je potištena i razočarana i plaši se za zdravlje svoga deteta. Ona bi najviše volela da Jelena izađe iz kuće.

Sve je počelo onog trenutka kada je Burekovo muvanje postalo više nego napadno. Potpuno izgubljen što ona leži pored njega, Burek je počeo da je ljubi po ramenu, leđima, a čak je želeo i da je uhvati za zadnjicu, moleći je da ga poljubi.
I dan posle neprespavane noći nastavile su se Jelenine muke, jer je Burek najmlađu ukućanku ceo dan vodao po kući. Pošto su vezani kanapom, Jelena je morala svaki čas da ide sa njim do WC-a ili da sedi u kuhinji dok on jede i to više nego obično. Iznervirana njegovim ponašanjem, Jelena se nekoliko puta rasplakala, odlazila je u ispovedaonicu, čak mu je i podviknula da je sada „stvarno preterao“.

- Vidim joj u pogledu da je mnogo tužna, odsutna, znam da je tražila da izađe iz kuće. Ja želim da ona izađe iz kuće. Pre neko veče su me zvali rođaci, prijatelji, svih profila, počev od doktora do običnih ljudi. Oni su mi rekli da će mi dete u kući poludeti, da će dobiti neki napad. Kažu mi: „Vadi je odande“. Ja se samo plašim da od tolikog plakanja ne dobije gušenje. Ona nije bolešljivo dete, ali je emotivna i ja se plašim da se neće smiriti. Od tolikog stresa i uzbuđenja može da se razboli. Molim Boga da joj se ništa ne desi. Ma, njeno zdravlje ništa ne može da nadoknadi - sa strepnjom u glasu kaže Jelenina mama Svetlana i napominje da je veoma razočarana Burekovim ponašanjem.

- Verovala sam u njega. Ona ga je jedina branila, nije ga se stidela. Bilo joj je žao što ga svi zezaju, jedina je prišla da mu pomogne. Sada je prešao sve granice. Kidiše na nju, svuda je vuče sa sobom. Kada je tražila da ide u kupatilo, nije želeo da je ispoštuje. Burek se ponaša ružno i neotesano. Imam utisak da su u njemu dve ličnosti. Iskoristio je njenu dobrotu. Jelena je njemu stvarno želela da bude prijatelj. Sada mislim da to više ne želi - ispričala je za „Blic“ veoma razočarana Jelenina mama koja objašnjava da se njenoj ćerki momci stalno udvaraju, ali da ovakvo udvaranje nema nivo.

Svetlana Žeželj je takođe razočarana celokupnom situacijom u kući.
- Ona to nije očekivala. Nema sa kim da podeli taj naboj i pritisak. Sa tim ukućanima nema temu za razgovor. To je dete koje voli da se šali. Poslednjih dana nije progovorila. Nisam navikla da je vidim tužnu. Ona nije navikla na takve psovke, na takav ambijent i život, a vrhunac svega je Burek. Ma, upropastiće mi dete tamo - priča za „Blic“ njena mama i dodaje da Jelena brine i zbog toga što ne zna da li su je roditelji upisali na drugu godinu studija. Jelena, inače, u petak puni 20 godina.

- To će biti prvi put da neće biti radosna za svoj rođendan[/b]da ga neće proslaviti sa nama. Ali, ona je htela da uđe u kuću. Nadam se da će mi dozvoliti da joj pošaljem torte - kaže Svetlana Žeželj.


(blic)

:wall:

Luximus

Da vam kazem ja nesto, ta riba ce ili bit' s njim ili nece bit' s njim, vjerujte mi...  :K
Inace Zekin tata je niksicanin. Sad mi je tek sve jasno...  :> :wink:

igrackica

Auuuuuuuuu, pa da, sad je kristalno jasno!
Bi mi cudno otkud u sred Vojvodine onakvo celjade  :K

sandric

Meni je bila koma dok sam gledala Elmira kako krizira i moli Suzanu....bice tu nesto...Mada Jelena i Zeka se opasno zblizavaju...bice haos kad svi pocnu da kriziraju,nece se znati ko ce koga :1

Luximus

Quote from: igrackica on 10-10-2007, 14:30:49
Auuuuuuuuu, pa da, sad je kristalno jasno!
Bi mi cudno otkud u sred Vojvodine onakvo celjade  :K
E pa eto... A ja totalno ne obratih paznju na prezime! Zečević, made in Niksic! Auuuuu... Mogu ti reci da su Zečevići mahom krshni i visoki. Cak i djevojke! ...vidim ja, mirishe meni njegovo ponashanje na Niksic mnogo..kad ono... hahahahaha!  :>

Enea

a ti supermene, i ti si iz Nikshicja?

Luximus

Quote from: Enea on 10-10-2007, 15:26:54
a ti supermene, i ti si iz Nikshicja?
Jesam!  :> Ali svejedno ne navijam za Zeku.  :wink:

*

Evo vam nesto i za Elmira i Suzanu... Ceo dan trazim sta se to desilo, jer nisam gledala, kad ono avion, luster... :116: :116:

VB: Elmir masturbirao, Suzana mu "suflirala"!
Sreda, 10. oktobar 2007. 12:54

Vezivanje ukuæana (nedeljni zadatak) imalo je za cilj da prekine razmirice i probudi ne¾na oseæanja medju njima. Uspeh je bio delimièan, ali tamo gde ga je bilo, bilo je veoma uzbudljivo.

Elmir i Suzana su se od poèetka dobro slagali, ali je Elmiru mirotvorna akcija Velikog Brata pomogla da se oslobodi napetosti i barem delimièno zadovolji seksualni apetit. Privezan za Suzanu, koja je le¾ala na drugom krevetu, tra¾io je da mu govori prostote. To ¹to mu je ona govorila traktor, kola, felne i ostale "stimulativne" reèi nije ga spreèavalo da dahæe ispod prekrivaèa, koji od gledalaca nije uspeo da sakrije pokrete njegove ruke. Narovouèenije – tudja ruka svrab ne èe¹e!

Povremeno je zapadao u manje krize i onda bi ponovo tra¾io od Suzane da ga uzbuðuje reèima. Neke imenice su mu se naroèito dopale poput cigara, dok luster nije imao ni najmanje ¹anse da ga zadovolji. "Nemoj mi to govorit'", rekao je Tuzlak.

(mondo)

Bred