Evroliga 2007/2008

Started by Phenomenon, 27-06-2007, 14:24:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

nasty girl

necu vise da se igram sa vama...  a005 a005 a005

bibi

Mozda je u pitanju Ratko Varda,jedino mi jos on pada na pamet  :hmm...

nasty girl

i menije on pao na pamet i gledala sam na netu i on je igrao u malo vise timova u evropi...

biwi

nasty nastavi pretragu.......... :help: :help: :help:

Phenomenon

biwi, a kada bi taj igrac trebao da predje u Partizan?

nasty girl

ja nemam ideju ko je...  a005

Phenomenon

Da nije Cabarkapa?!

On mi pada na pamet, mada o njemu nisam odavno nista cuo

nasty girl

e ovako biwi mi rece danas da je stranac i crnac...

[off]mislim na igraca ne na biwija[/off]:K

ja mislim da je u pitanju Obina Ekezie ili Kibu Stjuart...

Phenomenon

Ili onaj Dzerom Dzejms, igrao je pre u Buducnosti, pa je presao u Sijetl, dalje o njemu ne znam nista

biwi

ovako!
trebalo bi da dodje u cetvrtak, jedina prepreka je oko para i duzini trajanja ugovora!!!!!
dzerom dzejms je trenutno clan New York Nicksa i tamoje preksinoc igr4ao 34min tako da od njega nema nista!!!!!!!
A ZA OVU DVOJICU....

Phenomenon

Ajde Ekezie bi bio dobar, ali Stjuart...

biwi

bogami i stjuart bi za vranesa bio VRH brate, bolje da stavim jedan metalni stub u srd reketa, vise bi koristio nego on! a posle vecerasnjih utakmica mogu slobodno reci da je partizan dobio ozbiljnog konkurenta za 5 mestop u vidu Bamberga, jer ja sam samo cekao da oni proigraju, Okulaja, Haman, Geret, Grin, Suput uz trenera Baumana je ekipa za respekt,a oni ako ne znate imaju raspored gde kuci do kraja docekuju Roan, Ulker, Romu, Barsu, i plus gostuju Romi i Poanu tako da ce tu biti cupavo!!!!!

Duke

Skroz si u pravu, mora da se tuce ulker ovde inace ce ovo biti kraj partizanove evrolige...

A Slavko... Proradice valjda, dosta je Dule mrtvih igraca osposobio, mada smotan je za cetu retarda, ali 2.30, ipak...

nasty girl

Quote from: Duke on 30-11-2007, 18:08:22
Skroz si u pravu, mora da se tuce ulker ovde inace ce ovo biti kraj partizanove evrolige...

slazem se....

Phenomenon

Vranesa na rehabilitaciju ili na neku hospitalizaciju. Njemu treba neki madjionicar, a ne trener