Evroliga 2007/2008

Started by Phenomenon, 27-06-2007, 14:24:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mikele

Quote from: nasty girl on 01-02-2008, 09:05:17
po meni idelana kombinacija bi bila
Rytas
Tau ili Unikaha
Fener
Partizan

По мени боље је да Партизан добије на жребу Сијену него ТАУ или Уникаху.Сијена пада у Београду гарант,а за ТАУ нисам баш сигуран. :wink:
Што се осталих тиче,потпуно се слажем са Насти

pop

Mozda je bolje reci: iz 1. sheshira izbeci PAO i CSKA, iz 2. Macabi i TAU, iz 3. Barsu.
Sve ostalo je podnosljivo iako u prva 3 sheshira u top16 nema zalutalih.
Meni se cini da je Unicaja ipak slabija od TAU, ali ako ste slusali intervju sa Lukom Bogdanovicem na SOSu, on ih bas nahvali.

nasty girl

Quote from: mikele on 01-02-2008, 18:41:23
Quote from: nasty girl on 01-02-2008, 09:05:17
po meni idelana kombinacija bi bila
Rytas
Tau ili Unikaha
Fener
Partizan

По мени боље је да Партизан добије на жребу Сијену него ТАУ или Уникаху.Сијена пада у Београду гарант,а за ТАУ нисам баш сигуран. :wink:
Што се осталих тиче,потпуно се слажем са Насти

montapski nije ni malo naivan... :hmm :hmm
pogledaj rezultate na sjatu evrolige...

mikele

Ма знам ја њихове резултате.Да немају добре резултате не би били у другом шеширу,али ипак мислим да су салбији од Макабија и Тау,а и Уникаха је за нијансу боља.Моје мишљење.
А као што Поп рече,Барсу треба избежи из трећег шешира под разно.
Ја сам данас прочитао да не могу више од две екипе да буду у истој групи,а да су играли у истој групи и у првој фази такмичења.Такође,из исте земље не могу бити у истој групи више од две екипе.

nasty girl

pa ja bh za nijansu volela unikahu...jer ipak smo u prosloj sezoni igrali sa njima i nosili smo se lepo...a oni nisu nesto narocito promenili sastav... :hmm

Phenomenon

Ајмо Литванци, Фенер и Макаби, па да прођемо даље.

nasty girl

pao, montepaski i efes....

pa dobro.. :hm

pop

Nije mi se ispunila zelja za 1. sheshir, ali OK, sta je - tu je. Nema ovde losih ili osrednjih ekipa, medjutim imamo shansu ako se malko pojacamo.

nasty girl

pa i ja mislimda nije toliko lose...moglo je biti mnogo gore...

Phenomenon

Солидна група. Клаћемо се са овим Турцима и Сијеном и оно што увек кажем када играмо са Жељковим пуленима  - можда нас пусти, мада чисто сумњам, али ипак нада умире последња.

nasty girl

svako ko me je nazvao danas telefonom, a da je grobar bo je u fazonu mozda nas zeljko pusti... :T

Duke

Meni se ova grupa svidja, Pao nabije sve a mi se borimo sa ostalima koje realno mozemo da dobijemo. Znaci do nas je a ne do nekog drugog. Sto se tice pustanja zasto da ne ako se zadnja igra u beogradu a imaju sigurno prvo mesto bice ono, iskulirajtwe malo momci, nista ne znaci a oni ce onda nama prodati svoje igrace kada dodje vreme pre nego nekom drugom... ko zna

Zizapharm

A bre ljudovi ...skorom 3-3 prolazimo dalje,garant...grupa je extra...pao je jak ali pored te opcije da nas pusti,podsetite se obeju tekmi sa njima...nisam ja za dzabe  :wall:  a montepaski i efes,neka se spreme za   :djavo   

Phenomenon

Ајој сад сам тек провалио тагове за ову тему :> :> :>

nasty girl

Kompleti ulaznica za TOP 16 Evrolige

Kao i pro¹le sezone, Partizan Igokea æe za TOP 16 fazu Evrolige prodavati komplete ulaznica za sve tri utakmice (Efes pilsen – 28. februara, Montepaski – 5. marta i Panatinaikos – 19. marta).
Jedno lice æe moæi da kupi najvi¹e tri kompleta. Prodaja poèinje u èetvrtak na stadionu Partizana.
Cene kompleta:
tribine – 2100 dinara
parter – 3600 dinara

KK partizan

----------------------------------
700 din po karti, da nije malo mnogo?