Big Brother II serijal

Started by pereca, 19-06-2007, 01:17:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Ko ce pobediti u II serijalu Velikog brata?

Suzana
Burek
Aleksandar
Djordje
Vesko
Vesna
Natasa

Favis

jel pocela ta danguba sa emitovanjem?

_sanja_

nije jos, mislim da pocinje za dva dana... i jedva cekam   :~   :~  :~ 

komsha

U subotu (22.9) u 21 pocinje useljenje u kucu

Ivana_89

gledaæu ulazak, ne mogu da izdr¾im a da ne gledam  :>

3OPAH

He-he... evo i odbrojavanja...  :igra:


http://www.velikibrat.co.yu/



Luximus

Veliki brat je za studente psihologije bombonica...  :>

_sanja_

sta je bre ovo ?  :wall:   na prvi pogled mi se ekipa uopste ne dopada... mada verovatno ce ubaciti jos nekog "frajera"  :> 

Souris

sto sa fali bureku i onom pederku???? :> :K :> :wink: :run

_sanja_

pa nista... :) ma burek ce ostati do kraja, pazi sto ti kazem :)   skroman lik, narod voli takve :)

Souris

taj fazon....
ona inspektorka me odusevila bas bih igrao masne fote sa njom

Luximus

#55
Bureka su namjerno pustili malo samog (Mishela ne racunam kao nekog ko ce da bude vise od prijateljice svima u kuci) da vide moze li sta seljanche sa Kosova da uradi sa svim onim tipovima fufica koje udjoshe. Lik je definitivno prototip seljackog opichenog lika, koji smije sve da kaze ribi, od najzescih vulgarnosti do maksimalno nepristojnih ponuda. Sinoc po ulasku se malo zbunio, i vjerovatno mjerka koju ce od onih silnih prvu da napadne. Licno, ne vjerujem da ce bilo koja od onih dronfulja da gradi slavu vatajuci se ili cak radeci nesto vise sa zemljoradnikom sa Kosova. One su jednostavno tu doshle da se sto bolje izreklamiraju, kako bi napale prave zvijerke po izlasku iz kuce. Mislim to je svima jasno. Doduse, mozda bi nesto i bilo u onoj silnoj monotoniji da ostane ovakvo stanje sledecih 100 dana, ali moja prognoza je da ce Burek ovog puta ostati bez mesa, a i bez sira. Mozda mu Mishel uvali krompir. Ko zna.... Prvi zadatak biranja kralja, mozda bi dao kakvu takvu nadu Bureku da mu se malo ulizuju ribe, ali mislim da ce one izabrati Mishela. Racunaju lakse ce sa njim.


Zhezhi nam je idol Viktorija Bekam, a samo zato sto je udata za Dejvida. Pa koliki mozak moras da budes pa da izvalis takvu glupost i malogradjanshtinu pred kamerama?! Ni sponzorushe vise nisu sto su bile... Striptizeta u kuci?! Zli je ove godine sastavljao spisak ukucanki definitivno! Mishel?! Sto reche moj drug, ko da ga je pravio ljigavi Sasha Popovic. Jos mu je i Lepa Brena idol. Sve ljepshe od ljepsheg... Ona Krkna, zaboravih joj ime, ah da... Tajchi... Ubacice joj oni nekog istetoviranog shifonjera da joj protrese adute! Sto posto! Policajka ce sigurno da ispizdi ljude pa ce da leti brzo. Trpace se puno u fazonu, ja pa ja, i nominovace je vrlo brzo. Mozda ce cak ona i prva da leti, ali jos je rano za to... Hmmm :djavo

nasty girl


Veliki Brat: Sedam devojaka i njih dvojica


Poèela je druga sezona rijaliti ¹oua Veliki Brat! Medju devet ukuæana je èak sedam devojaka, a medju njima i jedna go-go plesaèica i jedna policajka.

Prva ukuæanka koja je kroèila u famoznu Kuæu je prsata plavu¹a Tanja Obradoviæ iz Loznice: ima 21 godinu, visoka je 195 centimetara, po zanimanju je turistièki tehnièar i ka¾e da je mu¹karci do¾ivljavaju kao seksualni objekat.

Odmah potom, u Kuæu je u¹ao i ®ivan Janiæijeviæ zvani "Burek" iz sela Soèanice, u op¹tini Leposaviæ. Taj dvadeset¹estogodi¹njak istakao je da ne pu¹i i ne pije.

