Evroliga 2007/2008

Started by Phenomenon, 27-06-2007, 14:24:51

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

pop

Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
+48 ljudi,  mislim, sta reci...
:Bog :Bog :Bog

slobokv83

Eto,ispade da sam ja najvise verovao u Partizan,mada ne navijam za isti.
:Bog :Bog :Bog

bibi

A sta sad imas da kazes,Biwi? :smekerica:

Mislim.....svaka rec je suvisna posle OVAKVE pobede.... :~

Wolf

Svaka im cast! Kako su dobro igrali :pljes:

Pedja

pop

Bamberg u Pioniru demoliran sa 48 razlike
Partizan u Top 16 Evrolige!
Autor: Blic online | 24.01.2008 - 22:24

Izjava ko¹arka¹a Bamberga Predraga ©uputa da njegovi saigraèi ne znaju ¹ta ih èeka u Pioniru pokazala se vi¹e nego taènom. Iako je biv¹i ko¹arka¹ crno belih pre svega mislio na amtosferu koju na utakmicama Evrolige stvaraju grobari, umesto navijaèa igraèi nemaèkog tima na¹li su se na udaru igraèa srpskog ¹ampiona 85:37 (14:10, 28:8, 21:10, 22:9). Partizan se tako drugu godinu za redom praktièno plasirao u drugu rundu takmièenja u najelitnijem evropskom klupskom takmièenju u ko¹arci.

Bamberg je do¾iveo nokaut u drugoj èetvrtini koju je Partizan re¹io sa ubedljivih 28:8. Igrali su crno beli ubedljvo i bili dominantni u svim segmentima igre: odbrani, napadu, dok je u 15. minut odnos u skokovima bio 20:5 (48:15 na kraju meèa) u korist srpskog ¹ampiona.
Dizanje razlike, ali ne¹to umerenije nastavilo se i u preostale dve deonice. Postepenim dizanjem crno beli su minut pre kraja stigli i do rekordnih 83-35, iliti za slabije matematièare - 48 razlike.
Igraè utakmice je po obièaju bio Novica Velièkoviæ. Osim njega bolji od ostalih bili su jo¹ Pekoviæ, Tepiæ i Vitkovac, dok je u demoliranom Bambaergu prelaznu ocenu zaslu¾io jedino Okulad¾a.
Partizanu su uoèi poslednjeg kola ovosezonske Evrolige teoretski konkurenti za ulazak u Top 16 zagrebaèka Cibona i ljubljanska Union Olimpija koje imaju po pobedu manje i mnogo lo¹iju ko¹ razliku od crno-belih. Partizan je na -8, Cibona na -101, a Olimpija na -106.

www.blic.co.yu (http://www.blic.co.yu)

nasty girl

evo konacno stigoh kuci, malo se slavilo... :~ :~ :~

znate li koliko je bilo dobro...kakav ludnica, navijanje, kada se zavrsila tekma pevali smo sa igracima u dva glasa...znaci ludnica.....vrhunsko...noge su mi pune modrica...jos sam stajala levo od terasice (a bas dugo nisam stajala tamo) i zaboravila sam koliko su tamo divljacke sutke....havrija...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :happy: :happy: :happy:

cak su mi i krenule suze od srece... :stid: :stid: :stid:

N.U.S.K.N.V.P.

:wink:

Zizapharm

ej extra je bilo,meni najjaca tekma do sad-znaci rezultat +48;atmosfera 10+,navijanje tekma+30min.("3. poluvreme)
nemam modrice ali sam naravno promuko...ali vredelo je

samo jedna informacija ,ako u poslednjem kolu kojim slucajem lotomatika izgubi kucii od roana ,a mi pobedimo ulker sa +5 i vise mi smo onda ladno 4. sto bi bilo vrh,a i izvodljivo je ,nego da ja batalim kalkulacije idem da proslavim ali uz  :help:   xaxa  GROBARI S' TOBOM SVE DO POBEDE ALE...

nasty girl

najbolje je bilo dva minuta pred kraj, +46 za nas i grobari pevaju "'ocemo pobedu"... i tada su svi krenuli da se smeju.... :lol: :lol: :lol:

i meni je najbolja tekma ikada, koliko je dobro bilo, a stariji gorabari kazu da je najbolja u poslednjih 10 godina...

sto je neko rekao sinoc ispred pionira :"jbt kako sam na dobroj zurci bio u pioniru..."

Zizapharm

splav pionir i hor grobara kombinacija koja dobija  :ziveli :ziveli :ziveli

nasty girl

Quote from: Zizapharm on 25-01-2008, 09:42:08
splav pionir i hor grobara kombinacija koja dobija  :ziveli :ziveli :ziveli

:116: :116: :116: :116: :116: :116:

Tako nekako... :~ :~ :~ :~

nasty girl

MVP kola Novica ubica.... :pljes: :pljes: :pljes:

zreb za top16 bice 04.02. u Madridu u 13:30... O0

eh potajno zelim da dobijemo olimpijakos.... :1

Wlada

Нести  :F Прижељкујеш ли ти то нереде!  :>

ПС Види таг

nasty girl

heh...pa mozda i prizeljkujem.... :K

a tag....hahahah....odlican je.... :pljes: :pljes: :pljes:

mikele

Овде је пала нека ''злоупотреба тагова'' а?
Пријавићу вас администратору(читај Бреду) :K
Нисам гледао меч јуче,али резултат говори више од 1000 речи,тако да је сваки коментар сувишан.Новици алал вера за МВП кола. :pljes:
Као што је насти написала,жреб је 4.02,а жреб је полудиригован.Четри шешира,у првом шеширу три првопласиране екипе по групама и најбоља другопласирана,други шешир две другопласиране и две најбоље трећепласиране екипе,трећи шешир преостала трећепласирана екипа и све четвртопласиране екипа и четврти шешир 3 петопласиране екипе и Партизан.
Само не знам да ли могу да се састану екипе које су биле у истим групама у првој фази,а ја мислим да је то могуће. :hmm