Evroliga 2007/2008

Started by Phenomenon, 27-06-2007, 14:24:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mikele

Izgubi¹e Grobari.
Jbga,ba¹ mi krivo. :wall:

nasty girl

meni se dusa kida....

Zizapharm

ja popi.deo sinoc,znaci prvo kad je kecman sutirao slobodna bacanja moja tel.temp je bila -10,a onda sam eksplodirao kada je tepic promasio,nemamo srece 2xprotiv pao-a i sad protiv lotomatike....sto se tice pozitivne strane jeste dobra igra,extra sut za 3 i bolji medjusobni skor od rome ukoliko imamo isti broj bodova...sad idemo na pobedu protiv ocajnog bamberga pa ce mo sa kalkulacijama pred zadnje kolo....pozz svim ljubiteljima sporta a posebno GROBARIMA!!!!

nasty girl

e sada sam se sredila i mogu dati neki komentar o tekmi... :happy:

realno mislila sam da ce kecman sinoc promasiti jedno od slobodnih bacanja, ali sam isto tako mislila da je bilo ko drugi stao na liniju slobodnih bacanja promasio bi sigurno (mislim na Palasia ili Velickovica)...jbg borili su se.. jednostavno nisamo imali srece, a i palasio je bezveze izgubio loptu, pa zatim napravio korake,ali ni krivim ga ni malo, samo konstatujem poraz... :)): :)):

Kao sto rece zizapharm sledeci je "ocajni" Bamberg u Pioniru (ocajan za sve, samo za nas ne...), mada ne bih me cudilo da izgubimo i ovu utakmicu... :)):

Grobari nadam se da cemo se videti u Pioniru u 24.01.... :~

mikele

Очајни Бамберг је јуче преслишао Фенербахче,тако да сада можемо да се тешимо да Партизан није једини који је изгубио од можда најслабије екипе у овогодишњој Евролиги.
А Цибона је у Загребу изгубила од Макабија,тако да су још увек Цибона и Партизан на ''нули''. :wink:

Zizapharm

malo kalkulacija(realnih): MI POBEDIMO bamberg,verujte mi,samo treba da odemo svi u pionior ida u evropi dodje do jos jedne "explozije"....roma gubi u barsi i cibona gubi na gostovanju i onda smo mi peti,roma 6 a cibona 6 sa slabijim skorom od nas i rome...tako da na kraju i da mi izgubimo od ulkera,a roma pobedi roan(valjda)  ona ce biti 5 a mi o5 najbolji 6...uf   ma sta ja pricam,samo vi dodjite i bice sve mnogo lakse  PFC DO GROBA!!!

nasty girl

pa s obzirom da je Bamberg preslisao fenerbahce, ko ti garantuje da nece opet partizan?

necu previse da se nadam odlasku u top 16 i pobedi protiv Bamberga da se ne bih previse razocarala...

a u Pionir naravno svi....bice loodnica.... :~ :~ :~

Zizapharm

nada poslednja umire....ajmo da preslisamo bamberg i da nasa sudbina zavisi od NAS pa da ja i nasty slavimo u cetvrtak ...xaxaxa  :K :ziveli

nasty girl

uh kada bi slavili u taj cetvrtak mislim da bi Milos i tebe i mene zajedno izbacio napolje u pakteu sa konsultacija... :T

utakmica ze igra u cetvrtak 24.01.2008. i moramo da je dobijemo kako znamo i umemo...tako da cemo morati da cekamo onaj drugi cetvrtak da bi slavili... :)):

:~ :~

Zizapharm

a zamisli tek taj tamo cetvrtak kad saznamo da smo u top 16-izbacice nas sa faxa
mi smo grobari najjaci,smo najjaci...   puc puc

nasty girl

cibona izgubila od le mana...  :igra: :igra:

biwi

e boze i le man dobi nekoga!!!! a dule ne pusta luku da igra a on ubi cibose...

nasty girl

ukoliko mi izgubimo do bamberga, a olimpija ili Milano dobibju tekme to znaci da cemo mi , cibona, Olimpija i Milano imati isti skor pri cemu milano ima -57 kos razliku, a mi -56...a cibona i olimpija imaju preko 100.

uf... :)): :)):

pop

pozdrav za nasty koja vec uveliko peva 'na svetu nista lepse...'  :K
nemoj biti pesimista sa 'ukoliko mi izgubimo do bamberga...', cekaj malo, pa cemo videti. znam da je najteze dobiti 'vec dobijene' meceve, ali ako izgubimo - i ne treba da idemo dalje.

kljuc pobede - da Palacio izgubi manje od 4 lopte, da Pekmen ima 18+ poena i 7+ skokova, da Tepic, Tripkovic i Kecman imaju u zbiru 35+ poena.

biwi

e a posle meca pesma, doso je i taj dan, umro je partizan, umro je umro, umro je nece u top 16!!!! xexxexexe