Big Brother II serijal

Started by pereca, 19-06-2007, 01:17:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Ko ce pobediti u II serijalu Velikog brata?

Suzana
Burek
Aleksandar
Djordje
Vesko
Vesna
Natasa

Sole

nisam verovala da cu ovo da kazem, ali krivo mi je sto je izasao Zeka!  :nonono: :)):
nekako je probudio uspavanu kucu i biloje mnogo zanimljivije, ali ocigledno da je Miki u pravu kada kaze da narod ne voli takve, znaci ne verujem kakvi smo ljudi!  :pst
sta sad...
malo pobijam samu sebe, ali stvarno je drugaciji od kad je usao, mnogo inetresantniji.
samo da Suzana ostane sto duze!  :happy:
za Mirka nemam komentara  :K
jedva cekam da vidim Mikijevu facu!  :>

marer_86

u sta se ovo pretvara ... raity show Djuricici .... :wall:  .... sta sve coek cini za rad slave i popularnosti

shmizla

Meni je bas drago sto je Zeka ispao, nervirao me jos dok je prvi put bio u kuci...
A za Mirka...pa blago sam sokirana... Mada mislim da ce Miki da popizdi i napusti kucu... sta mislite?

sandric


Ivana_89

nisam gledala, znaèi ubacili su Mikijevog oca  :shock

nasty girl

Burek je pretuèen

Biv¹i uèesnik ovogodi¹njeg serijala „Velikog brata“ ®ivan Janjiæijeviæ Burek, kako saznajemo, pretuèen je preksinoæ u Novom Sadu. Na njega je, zbog devojke s kojom se smuvao to veèe, skoèilo dvadesetak 17-godi¹njaka...

- To veèe dobio je poziv od nekih momaka iz Novog Sada da im se pridru¾i u noænom provodu. Tamo se zdru¾io sa nekim curama i jedna devojka mu se ba¹ svidela, pa je s njom iza¹ao iz diskoteke. Meðutim, za njim je krenulo dvadesetak mladiæa starih oko 17 godina i nastala je op¹ta frka. Iako je bio brojèano nadjaèan, Burek se potukao s mladiæima i logièno zaradio nekoliko modrica i poveæu masnicu ispod oka - prièa sagovornik „Blica“ koji je ¾eleo da ostane anoniman.
Inaèe, Burek je sinoæ napustio Novi Sad, ali, kako saznajemo, ovaj peh ga nije obeshrabrio, te æe sigurno ponovo posetiti grad podno Petrovaradina, kojim je od samog izlaska iz „Velikog brata“ i vi¹e nego odu¹evljen.
Burek se juèe nije javljao na telefon, ali njegov brat Radi¹a nam je potvrdio da je s njim sada sve u redu.
- Istina je da je do¾iveo malu nezgodu, ali sada je sve OK. Najva¾nije je da nije ozbiljno povreðen. Ih, ne bi trebalo da ba¹ tako juri za curama - ka¾e za „Blic“ Radi¹a Janjiæijeviæ Pita.

Blic

-----------------------

50 Cent u hrvatskom Velikom Bratu!?


Jedan od najpoznatijih svetskih repera 50 Cent mo¾da æe biti uèesnik hrvatskog Velikog Brata. Ovu jo¹ nepotvrdjenu informaciju plasirali su hrvatski mediji, tvrdeæi da je na takvu ideju do¹ao organizator koncerta amerièkog repera u Zagrebu, Marko Lasiæ Nered.

Navodno bi 50 Cent iznenadio sada¹nje stanare Kuæe Velikog Brata u Hrvatskoj kratkim boravkom u njoj, za ¹ta tra¾i 200.000 dolara!

RTL Televizija, koja u Hrvatskoj emituje Velikog Brata, za sada ni¹ta ne ¾eli da komentari¹e tim povodom.

"Mislim da bi za RTL to bila velika stvar, gledanost bi im skoèila na milion posto. Big Brother je projekat za koji zna ceo svet i nikada im u Kuæu nije u¹ao netko tako poznat. Ukoliko RTL prihvati ponudu, biæe to pravi presedan", ka¾e Marko Lasiæ Nered.

