Evroliga 2007/2008

Started by Phenomenon, 27-06-2007, 14:24:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

Ti. I Phenomenon. :plez

Æuti, Biwi! :~

bibi

I ja cu je docekati,a strpljenja imam oduvek... :a

Phenomenon

Ma Biwi nas lozi, 100%.

@ hulio: :box pa onda low kick  :)

pop

Prvo da se slozim da je sinoc bilo najjaca atmosfera, navijanje pa i utakmica ove sezone  :pljes:  Standardni Pekovic, ali treba dodati da Partizan skoro nije imao ovako raznovrsnu igru sa 4-5 izuzetnih rola (Kecman, Palasio, Velickovic i Tripkovic, od koga ocekujem jos vise).

Drugo, biwi lozi garantovano  :K, ko jos kupuje dobre igrace u ovom delu sezone?! Jedino ako je neki vrhunski igrac vrhunski nezadovoljan svojim statusom u nekom klubu.

laclaire

Biwi garantovano misli na Macvana, on nije potpisao profesionalni ugovor sa FMP-om. a  i ne zeli...postoje spekulacije da ga zele razni klubovi(nije ni cudo), verovatno je i Partizan jedan od njih, iako je Vujosevic to demantovao...

nasty girl

ja koliko znam da je macvan otisao u Hemofarm... :hmm

laclaire

I Hemofarm je jedan od zainteresovanih klubova, ali ja nisam nigde procitao da je potpisao za Hemofarm...

biwi

Ljudi biwi nema razloga da Vas lozi, pogotovo sto je zvezdas, a sa tim pojacanjem pod kosem zvezda nece imati nikakve sanse!!!!
druga stvar nisam mislio na macvana, jer on kao prvo nije vrhunsko pojacanje, a kao drugo covek koji 45% na jednom i 30% na drugom oku ne vidi ne moze da igra ozbiljnu kosarku!!

a neka vam hulio kaze koliko su informacije moje o prelasku igraca tacne, hulio je od mene saznao makar 7dana ranije da je raicevic novi clan zvezde, hulio jesam li upravu???

------------

zaboravio sam da vam kazem, da fmp je izgleda i stvarno istupio iz jadranske i da ce do nase super lige igrati samo uleb cup i kup radivoja koraca! i to je nezvanicna vest koju mi je rekao pr fmp veceras na fudbalu, ali ce se vecina stvari znati sutra! sto se mene tice, to je totalna glupost, i ako se to desi mozemo svi da kazemo good bye talenti srpske kosarke i good bye srpskoj kosarci!!!!!!!!!!!!11

hulio_salinas

Potvrðujem. U pravu si, Biwi.

Raièeviæ je zvanièno potpisao za Zvezdu u ponedeljak (nije bitno koji datum), a Biwi mi je rekao prethodnog utorka da æe se tako ne¹to desiti. Ludak.

nasty girl

bwi ja tebi verujem i bilo bi lepo da mik otkrijes o kome se radi....

mikele

Ја знам ко је у питању,а и није неко појачање :>
Шалим се,а сада доста са  :OFF: :batina

Phenomenon

Ako je bilo ko pod kosem (pod ovim bilo ko mislim i na obicno drvo sa korpom na vrhu u koju bi upadale lopte koje se odbiju od kosa) onda je to svakako pojacanje, jer bilo ko (ili bilo sta) je bolje od 2,30cm visokog, polupokretnog invalida Vranesa.

nasty girl

e ovako dans mi biwi nije hteo nista raci...

samo mi je rekao da je igrao u nasem klubu, da je proslu sezonu igrao u evropi

ja sam mislila da je Jovo stanojevic, ali saznadoh da je on otisao u prokom... :hmm

biwi

Jos pomoci!!!!!
Igrao je u evropi 2godine, otisao u NBA na jednu sezonu a potom se vratio u Evropu, odigrao 2 sezone u ekipama iz Evrolige i sada je slobodan igrac!!!!!

Mikele, nemoj tako da gresis dusu, to pojacanje je kao stvorene za njih, ali i za vecinu ostalih klubova ranga partizana, ja ne znam odakle tebi ta pretpostavka da xXx nije dobar igrac???/

mikele

Па јеси ли видео ово  :> на крају моје поруке а?
То значи да нисам мислио озбиљно