Evroliga 2007/2008

Started by Phenomenon, 27-06-2007, 14:24:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nasty girl

Quote from: Phenomenon on 30-11-2007, 22:29:01
Vranesa na rehabilitaciju ili na neku hospitalizaciju. Njemu treba neki madjionicar, a ne trener

ovo mnogo zvuci surovo...

jbt mnogo sam razmisljala o njemu i ja njega nekako razumem.. zamislite kako je njemu kada u pioniru pred 6000-7000 ljudi napravi gresku i ljudi krenu da mu zvizde... Tako da ljudi iz juznog fronta svaku vranesovu gresku docekaju sa aplauzom da bi ohrabrili... Mislim da ce dule napraiti nesto on njega (nisam veliki optimista, ali opet..)...

Phenomenon

Niko mu ne zvizdi posle jedne, dve greske. Nego lik cim primi loptu (ako je primi), on pogresi.

nasty girl

pa jbg los je i on sam je svestan toga.... ali trudi se jbg... :)):

Phenomenon

Pa nasty, i da mene neko dovede u Partizan, pa iako nemam pojma ja cu da grizem i da se trudim, ali ako ne znam onda sta cu. Nikakvo opravdanje nije sto se on trudi

pop

Jedan moj ortak se druzi sa Kecmanom, pa mu je rekao ideju da navijaci pocnu da skandiraju protiv Vranesa ako ovaj nastavi sa pocetnickim greskama. Na to mu Kecman rece da to ni u ludilu ne rade, jer je Slavko psihicki labilan, pa bi skroz odlepio i ko zna sta bi bilo s njim. Ovako, on neka odradi 5-10 minuta na utakmici, malo da se odmore Pekmen i Novica-ubica, a ako uhvati koju loptu ili lupi neku bananu - dobro je. Do duse, za njega treba da uvedu novu kategoriju u statistici igraca - prepad  :K Koliko sam samo puta ove sezone video da se (oni manje iskusni) igraci suprotne ekipe bukvalno prestrave kad se pri ulazu pod kos nadju ispred njega.

Phenomenon

Quote from: pop on 01-12-2007, 17:44:58
novu kategoriju u statistici igraca - prepad 

Vranes - funkcija strasila (samo ne na njivi, nego u reketu)

nasty girl

Slazem se sa Kecmanom.... :K :K

biwi

ljudi vranes jeste veliki, ali ja u ekipi nikada ne bih voleo da imam takvog igraca, bolje mi je da imam 3 centra od po 2m, koja su pokretljiva, nego jednog od 230 koji ne moze da se krece!!!!
ako niste provalili cim vrane sudje u igru partizan igra zonu 3-2 jer on decko ne moze da sacuva nijednog igraca, a njegov radijus kretanja je 1m napred i nazad i 1m levo-desno! katastrofa je, ja ne znam sto taj decko nece da ulaze u sebe, iz nekih izvora saznajem da kada prof Koprivica drzi kondicione treninge da je on najveca lenstina!!!!!!!!!!!!!!!

Phenomenon

@ biwi: Sta je bilo sa Ekezie-om? Potpisuje li ili ne.

slobokv83

Odakle vama ta informacija za Obinu(dezinformacija)?

nasty girl

Mislim da od toga nema nista....

biwi

e da, jos jednom vam ponavljam, informacija za obinu je bila iz prve ruke, tu informaciju je meni poverio dzikic aleksandar, nekadasnji pomocni trener u partizanu, sada assistent coach u minesoti, ali kao sto sam nasty vec rekao imali su natezanje oko duzine trajanja ugovora jer ga je dule zeleo samo za euroleague, i da igra jadransku, do kraja zavrsetka euroleague, a nakon toga postaje slobodna igrac, medjutim obina to nije prihvatio jer je htao ugovor do kraja sezone! samo da znate da pare u ovom slucaju nisu bile problem, partizan nastavlja poteru za igracem na pozicijama 4,5!!!!!!

