Evroliga 2007/2008

Started by Phenomenon, 27-06-2007, 14:24:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

nasty girl

jbt el videste vi da je olimpija dobila CSKA....ej olimpija  :wall: :wall: :wall:

Phenomenon

@ nasty: Ocigledno se ne razumemo. Naravno da treba da se izrazi protest, ali na adekvatan nacin. Moje misljenje je samo to da su igraci najvise ispastali zbog tog vida protesta, a ne oni koji trebaju da ispastaju. A i sama si videla sta se desilo kada je pocelo navijanje, i kakva je promena bila u igri.

@vampire 666: Svaka cast

nasty girl

....da budem iskrena bas sam zabrinuta....nadam se da ce sve biti dobro.... :hmm

nasty girl

Partizan Igokea – Lottomatica, 21.11.2007 u 19,00 

Prodaja ulaznica za meè petog kola Evrolige Partizan Igokea – Lottomatica Roma poèeæe u ponedeljak.
Ulaznice æe se prodavati:
19. i 20.11.2007 godine od 10h do 15h na blagajni Partizanovog stadiona
Cene karata:
Tribina – 300 dinara
Parter - 500 dinara

nasty girl

Vujo¹eviæ uveren u pobedu nad Romom

Ko¹arka¹i Partizana doèekuju u sredu rimsku Lotomatiku (19h) u okviru 4. kola Evrolige. Trener "crno-belih" Du¹ko Vujo¹eviæ izrazio je uverenje da æe njegova ekipa u duelu sa Rimljanima zabele¾iti treæu pobedu u elitnom takmièenju, oceniv¹i da italijanski tim neæe uspeti da izdr¾i atmosferu u "Pioniru".

"Lotomatika je od Crvene zvezde dobila termine za treninge i to govori sa kakvim su ambicijama dva dana pre utakmice do¹li u Beograd. Imamo, meðutim, i mi ambicije. Ako smo mogli da se sa svima ravnomerno nosimo, mo¾emo i sa njima. Ko prvi nametne ritam, biæe u prednosti", rekao je Vujo¹eviæ na konferenciji za novinare.

Vujo¹eviæ je, ipak, istakao da nije prirodno oèekivati laku pobedu Partizana.

"Drugo je to ¹to sam uveren da æe Partizan da slavi. Na onaj 'Pionir', kakav je bio na utakmici sa Panatinaikosom, Italijani ne mogu da se adaptiraju. Nadam se i da æe sudenje biti regularno", naveo je Vujo¹eviæ.

Trener "crno-belih" je ocenio i da ne treba jo¹ razmi¹ljati o eventualnom plasmanu njegove ekipe meðu 16 najboljih timova Evrolige, iako bi pobeda nad Lotomatikom predstavljala veliki korak ka tom cilju.

"Ponosan sam na to kako momci rade i pona¹aju se na utakmicama. Ne vidim razlog za prevelika oèekivanja. Niko nema pravo da nam bilo ¹ta nameæe, to ne prihvatamo. Imamo obavezu samo prema sebi, dresu koji nosimo i navijaèima", rekao je trener Partizana.

"Ovi momci mogu da ostanu uspravni pod tom te¾inom. Rezultati su iznad oèekivanja i nas samih, mada imamo sjos mnogo prostora za napredak", dodao je Vujo¹eviæ.

Trener Partizana verovatno æe moæi da raèuna i na Èedomira Vitkovca, koji se povredio tokom vikenda, na utakmici protiv podgorièke Buduænosti u NLB ligi.

"Igraæu sa maskom, odradio sam nekoliko treninga i va¾no je da nema dodira sa hrskavicom", rekao je Vitkovac, koji je u sudaru sa bekom Buduænosti Bojanom Bakiæem polomio nos.

"U goste nam dolazi izuzetna ekipa, koja tra¾i ¹ansu da se vrati na pravi kolosek. Ovo je, medjutim, i za nas lepa prilika da napravimo jo¹ korak ka cilju, odnosno plasmanu u 'TOP 16'. Ne postoji alibi i moramo da dobijemo kako znamo i umemo", naglasio je Vitkovac.

B92

l@yl@

Partizan opet pobedio! Ko bi rekao?!  :~

nasty girl

prelepo vece u pioniru.... :~ :~ :~

...samo jedan je partizaan
on je ponos grada mog
za to ime svako zna
za uvek sam uz njega
za partizan zivim ja...

biwi

moram da kazem da je atmosfera u pioniru veceras bila fenomenalna, da je ovakvo navijanje bilo i pre dve nedelje pao bi i pao!!!!!!! a sto se igre tice pekovic je tata, toliko je dominantan da mu nijedan trenutno igrac pod kosem ne moze nista!!! a grobarte, teska srca, moram da obaveztim da vam uskoro stize extra pojacanje, pojacanje za koga bi ja trenutno dao ceo tim zvezde, samo da vidim njega! nije neka privrzenost prema tom igracu, vec je taj igrac mnogo, ali mnogo dobar.

nasty girl

Phenomenon

Da nije Kobi ili se Dzordan ponovo vraca?  :> :> :>

nasty girl

jbt  kako je biwi opisao rekla bih da nam dolazi neki car od igraca .... :K

hulio_salinas

Pazite, Biwi se aktivno bavi ko¹arkom i mnogo je upoznat sa su¹tinom ko¹arka¹ke igre i zna da ceni prave igraèe. On, vi¹e od svih ostalih, poznaje domaæe i strane ko¹arka¹e. On gleda vi¹e od igre i prodire duboko u statistiku. Bolji je igraè koji da 4 poena i ukrade 10 lopti, nego igraè koji postigne 36 poena i izgubi 10 puta lopti. Koliko poznajem Biwija, znam da nije normalan koliko zna o basketu.

®elim ovim da vam ka¾em da mo¾da nije mislio na neko zvuèno pojaèanje, veæ na kvalitetnog kvalitetnog igraèa. Marketing i kvalitet su dve razlièite stvari. Stvano ne znam na koga je mislio, ali ovo vam ka¾em preventivno, jer mo¾da oèekujete da æe sa neba siðe sam Bog ko¹arke. Mo¾da i jeste zvuèno pojaèanje, a ako nije, evo vam obja¹njenja.

:cvet

nasty girl

pa ja bih volela kada bi biwi bio tako ljubazan da podeli sa nama svoje trenutno znanje o pojacanju...  :cvet

hulio_salinas

Biwi poznaje mnoge autoritete iz sveta ko¹arke i stalno je u kontaktu sa njima. Moguæe je da èuo ne¹to vruæe i nezvanièno i ne bilo u redu da otkriva sve. Ima pravo da vam probudi radoznalost, ali ima pravo i da vas dr¾i u neizvesnosti. Ne zato ¹to to voli ili ne voli, veæ zato ¹to ne ¾eli da vas la¾e. Kad bude bilo zvanièno, èuæe se.

:>

Da sam ja na Biwijevom mestu, ne bih vam rekao u inat! :plez
Ba¹ te lepo zagrizli mamac! Ehehehehhehe!

nasty girl

ej bre... :F :F :F :F

ako je ec poceo da nagovestava bili bi lepo da kaze, a ne da cuti... :batina
ko ce docekati zvanicnu vest... :ball2: :ball2: