Big Brother II serijal

Started by pereca, 19-06-2007, 01:17:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Ko ce pobediti u II serijalu Velikog brata?

Suzana
Burek
Aleksandar
Djordje
Vesko
Vesna
Natasa

_sanja_

izgleda da ce jelena i dijana biti nominovane od strane VB ... :roll:   ja bih volela da tanja leti...nervira me strasno!!!!!!!!!!!!  :box

Bred


Sole

ja sam nesto malo videla od te zurke dugo najavljivane za Suzanin rodjendan i Jelena mi se po ko zna koji put zgadila...  :bljak: uporno potvrdjuje ono sto mislim o njoj.  :K :wall:  iritantna osoba...
i neka je nominuje VB, ako to ne uradi, ispasce da se razlicito odnosi prema ukucanima!  :batina
zao mi je Dixi, ali Jeleni je mesto van kuce...  puc

Luximus

#438
Jelena - tipicna beogradska piplica, predstavnica djevojcica ciji je sistem vrijednosti u potpunosti poremecen zbog vremena u kojem zive
Tanja - iskompleksirana shrekica sa vrlo malo sivih celija
Diksi - nadrkana bosanchica gradjena ko metla
Mishel - zhenski petko koji je samo tu da bi se isposhtovao gej lobi, i koji svoje sklonosti pokushava da proda kao zaljubljenost u glumu i show business.
Suzana - mushkobanjasta go-go igracica sumnjivog morala, koja svoju mushobanjatost pokushava da prikrije izbacivanjem grudnog kosha.
Natasha - prvi jezik kuce, inaugurisan posle izbacivanja Ranke bivshe jezik shampionke
Marina - tipichna striptizeta koja trazi shansu za novi zivot u ovom rijaliti shouu.
Micko - crnogorac slabijeh zhivaca, koji publiku pridobija humorom sa prostora oko Morache. VB bi mu trebao doturati pilule za spavanje, kao sto je u proslom serijalu doturao Jadranki pilule za smirenje.
Slavisha - "dobrocudni" glas razuma koji se trudi da svakoga miri i da tako skupi poene kod gledalaca.
Elmir - konjina sa turbanom, sa kojim niko ne smije da se kachi. Ubira gledaoce iz BiH i njegove vjeroispovjesti i ujedno iste privlaci pred male ekrane.

dosta za danas...
:wink: :>

*

A, kako je sve poèelo...
Ukuæani ðuskali polugoli
Povodom Suzaninog 23. roðendana, Veliki brat je Suzani priredio „Go-go S“ ¾urku, a ukuæani su imali zadatak da se provode polugoli. Devojke su veæinom bile u kratkim suknjicama i vruæim pantalonicama, dok su mu¹karci ðuskali u gaæama. Najveselija je bila slavljenica koja je ponovo pokazala sve èari svoje profesije - kleèanje na kolenima, izvijanje na podu, me¹anje kukovima... Suzana je ponovo pokazala ¹ta ume. Elmir, Slavi¹a i Mi¹el su potpuno poludeli kada je poèela da se uvija oko njih. Najzadovoljniji je bio Elmir koji je poèeo da je ljubi u obraz uzvikivajuæi: „Suzi, svaka èast“.

„Ja od toga ¾ivim“, rekla je ponosno ona dok se njihala oko njega u ritmu muzike. Svoje plesaèko umeæe pokazala je i Tanja koja je na slièan naèin poèela da se bacaka po podu. Potom su se njih dve uvijale u duetu, obostrano se pipkajuæi. Uz Tanju se ne¹to kasnije privijao i Slavi¹a, potom i Miæko koji ju je èak nekoliko puta poljubio u vrat. Jelena se trudila da bude najglasnija, dok je Mi¹el sve vreme ðuskao sa devojkama u crvenim gaæicama, a Marina je nekoliko puta uzjahala drvenog konjiæa iz dnevne sobe.

Slavi¹ino priznanje

Jeleni je tokom ¾urke bilo lo¹e, ¾alila se na bolove u stomaku, pa je Slavi¹a iskoristio priliku da je izmasira, odnosno „prijateljski“ legne na nju, ali i poljubi u vrat i obraz. Nekoliko sati kasnije, Slavi¹a je priznao Velikom bratu da je zaljubljen u Jelenu.
- Mala je preslatka, zaljubljen sam, samo je razlika u godinama velika (Slavi¹a je od Jelene stariji devet godina, prim. nov.). Ne znam ¹ta æe biti - priznao je on. Potom je zaspao u ispovedaonci, a ne¹to kasnije ga je probudio Veliki brat. Kada se rasanio i iza¹ao iz ispovedaonice, isprièao je ukuæanima o èemu je prièao sa Bratom. Jelena je bila u neverici. Delovala je pomalo tu¾no i razoèarano. Dijana ju je te¹ila: „Hajde, ¹ta ti je. Pa nisi ti kriva ¹to se on zaljubio.“

Zeka nije ljut na Slavi¹u


Slavi¹a. koji se inaèe sviða i Dijani i Nata¹i, ne¹to kasnije je utehu na¹ao u razgovoru sa Elmirom kome je isprièao ¹ta misli o Jeleni.
- Jesam se zaljubio, jeste mi se svidela... i ¹ta æemo sada? Ni¹ta - prièao je razoèarano Slavi¹a i dodao:
- Jelena mi je bila ekstra od prvog dana, ali nisam hteo zbog Zeke, a Zeka je sve to znao... - prièao je Slavi¹a.