uskoro vise informacija....

slobokv83

Cekaj,cekaj...Meni nesto nije jasno!Partizan nema sanse da dovede nekog igraca na poziciji 4,5 jer poznajuci Duletovu filozofiju ovo je taj tim koji je u Duletovim mislima.Eventualno je potreban bek,prema tome ako se neko bude dovodio to je upravo nizi igrac.
  Jedino ako ne ispizdi na Vranesa,mada bi time priznao da je pogresio-a to on nikada ne radi.On da prizna da je kriv,NEMA SANSE!!!

pop

Partizan izgubio od Fenerbahèea
Autor: Blic online | 05.12.2007 - 22:39

Ko¹arka¹i Partizana izgubili su od Fenerbahèea rezultatom 76:72
(20:16, 15:18, 20:18, 21:20) u utakmici 7. kola Evrolige. Turska ekipa je èe¹æe imala prednost, crno-beli su uspevali da uzvrate u nekoliko navrata, ali nisu imali snage da u fini¹u preokrenu i stignu do nove pobede pred svojom publikom.

Gosti su otvorili meè sa dve vezane trojke Solomona i Vajta i brzim voðstvom od 6:0 najavili dobro ¹utersko veèe. Crno-beli su uzvratili poenima iz reketa, ali su onda dopustili nekoliko lakih poena ¹to je Fenerbahèe iskoristio da stigne do prve osetnije prednosti (17:10), a potom da ode na «mali odmor» sa èetiri poena prednosti – 20:16.
Izabranici Bo¹e Tanjeviæa su se poèetkom druge deonice ponovo odlepili na 27:20, ali je Partizan tada napravio seriju od 11:2 i trojkom Tepiæa stigao do 31:28 tri minuta pre kraja poluvremena.
Poèetak nastavka je protekao u egal igri, ekipe su se smenjivale u voðstvu, a onda je viðena nova velika serija poena, ovoga puta na strani gostiju. Vili Solomon je kompletirao 11:0 za rezultat 48:41 (26. minut). Crno-beli su dodali gas, do kraja èetvrtine stigli do 55:52, a potom preokrenuli trojkom Tripkoviæa i polaganjem Pekoviæa – 60:56 (34. minut). Ipak, to nije bilo dovoljno da se pobedi iskusni Fenerbahèe, koji se mnogo bolje sna¹ao u fini¹u, pa su crno-beli upisali èetvrti poraz ove sezone.

Najefikasniji na terenu bio je Pekoviæ sa 26 poena i 6 skokova, a Kecman je dodao 16 za Partizan. Na drugoj strani najbolji je bio Vili Solomon sa 21 poenom (9-9 penali), dok je Onan Omer ubacio 15, a Vajt 12 ko¹eva.

Fotoreporteri bojkotovali meè
Fotoreporteri beogradskih medija bojkotovali su veèera¹nji meè ko¹rka¹a Partizana u Evroligi, jer im uprava kluba nije obezbedila mesto za rad.
Mesta koja inaèe koriste fotoreporeri dodeljena su gostima "crno-belih" na veèer¹njoj utakmici, ko¹arka¹ima Igokee iz Republike Srpske. Rukovodstvo kluba zamolilo je fotoreportere za razumevanje, objasniv¹i da nema gde da smesti goste, jer su tribine prepune. Fotoreporteri su posle toga odluèili da napuste utakmicu.

www.blic.co.yu (http://www.blic.co.yu)

'ebiga  :nonono:  Videlo iz silnih promasenih zicera da su igraci bili previse nervozni zbog unapred uknjizene pobede i kalkulacija za top 16, pa jednostavno nisu izdrzali pod pritiskom. Nisam ljut ni na koga, ali sam razocaran...

nasty girl

tolko sam bila razocarana da sam od tuge i besa zaplakala... :roll: