Promenite jezik u profilu na hrvatski!

Started by Bred, 09-05-2006, 08:33:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 60 Guests are viewing this topic.

Bred

Imate gore ispod pretrage dugme profil, kliknete na jega i sa desne strane kliknete na link Account related settings i tu u preferred language odaberete hrvatski. Za tu promenu morate uneti svoju sifru u polje current password.

Btw, srpskog prevoda nema, to jest ima ali onaj ko ga ima nece da omoguci  i ostalim ljudima da ga downloadujui smao njemu znanih razloga. No, ipak je bolje i hrvatski nego engleski, bar cemo se lakse snalaziti

Bred

Ustvari, recite mi koji vam je jezik po defaultu cim se ulogujete na forum, menjao sma nesto u samim postavkama foruma...

Ksenija

po defaultu je KRVATSKI ,a sto mora bas ova skripta koja nema srpski...nadjes neku koja ima.. ::)

Bred

Ne postoji srpski za ovu vrstu foruma

KaBoom

Kolega baci pogled da li ima neki fajlovi tipa "language files", tamo bi trebalo da moze da se napravi prevod...

Bred

Znam kolega ali sa faxa ne mogu da se konektujem preko ftpa na server :roll:

zeka_sahista

Ja sam se prijavio na forum samo da izrazim protest zbog toga sto nam je forum na hrvatskom.U normalnim okolnostima bih naravno podrzao u potpunosti njegovo postojanje.Kako moze biti dobro da jedan srpski forum bude pisan na hrvatskom???Ovo je prvo i poslednje sto cu otkucati dok se ne formira forum studenata farmacije u potpunosti zasnovan na srpskom jeziku (i po mogucstvu na cirlici).U najboljoj nameri preporucujem i drugim korisnicima bojkot ovog foruma.Do promene...

Bred

U veoma pametno ... Sahisto, daj email da ti posaljem srpski cirilicni prevod pa ga ti presloj na latinicu i implementiraj u forum, dacu ti admin status i pristup ftp serveru. Eto... Ako znas-izvoli

Darker

Quote from: zeka_sahista on 23-05-2006, 11:03:28
Ja sam se prijavio na forum samo da izrazim protest zbog toga sto nam je forum na hrvatskom.U normalnim okolnostima bih naravno podrzao u potpunosti njegovo postojanje.Kako moze biti dobro da jedan srpski forum bude pisan na hrvatskom???Ovo je prvo i poslednje sto cu otkucati dok se ne formira forum studenata farmacije u potpunosti zasnovan na srpskom jeziku (i po mogucstvu na cirlici).U najboljoj nameri preporucujem i drugim korisnicima bojkot ovog foruma.Do promene...
Bo¾e, otkud ovoliko èudnih ljudi ovde??Mislim, stvarno se trudim da ne budem nepristojan, ipak si ti gazda Brede ovde, pa ako tebe ne dotièe...
Mislim, èudo jedno, majke mi... Eto to je sve...

Bred

Ko bi rekao da su farmaceuti toliki nacionalisti? :roll: Bas sam iznenadjen

vladimir

Капирам, и ја сам националиста, али оно је луцкасто! Дечко ни не зна које је цимање да се све ово изорганизује и да ни ми нисмо љубитељи хрватског језика, али да је таква тренутна ситуација, као што ни не зна да радимо на пребацивању језика форума на српски.Али, шта ћеш, љубав према свом народу се не исказује на такав начин.

lijepa bosanka

E Bred moram ti odgovoriti.....
©ta je lo¹e u tome ¹to smo nacionalisti???? Nismo ¹ovinisti...to je veæ lo¹e....

A usput da te pitam ima li ¹anse da ubaci¹ neki chat na forum????

Bred

vladimir

И после буде оно:041-три двојчице, три тројчице, позов'ме, ба! :>
Ма, боље да се изорганизујемо да ја банем у рачунски центар ( једном у 100 година кад дођем на факс ), покупим вас све и одемо код Марета у кафић па четујемо уживо! :wink:

Nina

Кад би бар месеци писали на српском јер стварно су збуњујући.