Evroliga 2007/2008

Started by Phenomenon, 27-06-2007, 14:24:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Phenomenon

Ма који Бамберг, њих ћемо згазити, само да добијемо Реал или Рому, или нас можда Жељко пусти у Грчкој :hmm

biwi

vama je kljuc real, a ako dobijte pao, vi ste onda ma konju, sledece dve tekme su kljuc

nasty girl

znaci mislim da ce taj kljuc jako tesko otkljucai bravu top 16...

biwi

to je isto kao na analitickoj, imas svoj kljuc, ali i postoji jos neki koji otkljucava tvoje radno mesto!!!!! samo treba da pronadjes koji inace gubis pravo nas vezbu....

nasty girl

Quote from: biwi on 25-12-2007, 18:01:09
to je isto kao na analitickoj, imas svoj kljuc, ali i postoji jos neki koji otkljucava tvoje radno mesto!!!!! samo treba da pronadjes koji inace gubis pravo nas vezbu....
:siza: :siza: :siza: :siza: :siza:
kralju....genijalno poredjenje...

pa tako nekako....ja se iskreno radam da ce naci odgovarajuci kljuc i da ce se izboriti za top 16...  :)): :)):

nasty girl

kako sam se iznervirala mislila sam da cu polomiti sve u kuci.... :namcor :namcor :namcor

s obzirom da nas sada nije pustio to mi govori onda da nas nije pustio ni prosle godine... :hmm

slobokv83

Sto lopta nije isla Kecmanu...
Opet sam se zeznuo.Pekovic index 28,a ja ga prodao na fantasy-ju.Prvi put da odigra dobro na strani.Zato imam Kecmana,index 26.
Ja bio u TV sali sa jos tri,cetri drugara.Kako smo skakali kada je Palasio krenuo ka kosu na -1...Sta reci...

nasty girl

Vujo¹eviæ: "Bez imperativa pobede"

Trener ko¹arka¹a Partizana Du¹ko Vujo¹eviæ obeæao je da æe se njegova ekipa "maksimalno boriti" u preostale tri utakmice prve faze Evrolige, a istakao je da njegov tim ne sme imati imperativ pobede u Rimu. "Ne mo¾emo da obeæamo da æemo da izgubimo. Mo¾emo da obeæamo da æemo se maksimalno boriti u preostale tri utakmice prve faze. U Rimu igramo odluèujucu utakmicu, Lotomatika æe biti maksimalno motivisana i sigurno æe njihova logistika odraditi svoj deo posla", rekao je Vujo¹eviæ pred polazak u Italiju.

Oba tima imaju èetiri pobede i sedam poraza i potrebna im je pobeda u borbi za plasman u Top 16.

"Prvi uslov za dobru igru je - bez imperativa. To je va¾no jer nas imperativi vade van realnosti i optereæuju. Oni su favoriti, igraju na svom terenu", rekao je Vujo¹eviæ.

Partizan je imao nekoliko tesnih poraza, a u Atini je protiv evropskog prvaka Panatinaikosa imao dva ¹uta za pobedu.

"To kako smo odigrali protiv Panatinaikosa upravo je bilo zato ¹to nismo imali imperativ pobede", kazao je trener ¹estostrukog uzastopnog prvaka dr¾ave.

Partizan u utorak u sedam ujutru polazi u Rim, a utakmica se igra u sredu u 20:30.

B92

-------------

ne znam sta da kazem...iskreno se nadam da cemo proci dalje...

slobokv83

Pa nece valjda da prodju Cibona ili Plimpija.Kako bi to pacerski bilo.Naravno da Partizan ide dalje.Dajmo malo pozitivnog razmisljanja!

nasty girl

da bas bi bilo pacerski... iskreno nisam optimista...

nasty girl

IZ POSTELjE U LO®U

Bodiroga ispunio ¾elju bolesnom navijaèu crno-belih
Nekada¹nji as Dejnan Bodiroga jo¹ jednom je pokazao da
mu humanitarni rad nije stran. Naime, Borko Stevanoviæ (32),

je u Rimu od jula pro¹le godine, gde se bori sa leukemijom pod nadzorom lekarke Ane Kasæiuli. U italijanskoj prestonici je i Borkov mlaði brat, Boban, koji ¾eli da bude donator ko¹tane sr¾i. Da li æe u tome uspeti, pokazaæe testovi, ali sigurno da su braæi Stevanoviæ najveæa strast crno-bele boje. ©apatom iz bolnièke postelje, Borko je rekao zaposlenima u bolnici:

- Koliko bih samo voleo da bodrim veèeras moj Partizan protiv Rimljana.

