Big Brother II serijal

Started by pereca, 19-06-2007, 01:17:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

Ko ce pobediti u II serijalu Velikog brata?

Suzana
Burek
Aleksandar
Djordje
Vesko
Vesna
Natasa

Luximus

Najjache je sto su ga skoro sve ukucanke (osim Natashe, naravno) nominovale jer je polomio nekako cudo u kuci Velikog brata kad je popizdio sto su ga probudile. Da mene neko onako budi svaku noc, sve bih ih shakomicinima na spavanje poslao.  :> Hahaha!

sandric

Nominovani su Burek i Micko....izgleda da ce Burek da izbaci jos jednog ukucanina...

Ivana_89

ja se nadam da neæe  :)):

Burek me tako nervira  :batina
nekulturan je i prost  :ninja:

Sole

#408
e, ako ne izbace vise onog...  :F
ne znam vise ni kako da ga nazovem...  :namcor
kad pocne da se hvali svojim navodnim iskustvima samo muka  da ti pripadne.  :bljak:
a onaj Elmir, malo poludIo covek, napada po kuci sve sto je zensko, opasno mu prekipelo!  :smekerica: :K

ne mogu da verujem da Burek i dalje vodi na nasoj anketi...
jos sam slusala neke komentare ljudi koje su ovi iz VB-a na ulici nalazili, pa kad rece jedan da bi VB bio dosadan bez Bureka...  :namcor

chiligirl

Dosadan je i sa njim i bez njega...  :ball2:

nasty girl



VB: Izbaèen Burek!


Iako je progla¹avan za velikog favorita za pobedu u drugoj sezoni rijaliti-¹oua Veliki Brat, ®ivan Janiæijeviæ zvani "Burek" izbaèen je iz Kuæe posle 28 dana provedene u njoj!

Burek je bio nominovan u konkurenciji sa Crnogorcem Miækom, a momak sa Kosova je svake nedelje od kako je u¹ao u Kuæu bio u konkurenciji za ispadanje (ukupno èetiri puta). Do sada je uspeo da "pre¾ivi" nominacije...

Kada su saop¹teni rezultati SMS glasanja, Miæko nije mogao da veruje da ostaje u Kuæi, a Bureka je najvi¹e grlila Beogradjanka Jelena u koju je on kako je rekao "bio zaljubljen" i koja mu je izdiktirala broj svog telefona ¹to su mogli da èuju svi gledaoci.

Kada je poèela druga sezona Velikog Brata na raznim forumima nova ekipa je nazvana: Burek sa mesom i jogurtom, jer je na startu rijaliti-¹oua u Kuæi bilo sedam ¾ena i samo dva mu¹karca (on i Mi¹el).

Burek je tokom ovih mesec dana uspeo da se posvadja sa veæinom ukuæana. Tanja je smatrala da se on folira i da se u stvarnosti ne pona¹a tako, Danilo mu je pretio da æe ga isprebijati, Marinu je takodje dovodio do ludila, Novosadjanin Zeka mu je zabranio da govori u njegovom prisustvu...Najbli¾i je bio sa Jelenom koju je odmah spopao po ulasku u Kuæu i koja mu se dopala. Poku¹avao je kod nje, ali prolaz nije imao. Ipak, Jelena ga nikad nije odbacila od sebe i smatrala ga je za dobrog druga i prijala joj je pa¾nja koju joj je Burek poklanjao.

Pojedinim ukuæanima je najvi¹e smetalo to ¹to on nosi vunene èarape i kapu u Kuæi! Ipak, Burek je poku¹avao i da se predstavi kao metroseksualac - brijao se po grudima i ispod pazuha, ali je uvek isticao da je odrastao na selu i da se time ponosi.



"BIO SAM PRIRODAN, NIKOGA SE NISAM PLA©IO"

Mu¹karci u Kuæi u subotu su svi bili ofarbani u plavo (preciznije ¾uto), ¹to je Burek objasnio time da je Suzani uskoro rodjendan i da je ¾eleo da joj izadje u susret i ofarba se.