Suzana Pavloviæ takodje je plavu¹a, takodje prsata, go-go plesaèica iz Smedereva, ima 23 godine i ka¾e da je njen ¾ivot - zabava. Po zanimanju je vi¹i sportski trener.


Milo¹ Vasiljeviæ iz Gornjeg Milanovca, zvani "Mi¹el", po zanimanju je trgovac, ma¹ta da postane glumac, a radi kao konobar. Ima 20 godina i gledaocima je saop¹tio da nije gej i da voli ¾ene.

Dijana Miæiæ, studentkinja prava iz Bijeljine, ima 21 godinu, obo¾ava da kuva i vrlo je uredna.

Nata¹a Iliæ iz Ni¹a ima 26 godina, aktivna je u jednoj politièkoj stranci i takodje je student. Ka¾e da je, inaèe, mnogo nespretna. "Stalno upadam u ¹ahte", izjavila je.

Ranka Radanoviæ (22) iz Èuruga kod Novog Sada buduæi je policijski inspektor - sada student na Vi¹oj ¹koli unutra¹njih poslova u Zemunu. Ponosna je ¹to je sa sela i ka¾e: "Mislim da se mi devojke sa sela vi¹e dr¾imo zajedno". Obeæala je i da æe, kao ukuæanka, "sve da ostavi bez daha".

Marina Ignjatoviæ ima 30 godina i konobarica je iz ©apca. Zavr¹ila je srednju medicinsku ¹kolu, a ranije je bila plesaèica.

Jelena ®e¾elj, zvana "®e¾a", ima 19 godina i jedina je Beogradjanka u Kuæi. Ona je promoterka i idol joj je Viktorija Bekam jer - "lo¾i" se na fudbalere po¹to su lepo gradjeni i voli ni¾e mu¹karce. Voli da bude u centru pa¾nje.

Raspored prostorija u Kuæi isti je kao i ranije, ali je enterijer potpuno drugaèiji: sobe imaju toplije boje, a ukrasi na zidovima u svim prostorijama mnogo su veseliji.

U koralno-crvenoj ¾enskoj sobi, na svakom krevetu devojke je doèekao po jedan pli¹ani medvediæ. Na tapetama, mu¹ke maljave grudi i pozadine... I, kao ukras, leptiriæi.

Tapete u mu¹koj, plavoj sobi su, oèekivano, ¾enske grudi i zadnjica. Kao ukras - automobili i tompusi.
Ukrasi u kuhinji su kravice, buve, cveæe.

Ukuæani imaju i d¾uboks, u braon-bordo dnevnoj sobi i la¾ni kamin (ustvari plazma televizor sa "vatricom"), a ove sezone kamere su postavljene i u tu¹ kabinu.

Dvori¹te je takodje tu, samo je sada trava ve¹taèka.Tu su i dve velike neudobne drvene ruke koje slu¾e za sedenje. Postoji vi¹e malih kockastih, stoèiæa koji su pokriveni ve¹taèkom travom, a tu su dve-tri drvene klupice.

Osim svakodnevnog ¾ivota ukuæana, producentska kuæa "Emotion" pripremila je i standardne emisije "Veliki Brat - Veliki mozak", koju je vodila Irina Vukotiæ (sada Radoviæ), i "Veliki brat - Mala sestra" koju je vodila Ana Mihajlovski. Ovaj serijal æe imati novu dnevnu emisiju koja æe iæi u¾ivo, a u njoj æe biti raznih igara, nagrada, u¾ivo ukljuèenja u kuæu. Vodiæe je Marina Trifunoviæ i Marijana Miæiæ.

(MONDO)

Sole

mislim da mi se od ovoga trenutno samo  :bljak:
katastrofa!
gledala sam samo dok su usla prva ukucanina, posle sam ipak videla da mi je mnogo pametnije da visim na Trgu i gledam Chrisa Webbera!!!  :smekerica: :ljubav:
a ukucani su bljak za sada.
gde li ih samo nadju, ne volim da vredjam, ali meni se cini da je ovo sam talog drustva...  :wall:
jel' to fora da se izaberu sto neobrazovaniji ljudi???  :hmm


Bijeljina i Nis mi deluju ok, ali to samo po slikama, nisam gledala kad su ulazile.

pig_am_am

nisam gledala. sad vidim kakvi su. meni su sve ove devojke iste...

e... necu ovo da gledam. iz inata. gledala sam prosli,sto da gledam ovaj. necu!

BK

Samo sam videla da je ona devojka iz Vojvodine mnooogo lepa.