Big Brother II serijal

Started by pereca, 19-06-2007, 01:17:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Ko ce pobediti u II serijalu Velikog brata?

Suzana
Burek
Aleksandar
Djordje
Vesko
Vesna
Natasa

*

#525


Od kada je Jelena izašla iz kuće "Velikog brata", ona i Zeka su praktično nerazdvojni. Zeka stalno dolazi u Beograd, a ako se ne vide, onda se non-stop čuju telefonom. Oni u zajedničkom intervjuu za "Blic" pričaju o svojim osećanjima, otkrivaju zašto su pogazili neka obećanja koja su dali sebi, kako su reagovale mame, šta jedno drugom zameraju, da li su ljubomorni, šta je bilo s Jeleninim bivšim dečkom...

Kako su mame reagovale na vašu vezu?
Jelena: Mama je oduševljena Zekom. Nije baš prikazana njegova prava slika na TV-u. Shvatili su da je pametan, dobar, lep inteligentan...
Zeka: Ma mene njeni nisu voleli posle prvog poljupca kada sam prikazan kao glupi plejboj. To su oni hteli od mene da naprave i ja sam im to dao. Već posle drugog su shvatili da je trebalo malo vremena da me upoznaju. Realno, oni su mene upoznali preko TV-a, to nije prava slika. Jelenu još uvek nisam vodio u Novi Sad, planiram. Moji još uvek ne misle ništa jer ne veruju u to što je prikazano, ali kažu da je jako slatka.

Kada ste bili u kući Zeka je rekao da nikada ne bi bio u vezi ni s jednom ukućankom, a Jelena da se nikada ne bi poljubila pred kamerama.
Jelena: Meni se on svideo samo fizički kada smo se poljubili prvi put, ali sam prelomila posle mog rođendana kada smo pričali ispod jorgana. Do tada mi je bilo svejedno da li će izaći i šta će biti.
Zeka: Pa jeste, ovim sam sam sebe opovrgnuo. Bolje sam je upoznao. Video sam da je pametna devojka. Svidelo mi se kako se ponaša prema meni, znala je kako sa mnom. Volim kada je devojka ženstvena, i to je presudilo.

Mnogi vas upoređuju s Enom i Markom.
Jelena: Smeta nam to mnogo. Ja nemam veze s Enom, niti on ima sa Markom.
Zeka: Pa zar će sada svaki par iz kuće u svakom sledećem "Bratu" biti upoređivan s njima. Mi ni fizički ni psihički ne podsećamo na njih.

Oboje ste rekli da biste voleli da budete voditelji, planirate li da zajednički iskoristite popularnost?
Zeka: Ma ja sam hteo da budem voditelj i pre "Brata"!
Jelena: Stvarno, pa i ja!
Zeka: Ako bude ponuda, svako će svoje, ali ako bude zajedničkih ponuda, što da ne?
Jelena: Slažem se.

Šta se dešava s "ljubavnim trouglom" Burek-Jelena-Zeka?
Jelena: Totalno sam se razočarala u Bureka. Ispao je folirant. On je ušao u kuću i ponašao se kao da je prvi put video neke stari, šporet... Istina je da je on bio uz mene, ali ne volim takve osobe, već da bude ono što jeste, što on nije. Kada smo se čuli rekao mi je da je ono što se desilo u kući bio početak kraja. Nije mi nimalo žao. Kada sam izašla iz kuće pogledala sam šta je on sve izjavljivao, pročitala intervjue i shvatila ko je on zapravo.

Šta je bilo s bivšim dečkom Markom?
Jelena: Nećemo ostati ni drugovi. Njega je razočaralo to što me je video sa Zekom, a meni se Zeka stvarno sviđao i nisam razmišljala o posledicama. Bila sam svesna da ta priča ostaje iza mene. Po izlasku sam mu preko naših zajedničkih drugara objasnila neke stvari, ali se nismo videli. Ne želim mnogo da ga mešam u sve ovo. Rekla sam mu da sam zaljubljena u Zeku, ali mu sigurno nisam rekla da "ko gubi ima prava da se ljuti", to nisu moje reči.
Zeka: Ja sam se upoznao s njenim bivšim dečkom u jednom klubu. Mnogo je dobar dečko, iako sam očekivao nešto drugo, rekao mi je najlepše stvari o Jeleni.