Sada¹nji uèesnici Velikog Brata u Hrvatskoj veæ su ove sezone do¾iveli nekoliko iznenadjenja. Tako su pro¹log vikenda kolektivno napustili Kuæu kako bi na pomoænom stadionu zagrebaèkog Dinama odigrali fudbalski meè sa estradnim zvezdama, a u nedelju su pu¹teni kuæama kako bi glasali na parlamentarnim izborima.

(MONDO)

-------------
Antal uhapsen

ZRENJANIN - Antal Skend¾iæ (20), uèesnik pilot-emisije „Velikog brata“, uhap¹en je zbog sumnje da je no¾em ubio svoju majku Rozaliju Gregu¹-Skend¾iæ (4Opustencija, u noæi izmeðu petka i subote u porodiènoj kuæi u Banatskom Vi¹njiæevu kod ®iti¹ta.

Policija je saop¹tila da je Antalu Skend¾iæu odreðen policijski pritvor posle kojeg æe biti priveden istra¾nom sudiji. Jo¹, meðutim, nije poznato za¹to je Antal nasrnuo na majku i no¾em je ubo u srce.
Antal i Rozalija ¾iveli su sami u kuæi, a zloèinu je, kako saznajemo, prethodila zabava na koju su pozvali nekoliko prijatelja. Na zabavi je veæina gostiju malo vi¹e popila, preprièava se u selu.
Meðu gostima bila je i Jovanka Novakoviæ koja ¾ivi u kuæi naspram njihove, a koju je Antal u subotu oko 5 sati ujutru vidno uznemiren pozvao u pomoæ.
- Antal je dotrèao i vikao. Oti¹li smo u njegovu kuæu i tamo sam zatekla stravièan prizor. Rozalija je le¾ala mrtva, a na grudima joj je bila mrlja krvi. Odmah sam pozvala policiju - prièa Jovanka koja, kao i ostali me¹tani ovog malog banatskog sela, ne zna ¹ta bi mogao biti motiv ubistva.
Me¹tani Banatskog Vi¹njiæeva ka¾u da se Antal u poslednje vreme èudno pona¹ao, da se malo dru¾io sa vr¹njacima iz sela. Javno priznanje na pro¹logodi¹njoj generalnoj probi „Velikog brata“ da je biseksualac, nije ih iznenadilo.
Antal je, inaèe, najmlaði od trojice sinova Steve i Rozalije Skend¾iæ. Antal i Rozalija su se izdr¾avali od njene penzije i ne¹to zemlje koju su davali u zakup. Antalov otac Stevo obesio se pre oko godinu dana u dvori¹tu kuæe u kojoj je Rozalija ubijena.
Antal Skend¾iæ postao je poznat javnosti pro¹le godine kao jedan od uèesnika generalne probe prve sezone emisije „Veliki brat“. Sa jo¹ 11 ljudi, nedelju dana je proveo u kuæi „Velikog brata“. Ostalim stanarima kuæe priznao je da je biseksualac i tako uzburkao strasti.
U prvom obraæanju javnosti nakon izbacivanja iz generalne probe, Antal je tada za magazin „Svet“ rekao da se nije dvoumio da otkrije svoje seksualno opredeljenje.

Blic

mina-L

Jao,ja nisam skapirala sinoc da je to Mikijev otac jer sam samo na blic bacila pogled i bilo bi bezvezno sto matorca ubacuju! Ja sam bas mislila da ce Alexandar ispasti...

millyy

ma strasno, ja ne mogu da verujem. :nonono: Mislim da je jedan Miki bio sasvim dovoljan za narod, a sad ubacise i Mikija Seniora. Ma uzas, ko je to smislio, svaka mu cast! :pljes: Jos sledece nedelje da udje Mikijev deda, i svi Djuricici na okupu.  :>  Od sad bojkotujem VB.

_sanja_

ovo je stvarno previse. mislim da ce miki poludeti , ali uskoro ce matorac napolje, 100%  :>

sandric

ja pre mislim da ce Miki da leti...tata je dosao da ga prevaspita

MiKy

ma sve je to neka sema.... :smekerica:

mina-L

da znas,i ja mislim da je namestaljka!

pig_am_am

a sta kazete na vesti sto napisa nasty?
sve same zanimljivosti.
meni se svidela najvise prva.:>
a poslednja je jeziva  :H

slobokv83


MiKy

Jeca oprostila Stevanu  :smekerica: ona misli da je Suzana kriva za ona desavanja na zurci  :lol: