Evroliga 2007/2008

Started by Phenomenon, 27-06-2007, 14:24:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

biwi

ZVEZDAS SAM, ALI JE SINOC ATMOSFERA U PIONIRU VILA NA VRHUNSKOM NIVOU, ODAVNO NISAM BIO NA NEKOJ TAKVOJ UTAKMICI....

SVAKA CAST PARTIZANU, JOS POBEDA PROTIV PAO I U TOP8! SADA MORA ZELJKO DA PUSTI DULETA, IPAK MU JE DULE OVE GOD POKLONIO 3 POBEDE!!!!!!!!!!!

nasty girl

Quote from: biwi on 06-03-2008, 09:54:51
ZVEZDAS SAM, ALI JE SINOC ATMOSFERA U PIONIRU VILA NA VRHUNSKOM NIVOU, ODAVNO NISAM BIO NA NEKOJ TAKVOJ UTAKMICI....

SVAKA CAST PARTIZANU, JOS POBEDA PROTIV PAO I U TOP8! SADA MORA ZELJKO DA PUSTI DULETA, IPAK MU JE DULE OVE GOD POKLONIO 3 POBEDE!!!!!!!!!!!

koliko se meni cini ni zeljku se dobro ne pise... ali ja se nadam pobedi...... :~ :~ :~ :~ Ja i dalje mislim da je montepski najjaci tim u nasoj grupi , zato se i nadam.... :~ :~ :~ :~

bibi

Sve ce zavisiti od igre Partizana........

Ako ponove odlicnu igru,ali svih 40 minuta,pasce i Pao..... :Bog :happy: :~

mikele

Пао игра слабо у ТОП 16 фази,тако да Партизан има реалне шансе да оствари победу и направи велики успех.Само се плашим да их не ''убије'' притисак који ће бити на њиховим леђима.А са друге стране Пао је искусна екипа и зна да се носи са тим(мислим на притисак).
Видећемо.

bibi

Ja se najvise plasim sudija......... puc :a

pereca

Crno-beli u cetvrtfinalu  :Bog  :~  :~  :~

:ziveli

Roben

svaka cast  :Bog :Bog :Bog
navijao sam sinoc ko da je zvezda igrala

lycos

Palacio, Pekovic, Kecman AlaL vEra

mikele

Свака част Дулету и момцима.Ово је велики подвик и треба им честитати на томе. :pljes:
А када се само сетим да смо пре месец-два,сви ми овде правили комбинације да ли ће Партизан проћи у Топ 16  фазу.
А видите где су сада :>
Насти је вероватно у трансу :K

bibi

Sva sam se najezila kad sam videla onu atmosferu sinoc,a o sreci da ne pricam.... :~ :~ :~ :happy:

nasty girl

ne znam sta da vam kazem... :happy:

bilo je vrhunski...osecaj, ma sve... :pljes:

iskreno mislim da jos uvek nisam svesna... :~ :~ :~

Samo Partizan :Bog :Bog :Bog

nasty girl

PARTIZAN IGOKEA – TAU CERAMICA    

Druga èetvrtfinalna utakmica plej-ofa Evrolige æe se odigrati u dvorani Pionir u èetvrtak, 03.04.2008 godine sa poèekom u 20h.
Prodaja ulaznica:

31.03.2008 godine od 10h do 15h na blagajni Partizanovog stadiona (severna strana)

Cene:

Tribina – 1300 dinara
Parter - 2500 dinara

NAPOMENA: U prodaju æe biti pu¹teno oko 1000 karata obzirom da je prodat veliki broj sezonskih karata, kao i onih za koje smo u obavezi prema sponzorima kluba. Kupci treba da poka¾u liène karte na uvid. Jedno lice æe moæi da kupi najvi¹e 3 ulaznice.

KK partizan

Zivela propusnica od 1500 dinara.... :Bog :Bog :Bog :Bog

jafisherman

TI, SAMO TI I JA, I CRNO BELO OKO NAS . . .

bibi

Kako bih slatko  :batina :F ove sudije....mada se nisam ni nadala korektnom

sudjenju....ceo svet nas mrzi,ovako je uvek i sa reprezentacijom....

Napred,CRNO-BELI,pa kako bude..... :~ :Bog :a

biwi

pa cekaj te da li bi euroleague dozvolila da se na F4 plasiraju siena, parizan, olympijakos i makabi!!! NE!!!!!!

SINOC sam gledao na sprot klubu cska-olympiakos i mogu vam reci da je sudjenje bilo gore makar 10 puta ne na ppartizanu!
jer da su prosle 4 gore navedena ekipe sponzora za f4 bi bilo 5!!! a to je katastrofa za budzet euroleagu, zato su morali i to da urade!!!!!!!!!