®elja je stigla i do direktora Lotomatike Dejana Bodiroge.

- Mi, Srbi, smo veliki zaljubljenici u ko¹arku, a lièno, ne mo¾emo da ¾ivimo bez Partizana. Znate, moj heroj Dejan Bodiroga nas je pozvao da meè odgledamo iz sveèane lo¾e.

Kao i obièno, veliki as ne ¾eli da prièa o humanitarnom radu za medije, ne ¾eli da bude u prvom planu. Ali, sigurno æe dvojci momaka koji biju najva¾niju ¾ivotnu bitku, uèiniti da bar na jedno veèe zaborave na tmurnu svakodnevicu.

Sport

mikele

Evo i rasporeda do kraja prvog dela Evrolige.
12.Kolo

GROUP A

Zalgiris    vs.   CSKA Moscow    
Prokom Trefl Sopot    vs.   Olympiacos
Virtus VidiVici    vs.   Montepaschi Siena
Tau Ceramica    vs.   Union Olimpija (gubi Olimpija)   

GROUP B

Efes Pilsen    vs.   Lietuvos Rytas    
AJ Milano    vs.   Aris TT Bank    
Unicaja    vs.   Le Mans    
Cibona    vs.   Maccabi Elite    (gubi Cibona)

GROUP C

Lottomatica Roma    vs.   Partizan Igokea    
Panathinaikos    vs.   Chorale Roanne    
Real Madrid    vs.   AXA FC Barcelona    
Brose Baskets    vs.   Fenerbahce Ulker    

13.Kolo

GROUP A

CSKA Moscow    vs.   Tau Ceramica    
Montepaschi Siena    vs.   Prokom Trefl Sopot    
Zalgiris    vs.   Olympiacos    
Union Olimpija    vs.   Virtus VidiVici (pobeðuje Olimpija)   

GROUP B

Efes Pilsen    vs.   Aris TT Bank    
Lietuvos Rytas    vs.   Unicaja    
Le Mans    vs.   Cibona (gubi Cibona)
Maccabi Elite    vs.   AJ Milano    

GROUP C

AXA FC Barcelona    vs.   Lottomatica Roma    
Panathinaikos    vs.   Fenerbahce Ulker    
Chorale Roanne    vs.   Real Madrid    
Partizan Igokea    vs.   Brose Baskets    (pobeðuje Partizan)

14.Kolo

GROUP A

Virtus VidiVici    vs.   CSKA Moscow    
Prokom Trefl Sopot    vs.   Union Olimpija    (gubi Olimpija)
Olympiacos    vs.   Montepaschi Siena    
Tau Ceramica    vs.   Zalgiris    

GROUP B

Unicaja    vs.   Efes Pilsen    
AJ Milano    vs.   Le Mans    
Cibona    vs.   Lietuvos Rytas (???)   
Aris TT Bank    vs.   Maccabi Elite    

GROUP C

Brose Baskets    vs.   AXA FC Barcelona    
Real Madrid    vs.   Panathinaikos    
Fenerbahce Ulker    vs.   Partizan Igokea    
Lottomatica Roma    vs.   Chorale Roanne    

======================================================
Kao ¹to vidite dosta toga zavisi od meèa izmeðu Cibone i Lietvos Ritasa u poslednjem kolu.Mada Partizan za sada ima bolju ko¹ razliku(Partizan -55,Cibona -83,a Olimpija -106),ali trebao bi do kraja da pazi i na taj podatak.

nasty girl

nisi npisao da partizan gubi veceras od rome..

mikele

Quote from: nasty girl on 16-01-2008, 13:51:01
nisi npisao da partizan gubi veceras od rome..
Zato što to i ne mislim da će izgubiti.Utakmica je skroz otvorena,a o tome svedoče i produžeci koji su u toku.
Nasty se sada raspada,ne može da gleda ovu tekmu za srčku :K

pop