Pomalo zbunjen, posle izlaska iz Kuæe, Burek je do¹ao na uobièajeni intervju, a jedna od prvih reèenica je bila njegova prepoznatljiva: "Sve vas voli Burek".

"Tri nedelje kao tri godine, a svaki dan u Kuæi je kao veènost. Publika me je prve tri nedelje podr¾avala, ona je ovako odluèila. Mogu samo da ka¾em - sve vas voli Burek iz srca", rekao je Burek po izlasku iz Kuæe.

"Ukuæani su bili mnogo ljubomorni na mene. Trudio sam se maksimalno da nikog ne diram i obeæao sam Velikom Bratu da æu da dejstvujem kad moram. Ja sam bio sto posto prirodan i svima sam rekao sve u oèi. Jeleni sam rekao da je u¹la u Kuæu kao zvezda, a da æe da izadje kao domaæica. I Suzani sam to isto rekao. Od svih ukuæanki na selo bih odveo Jelenu ili Dijanu", ka¾e Burek.

O Jeleni, u koju je bio ludi zaljubljen, rekao je da mo¾e da ka¾e "sve naj, naj", a jedino joj zamera ¹to je "veæ poèela da razmi¹lja o oblinama (silikonima)".

"Mislim da smo Zeka i ja bili konkurencija jedan drugom kad je Jelena u pitanju", rekao je Burek, a na pitanje ko æe èekati Jelenu ispred Kuæe - on ili Zeka, odgovorio je: "To je veliki znak pitanja".

O svadjama u Kuæi, koje je uglavnom on inicirao, Burek ka¾e da je "dejstvovao samo kad je morao" i da se "nikog nije pla¹io u Kuæi".

"Nikad se nisam oseæao ugro¾enim u Kuæi. Danilo je poèinjao svadje, a ja ne volim da æutim. Ne volim nikom da preæutim i nikog se nisam pla¹io u Kuæi. Nisam imao ni¹ta ni protiv koga, stvarno, svi su mi dragi", ka¾e Burek.

"U¹ao sam u Kuæu kao dete sa sela i iza¹ao sam kao dete sa sela. Neki su glumili primadone", rekao je Burek.

(MONDO)

-------------------------------------

hvala bogu da je retard ispao.... :Bog :Bog

Bla_bla_blaaaa

ja bas i ne rpatim, al mi je drago sto je ispao!

Favis

konacno je ispao... :Bog
hoce li i dalje biti tako interesantno gledati VB  :hmm

jecapereca

Pa naravno, uskoro ce jos nekog ubaciti u kucu

Ivana_89

nisam gledala, ali drago mi je da je ispao  :)):

igrackica

Strasno bi bilo da nije ispao, tj. da je nekim slucajem ispao Micko, ja bih stvarno mislila da za ovaj narod nema nade!

Luximus

A saaaaaaad adiiooooooo, a sad adioooooooo...  :>

pig_am_am

ju meni ova njegova uopste nije lepa. naprotiv.
kakav je ovo nos? skrndelj riba koja se samo tako drzi kao "dobra sam".
psihologija je cudo.

sad ce me bog kazniti,naravno.
uvek tako bude kad sam zlobna. :roll:

igrackica

Pig, opusti se bre  :cvet
Slatka je mala, ali nekako je pekmez, isfolirana, ma ne dopada mi se, sva se prenemaze. Daleko je od lepotice, ima milion lepsih devojaka, ali pig, nije skrndelj...  :K

*

#419
ma, mala je namazana svim bojama, na stranu sto mi je u pocetku bas bila lepa, a onda je cujes o cemu prica, kako razmislja i onda se I impresija rusi :K

njen zivot, njena stvar, ponekad pomislim kako je mnogo bolje biti glup, sto vise znas i trudis se, to je gore :roll:

P.S. Je l' pricamo o Jeleni, jer ja pricam?:K