Nova miss Srbije

Started by Bred, 03-07-2007, 14:39:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred



Prva zvanièna titula „Mis Srbije“ za 2007. godinu pripala je Mirjani Bo¾oviæ, studentkinji graðevine iz Beograda. Prva pratilja je Zorana Tasovac iz Vojvodine, a druga Bojana Boriæ iz Sremske Mitrovice. Titula „Mis ¹arma“ pripala je Kristini Stanojeviæ, a po glasovima gledalaca koji su glasali putem sms poruka najlep¹a je Ana Matoviæ sa Kosova.

Voditeljski par Sanja Papiæ i Darko Panoviæ mnogobrojnoj publici u Centru „Sava“ predstavili su 30 finalistkinja, od kojih je njih 10 u¹lo u u¾i krug za prvu najlep¹u devojku Srbije. Devojke su defilovale u zanosnim kreacijama Marije ©ariæ. Kad je lepota u pitanju, tu nema gre¹ke, sve su bile podjednako lepe. Mada, za organizaciju to ne bismo mogli da ka¾emo, jer su mnoge od kandidatkinja, gre¹kom organizatora, sinoæ pogre¹no predstavljene. Takoðe, neki od posetioca zbog predugaèkog ekonomsko-propagadnog programa su pre progla¹enja napustili salu. Oni najuporniji zdu¹no su navijali za svoje favorite. Mnogi su, ne krijuæi svoje odu¹evljenje i emocije vi¹e puta ustajali sa mesta izra¾avajuæi svoju podr¹ku kandidatkinjama. ®iri sastavljen od istaknutih liènosti iz kulturnog i javnog ¾ivota meðu kojima su se na¹li glumac Bata ®ivojinoviæ, novinar Miroslav Lazanski, Ratko Joviæ... svakako je bio na velikoj muci da odabere najlep¹u i najbolju. Nakon progla¹enja i uruèenja nagrada usledila je ¾urka na kojoj su svi mogli da predahnu, bar do sledeæeg izbora za „Mis Srbije“.

blic


shiky

Pa meni i nije nesto lepa...ima lepsih devojaka..ova sa njene desne strane mi je lepsa...

josefina87

¹iki to sam i ja pomislila!

pig_am_am


Bred

ima MNOGO lepsih devojaka...

pig_am_am

mogli bi da biramo miss faxa.

shiky

E,ali to sam primetila da zadnjih par godina uvek izaberu neke ruznjikave..i prosle godine mi nije bila lepa,kao ni njene pratilje...prosle godine je ucestvovala jedna devojka iz moje skole,koja je meni bas lepa,a po komentarima vidim i drugima,i nije usla ni u uzi izbor...a hiljadu puta lepsa od svih njih zajedno...zove se Maja,mada sumnjam da se secate...crna kosa,svetle oci..

pig_am_am

prosla miss je rekla da ce plakati kad bude predala krunu?
i..jel plakala?

nasty girl

uzasna je devojka....meni se uopste ne svidja....

Baby Jane

I meni su lepse prva i druga pratilja od misice al ne bih se slozila da devojka nije lepa :nene:...mozda nije fotogenicna dovoljno,sigurno je lepa uzivo! Mada vise ne biraju mis samo zbog lepog fizickog izgleda nego i zbog njene pameti :trfr: :trfr: :trfr:

lycos

...my opinion-uvek izaberu neku ruznu..bedak..
...kada pogledam na ovoj slici samo oblik njene glave...

Sole

moguce je da nije fotogenicna sto kaze Baby, nekad stvarno ne mogu da poverujem kada na tv-u vidim neku osobu i kad je posle vidim na nekoj slici da je to ista ona.
e sad, gde je montaza dobro odradila posao, to je pitanje...
oblik glave ne zelim ni da  komentarisem, lici mi na nekog krokodilcica ovako uopsteno njeno lice...
mozda ga malo preterah, ali tako mi se cini.
opet, sa druge strane ne verujem da su dozvolili da prolaze ruzne devojke, ali bilo je propusta i bice ih jos.
ova sa njene desne strane mi je slatka, bas!
;-)

*

Valjda vam je jasno da nikad ne izaberu tu najlepsu, nazalost...
Uvek sam se pitala po kojim kriterijumima biraju ovi iz zirija! Ova sa njene leve strane je stvarno mnogo lepsa...
Bitno da nam se ova Sanja Papic ne skida sa tv-a, a ni od Vesne DaVinca :siza: :siza:

Wolf

Ja se ne secam koja miss-ica nam je bila
lepa u poslednjih par godina :hm

Masha

#14
I meni je lepse ova devojka sto stoji sa nase leve, a misicine desne strane. Mada, je ne volim da sudim o ljudima preko fotografija. Mozda i zbog toga sto sama nisam fotogencina  :K