Kakva su vaša međusobna osećanja?
Zeka: Jelena mi se mnogo sviđa. Ja sam muškarac, i da sam zaljubljen, to ne bih rekao. Da je volim, ja to ne bih rekao. Ja to pokazujem delima. Evo sada sam u Beogradu i vidite stalno dolazim zbog nje i to je dovoljno. Dela govore više od reči.
Jelena: Ja sam žensko, pa malo više pričam (smeh). Stojim iza toga što sam rekla u kući - da sam zaljubljena! Ne može da se poredi ova veza s nekom van kuće. Nama je totalno drugačije počela, pa mi smo živeli zajedno. Uopšte nije neozbiljno.

Šta jedno drugom zamerate u vezi?
Zeka: Najviše to što je mnogo dobra. Eto, kada su je i Burek i Slaviša muvali, ona nije umela da bude bezobrazna prema njima.
Jelena: Zamerila bih mu to što je dozvolio da ga predstave kao ono što nije. Zamerila bih mu i to što nije bio siguran u mene, a mogao je da bude.

Da li ste ljubomorni u vezi?
Jelena: Ja sam ljubomorna, ali se ne obazirem na tračeve.
Zeka: Ja sam kao pravi balkanski muškarac ljubomoran! Još kada imam devojku kao što je Jelena, koja je jako lepa i pametna, ima i razloga da budem ljubomoran!

Zeko, sve vreme provodiš kod Jelene. Da li to znači da ćeš se preseliti?
Zeka: Meni je oduvek želja da se preselim u Beograd. Čak smo se Danilo, Marizela i ja šalili da zajednički uzmemo stan.
Jelena: Eto, pozivam tebe, Danila, Marizelu kod mene. (smeh)


(blic)

Girl

U, meni je bas drago!!!  :happy:

sandric


Sole


sandric

E svaka cast Mikiju za osobinu koju je podario Dijani,ta osoba me tako nervira u poslednje vreme

Ivana_89

a mene nervira Miki....

Bred

a sta se to desava? nemam vremena da gledam  a005 :K

pig_am_am

budi srecan zbog toga :>
ni ja nemam vremena i osecam se kao rehabilitovana  :>

Sole

stvarno su postali dosadni...  :bljak:
mislim, nikad nisu nesto preterano bili zanimljivi, ali opet...
sve su nervozniji, a o novim ukucanima da ne govorim...  :wall:
kako fali Elmir...  :smekerica:
da pogadjam da Bredu nedostaje Burek?  :smekerica: :K
kad ce nova anketa?  :wink:

sandric

novi ukucani su dosadni jedino Zorica vredi nesto

malena

Mene su svi generalno poceli da smaraju,tako da sam i prestala da gledam... Samo ponekad virnem ovde da vidim da li nesto bitno propustam... :stid:

MiKy

 :bljak: bas su mi se smucili...
jedino neki ekstra zadatak moze da izvadi stvar

*

E, ja sam isto batalila VB...

Pre sam jos i gledala dok je bio ispitni rok, a sad... :roll: Sve u svemu, decembar se blizi, aktiviracu se, stvarno puc

mina-L

Vala,kad prigusti u decembru pa pocnem da ucim nocu,dobro ce mi doci ovi smorovi! :ohwell: A ima li sta izmedju te Zorice i onog Bosanca,citah u ALO da se nesto muvaju!

Bla_bla_blaaaa

Ja nisam pratila redovno, nego ono kad stignem...bas su smorovi,tako da ih uopste ne pratim...
Ideju nemam ko bi mogao da pobedi... :hm