U razgovoru za „Blic“ Zeka je isprièao da ne veruje da se Slavi¹a zaljubio.
- Imam samo jedan komentar - kad maèke nema, mi¹evi kolo vode. U kuæi su jake emocije. Mislim da se on nije stvarno zaljubio u Jelenu - ka¾e Zeka koji tvrdi da nije ljut na Slavi¹u.

Neka se zaljubio, ljubi ga majka!
Slavi¹ina mama Slavica ka¾e da se njen sin te¹ko zaljubljuje i da je to priznao samo zato ¹to je bio „mrtav pijan“.
- Pa neka se zaljubio. Jelena je fina, mila i slatka devojka. Skroz je njegov tip devojke. On se malo napio i priznao. Ne bi on to rekao da je bio trezan, nego ga je alkohol potkaèio - prièa Slavica Lakiæ za „Blic“.

Tanji se sviða Zeka

Tanja je juèe u jeku Suzanine roðendanske ¾urke i podstaknuta alkoholom, u ispovedaonici Velikom bratu, i Suzani priznala da joj se sviðao Zeka. To mo¾da i obja¹njava za¹to je jedino ona bila protiv Zekine i Jelenine veze. Povodom Tanjinog razotkrivanja, Zeka je za „Blic“ isprièao da æe on i Tanja biti samo drugari.

- Ja mo¾da jesam pijana, ali iskrena sam. Jesam zaljubljena u Zeku, ali ne kupim tuðe otpatke. Da je crn, mogao bi da bude moj momak - rekla je Tanja u ispovedaonici dok joj je Suzana pravila dru¹tvo.

Kada je Zeka èuo da Loznièanka gaji emocije prema njemu, bio je vrlo iznenaðen.
- Stvarno je to rekla? Pa nisam znao. Ali kada ona izaðe iz kuæe, nas dvoje æemo biti samo drugari. Moje mi¹ljenje se o njoj nije promenilo. Mislim da su emocije u kuæi mnogo jaèe nego napolju i da je ona zbog toga to rekla - prièa Zeka. M. R


(blic)


:116: :116:



Bred

lux  :K reklo bi se da ti nemas favorita u ovom serijalu?  :>

nominovani su cgorac, jelena, dixi, slavisa i mishel. ne znam zasto su svi oni nominovani ali jelena i dixi zato sto su pricale o nominacijama tj jelena je samo spomenula rec nominacija tako da mislim da je vb bio prestrog i nepravedan sto se ovoga tive u krajnjem slucaju a pretpostavljam da je i cgorac nominonovan istim povodom.

meni je onaj sinoc performans bas bio ok, tacnije super su ga odvezbali i izveli. iznenadila me marina koje se dobeo snasla u svojoj ulozi kao i smotana natasa, cak nije ni zamuckivala.


Luximus

Quote from: Bred on 26-10-2007, 13:59:10
lux  :K reklo bi se da ti nemas favorita u ovom serijalu?  :>
Nemam favorita, ali bih volio da pobijedi Micko ili Slavisha. Nisu oni nesto puno bolji od ostalih, nego su mnogo manje gori.  :wink:

*

A Bredu je favorit Jelena  :plez :plez

Ivke

Mora da leti jedna od ove dve gospodjice i mozda Misel posto je najdosadniji... a mozemo da se nadamo da ce im ubaciti nekog... :~

Sole

sutra uz izbacivanje ide i ulazak novih ukucana! ne znam koliko mi se to svidja, ali dobro.
Bred, nije valjda Zeza?  :batina
daj nemoj molim te, ipak volimo Cecu i ti i ja, razilaze nam se ukusi sada.  :K
ja mislim da lete Jelena i Misel.
ne znam samo sta se desilo sa Slavisom, sta je to uradio, pa nije mogao da nominuje?

Luximus

Jelena i Mishel lete prema nekoj mojoj rachunici. Jelena se izlizala vishe, dosadila narodu. Dijana je konstantno antipaticna, ali je ipak Jelena za dlaku blizha da izleti. Mishel je kao neka sigurica za ispadanje. Micko i Slavisha nece ispasti ovaj put vjerovatno.

BK

Dijana je bas slatko psovala i skakala po maketi mostica... lujka...

Sole

gde samo nadje onolike psovke?  :K
ala ih je ukomponovala...  :bljak:
simpaticna je i smesna i kako prica, a bas joj psovanje i nije toliko potrebno...  :roll:
makete su bile krajnje slatke...  :)):
ko li ce uci???

malena

Slavisa je koliko sam ja upucena odbio da nominuje bilo koga,pa je samim tim po pravilima nominovan od strane VB... Nadam se da ce ispasti Jelena i Misel... E bas da vidim koga ce da ubace ako uopste nekog ubace,mada mislim da hoce jer ih je ipak jako malo ostalo u kuci... Mada verovatno ce ubaciti opet neke retarde... :K

*

Evo ga Miki usao u kucu :hmm :hm