Poroci kroz vekove

Started by Darker, 01-07-2007, 14:37:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Darker

Пороци кроз векове
Шта све „квари” мушкарце

Прави пример за причу на тему шта све „квари” мушкарце
(Фото Д. Смо)

Мислите да су најновији наступи политичара и психолога против насилних игара које ваш син обожава нешто ново? Не, ни случајно. На овој планети је све што је било ново и забавно, одмах проглашавано за нешто од чега се суши кичма, губи вид, расту длаке где не треба или млади, посебно мушкарци, кваре генерално.

Ево малих примера:

„Слободан приступ романсама, романима и драмама, који многи млади људи имају, затровао им је ум и искварио морал бројних младића који су много обећавали, а спречило друге да свој ум побољшају корисним знањима.”
Енглески свештеник Хичкок, 1790. године

„Неморални страни плес по имену валцер појавио се на енглеском двору у прошли петак. Сасвим је довољно бацити један поглед на то сладострасно испреплетавање удова и блиско стискање два тела, да би се видело колико је то далеко од пожељне скромности.”
Лондонски Тајмс, 1816. године

„Чини ли телефон људе активнијим или лењим? Уништава ли он породични живот и старе навике посећивања пријатеља?”
Комитет за образовање одраслих, Сан Франциско, 1926. године

„Многи одрасли сматрају да су злочини описани у стриповима толико удаљени од дечјих живота да су за дечаке они само нешто маштовито и фантастично? Али, установили смо да је то велика погрешка. Стрипови и живот су повезани. Пљачка банке се лако пребацује у крађу слаткиша у продавници. Преступе раније ограничене на одрасле, због читања стрипова, све чешће чине младићи и дечаци.”
„Завођење невиних” Фредрик Вертхам, 1954.

„Учинак рок-ен-рола на младе људе је да их претвори у поштоваоце ђавола. Да подстиче самоизражавање кроз секс, да изазива безакоње, да оштети стабилност живаца и уништи светињу брака. То је зао утицај на младеж наше земље.”
Свештеник Алберт Картер, 1956.

„Узнемирујући материјал у Grand Theft Autu и другим играма је крађа невиности наше деце и чини тежак посао родитељства још тежим. Верујем да је могућност наше деце приступању порнографском и изразито насилном материјалу у видео-играма намењеним одраслима измакла контроли.”
Сенаторка Хилари Клинтон, 2005.

И. Ш.
[објављено: 01.07.2007.] Politika

P.S. Ja proèitao: seratorka hilari klinton :trfr:

AquArius

Quote from: Darker on 01-07-2007, 14:37:01
.. нешто од чега се суши кичма, губи вид, расту длаке где не треба ..

A sta, kao nije istina .. ?

Uzmi sebe za primer,
susi ti se kicma, nosis naocare, o dlakama necu ni da pocinjem ..

:>

Darker

QuoteНа овој планети је све што је било ново и забавно, одмах проглашавано за нешто од чега се суши кичма, губи вид, расту длаке где не треба или млади, посебно мушкарци, кваре генерално.
Meni je uèenje trenutno novo i zabavno :K :K
Aqua :F