Kup UEFA/Liga Kupa UEFA 2007/2008

Started by mikele, 29-06-2007, 11:58:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

laclaire

Koliko ja znam bicemo domacini ekipama iz drugog i petog sesira i mislim da tu treba traziti sansu za osvajanje 6 bodova sto obezbedjuje siguran prolaz...U mnogim komentarima cujem kako neki prizeljkju sto atraktivnije protivnike, ja ipak navijam da dobijemo sto slabije, pa da ugostimo neku jacu ekipu na prolece, recimo u cetvrtfinalu  :> 
Naravno, posle dosadasnjih igara Zvezde ovo deluje kao totalno nerealno, ali ipak mislim da imamo dosta prostora da popravimo igru i nadam se da ce se to videti sto pre...

Roben

Bajern i Bajeviæ ponovo sa Zvezdom

Fudbaleri Crvene zvezde igraæe u Ligi UEFA u grupi sa Bajernom, Boltonom, portugalskom Bragom i grèkim Arisom kojeg sada trenira nekada¹nji strateg crveno-belih Du¹an Bajeviæ, odluèeno je ¾rebom u Nionu.

Grupa A

AZ Alkmar (Holandija)
Zenit (Rusija)
Everton (Engleska)
Nirnberg (Nemaèka)
Larisa (Grèka)

Grupa B

Panatinaikos (Grèka)
Lokomotiva Moskva (Rusija)
Atletiko Madrid (©panija)
Kopenhagen (Danska)
Aberdin (©kotska)

Grupa C

Viljareal (©panija)
AEK (Grèka)
Fiorentina (Italija)
Mlada Boleslav (Èe¹ka)
Elfsborg (©vedska)

Grupa D

Bazel (©vajcarska)
Hamburg (Nemaèka)
Ren (Francuska)
Dinamo Zagreb (Hrvatska)
Bran (Norve¹ka)

Grupa E

Bajer Leverkuzen (Nemaèka)
Sparta Prag (Èe¹ka)
Spartak Moskva (Rusija)
Tuluz (Francuska)
Cirih (©vajcarska)

Grupa F

Bajern Minhen (Nemaèka)
Bolton (Engleska)
Braga (Portugal)
Crvena zvezda (Srbija)
Aris (Grèka)

Grupa G

Anderleht (Belgija)
Totenhem (Engleska)
Hetafe (©panija)
Hapoel (Izrael)
Alborg (Danska)

Grupa H

Bordo (Francuska)
Austrija Beè (Austrija)
Galatasaraj (Turska)
Panionios (Grèka)
Helsinborg (©vedska)

(MONDO)

_d.0.t_

mikele

Значи...
Ја и даље не могу да се ''опасуљим''.И даље сам у шоку.И како видим на ТВ-у голове,ја хоћу да умрем од муке.
Ееееееееее,а само нас је 5 минута делило од победе,а 5 секунди од нерешеног резултата.
И замислите како то лепо звучи ''Црвена Звезда нанела први пораз у сезони моћном Бајерну'' a005
Али ништа од тога :ohwell:
Само не знам како ће се играчи опоравити од овог шока.Биће им јако тешко да одиграју текму против Напретка у недељу на Маракани.

nasty girl

meni je uzasno zao sto je zvezda izgubila....ali su se opustili u poslednjih 5 minuta i jbg...

inace zvezda je sinoc odlicno igrala.... :Bog

josefina87

Quote from: nasty girl on 26-10-2007, 18:43:41
meni je uzasno zao sto je zvezda izgubila....ali su se opustili u poslednjih 5 minuta i jbg...

inace zvezda je sinoc odlicno igrala.... :Bog
stvarno svaka cast za igru!! :pljes:
kraj je stvarno bio neverovatno iznenadjenje!bas steta! :ohwell:

Phenomenon

"Fudbal je igra u kojoj ucestvuju 22 igraca, a pobedjuju uvek Nemci." - Geri Lineker

Duke

Quote from: Phenomenon on 27-10-2007, 15:11:54
"Fudbal je igra u kojoj ucestvuju 22 igraca, a pobedjuju uvek Nemci." - Geri Lineker

Bogami imali su italijani nesto da dodaju na ovo na svetskom sampionatu.

Ali svaka cast i bajernu, futbal se igra 90 a ne 85 minuta, i to oni razumeju, zvezda nazalost nije... Iako ne volim nikada da hvalim gubitnike ovde cu da dodam da je zvezda pokazala koliko moze i ako nauci iz gresaka i zadrzi ovaj nivo bice to dobro na kraju. Mada cudan je mentalitet ovog podneblja...

hulio_salinas

Nemci su poznati da igraju do samog kraja. To smo okusili i 1998.u Francuskoj, kada su nam stigli prednost od 2:0. Èuveni Oliver Birof.

Zvezdini igraèi su rano zavr¹ili utakmicu i to ih je ko¹talo 3 boda. Duke je skroz u pravu kad ka¾e da je èudan mentalitet ovog podneblja. Zato smo tu gde jesmo. Zato smo gubimo utakmice na samom kraju.

Inaèe, super su momci igrali. Nisam oèekivao onakav tempo.

Dado¹e nam tri fu¹erska gola, ali da budemo iskreni - ni mi nismo dali golove iz "ud¾benika".

©teta ¹to su nam vratili za 1991. Idemo dalje... Biæe, valjda, bolje.

nasty girl

da budem iskrena i mene je zabolelo.... :)): :)):

lycos

a kako su sinoc odigrali !? nisam gledao...

pig_am_am

sta je to bilo u grckoj sa ciganima? pardon.delijama?
jel to za ovu temu?

Phenomenon

Quote from: lycos on 09-11-2007, 12:46:22
a kako su sinoc odigrali !? nisam gledao...

Odigrali su jezivo. Kosan je smislio novu taktiku 4-6-0, koja je povremeno prelazila u 5-5-0 i mislio je da ce moci nesto da uradi.

lycos

Quote from: pig_am_am on 09-11-2007, 17:19:12
sta je to bilo u grckoj sa ciganima? pardon.delijama?
jel to za ovu temu?
sa delijama, pigi  :>
koliko sam cuo navijaci paoka i arisa su im priredili vrucu dobrodoslicu, prebili, izboli srafcigerima i nozevima   :djavo

Phenomenon

Ja sam cuo da su neki moji Uzicani izbodeni, ali nisam siguran tacno koji su.